- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Θέατρο Ολύμπια: το πρόγραμμα της περιόδου 2021-2022
Bijoux de kant, Πατρίσια Απέργη, Γιώργος Πέτρου, Νένα Βενετσάνου, Κώστας Μακεδόνας, Φωτεινή Βελεσιώτου, Δημήτρης Τηλιακός στο πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα του δημοτικού μουσικού θεάτρου της Αθήνας
Ολύμπια Δημοτικό Μουσικό Θέατρο «Μαρία Κάλλας»: Όσα ανακοίνωσαν Μπακογιάννης, Ροκοφύλλου και Ντεκότ - Το πρόγραμμα για τον Οκτώβριο 2021-Ιανουάριο 2022.
Η bijoux de kant και ο σκηνοθέτης Γιάννης Σκουρλέτης συναντούν το ηρωϊκό δράμα «Αχιλλεύς» του Αθανασίου Χριστόπουλου. Η διεθνής χορογράφος Πατρίσια Απέργη με την ομάδα χορού Αερίτες κάνουν το παγκόσμιο ντεμπούτο του καινούργιου έργου τους με τίτλο «U(r)topias». Ο Γιώργος Πέτρου διευθύνει την όπερα του Τζοακίνο Ροσσίνι «Η πολιορκία της Κορίνθου» στην αρχική γαλλική εκδοχή της για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Ο Κωνσταντίνος Κληρονόμος, ο Χριστόφορος Σταμπόγλης, η Άννα Στυλιανάκη και η Άρτεμις Μπόγρη τραγουδούν τη ζωή του «Μάρκου Μπότσαρη» στη συναυλιακή παρουσίαση του μελοδράματος του Παύλου Καρρέρ. Η Νένα Βενετσάνου ερμηνεύει αγαπημένα τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη. Ο Νίκος Αθηναίος μας συστήνει την όπερα «Ανδρονίκη», το παρθενικό έργο του Κερκυραίου συνθέτη Αλέξανδρου Γκρεκ, η παρτιτούρα του οποίου ανακαλύφθηκε πρόσφατα στο Ωδείο Αθηνών. Είναι κάποιοι από τους λόγους που θέλουμε τη νέα σεζόν να διαβούμε ξανά το κατώφλι του Ολύμπια, του Δημοτικού Μουσικού Θεάτρου της Αθήνας «Μαρία Κάλλας».
Το ποικιλόμορφο πρόγραμμά του για το επόμενο τετράμηνο και τη φιλοσοφία του παρουσίασαν σήμερα στην πάλαι ποτέ έδρα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, η αντιδήμαρχος Άννα Ροκοφύλλου και ο νέος καλλιτεχνικός διευθυντής του θεάτρου και υπεύθυνος του καλλιτεχνικού προγράμματος των δημοτικών Μουσικών Συνόλων, Ολιβιέ Ντεκότ, ενάμιση χρόνο μετά τη διακοπή της λειτουργίας του θεάτρου εξαιτίας της πανδημίας.
Ολύμπια: η φιλοσοφία του προγράμματός του
Ένα υψηλών προδιαγραφών δημόσιο θέατρο της πόλης για την πόλη, που θα έχει ως σημείο αναφοράς το παρισινό Olympia και θα συνδυάζει τις προσεγγίσεις των δημοτικών θεάτρων της πλατείας Σατλέ του Παρισιού (του αφιερωμένου στον σύγχρονο χορό και το θέατρο Theatre de Ville και του θεάτρου Chatelet που εστιάζει στο λυρικό θέατρο και την ελαφρά μουσική) οραματίζεται ο Ολιβιέ Ντεκότ.
«Το Ολύμπια θα παραμείνει ένα μουσικό θέατρο αφιερωμένο στο λυρικό θέατρο αλλά και σε διαφορετικά είδη μουσικής, με έμφαση πάντα στη φωνή, καθώς και σε άλλες μορφές τέχνης. Στόχος του είναι να συγκεντρώσει ένα ευρύ κοινό μέσα από ένα πολυποίκιλο πρόγραμμα ικανό να αγγίξει διαφορετικές γενιές», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Παλιός μας γνώριμος και από τη δραστήρια θητεία του ως διευθυντής στο Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος, ο Ντεκότ ομολόγησε ότι η πανδημία του νέου κορωνοϊού άλλαξε τις προτεραιότητές του για την τρέχουσα καλλιτεχνική περίοδο σε ότι αφορά διεθνείς συνεργασίες και σκηνικές παραγωγές, χωρίς ωστόσο να έχει επηρεάσει το πνεύμα του αρχικού προγραμματισμού.
Όπως ανακοίνωσε «Το πρόγραμμα μέχρι το τέλος του 2021 εστιάζει κυρίως στην Ελληνική Επανάσταση του 1821 με παραστάσεις όπερας, οπερέτας, θεάτρου και σύγχρονου χορού, που πλαισιώνονται παράλληλα από πολλά μουσικά αφιερώματα, συναυλίες τζαζ και έντεχνης μουσικής, συνθέτοντας με αυτόν τον τρόπο ένα διακαλλιτεχνικό πρόγραμμα». Τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή και η επέτειος γέννησης του Ιάκωβου Καμπανέλλη θα αποτελέσουν επίσης κεντρικές θεματικές στον προγραμματισμό.
Η νέα χρονιά αναμένεται να φέρει αφιερώματα στην ελληνική οπερέτα, στο μιούζικαλ και στον Αντίοχο Ευαγγελάτο, ο οποίος είχε σημαντική παρουσία στα Ολύμπια, συναυλίες τζαζ και έντεχνης μουσικής, μια θεατρική παραγωγή σε μουσική Φοίβου Δεληβοριά, συναυλίες θρησκευτικής μουσικής το Πάσχα αλλά και σχετικά με την Μικρασιατική Καταστροφή και μια σπάνια εκτέλεση έργου του Ρώσου συνθέτη Μαξιμίλιαν Στάινμπεργκ. «Σε όλα αυτά θα υπάρχει ένα καθοδηγητικό νήμα, το οποίο με ενδιαφέρει πολύ, δηλαδή έντονη παρουσία νέων σολίστ με τη Συμφωνική Ορχήστρα υπό τη διεύθυνση των μόνιμων μαέστρων της, του Ελευθέριου Καλκάνη, του Ανδρέα Τσελίκα και του Μιχάλη Οικονόμου», συμπλήρωσε ο νέος καλλιτεχνικός διευθυντής του Ολύμπια.
Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων διευκρίνισε ότι ο προϋπολογισμός του προγράμματος είναι €450.000 και καλύπτεται εν μέρει από τον δήμο καθώς και από συμπαραγωγές και χορηγίες.
Ο Κώστας Μπακογιάννης για το Ολύμπια
«Το πολύ μεγάλο στοίχημα του Ολύμπια είναι να καταρρίψουμε τον μύθο ότι η ποιότητα δεν πουλάει» επεσήμανε ο δήμαρχος Αθηναίων. Εκθέτοντας τους άξονες που συνθέτουν την ταυτότητα του Δημοτικού Μουσικού Θεάτρου «Μαρία Κάλλας», ανέφερε ότι θα φιλοξενεί δικές του παραγωγές και συμπαραγωγές, θα εμμείνει στον μουσικό χαρακτήρα του και θα στεγάσει τα μουσικά σύνολα του δήμου.
«Το Ολύμπια απευθύνεται σε όλους τους Αθηναίους και τους επισκέπτες της Αθήνας», υπογράμμισε, ενώ δεν έκρυψε τη φιλοδοξία του να καταστεί «πρεσβευτής της Αθήνας στο εξωτερικό», καθώς στοχεύει στη «φιλοξενία διεθνών παραγωγών και παραγωγών άλλων αντίστοιχων θεάτρων από τις πόλεις του εξωτερικού, ανταλλαγές παραστάσεων στο πλαίσιο της πολιτιστικής διπλωματίας των πόλεων και φυσικά συμπαραγωγές».
Το πρόγραμμα του Ολύμπια για τον Οκτώβριο 2021-Ιανουάριο 2022
«Αχιλλεύς Ελλάς εκλιπαρούσα» από τη bijoux de kant
9 & 10 Οκτωβρίου, στις 20:30
H bijoux de kant συναντά το ηρωικό δράμα του Αθανάσιου Χριστόπουλου «Αχιλλεύς» (1804), για να διερευνήσει την έννοια της ελληνικότητας και της συλλογικότητας μέσα από το μύθο της οργής του Αχιλλέα απέναντι στον Αγαμέμνονα. Η πλεονεκτική συμπεριφορά του πρώτου από τη μία και η περηφάνια και ο εγωισμός του δεύτερου από την άλλη θέτουν σε κίνδυνο τις δυνάμεις του ελληνικού στρατεύματος και την επιτυχή έκβαση του Τρωικού Πολέμου έως ότου έρθει η πολυπόθητη συμφιλίωσή τους. Ανασυνθέτοντας τα υλικά μιας «παλιάς θεατρικότητας», καταδυόμενη στις ρίζες του νεοελληνικού λόγου και της αρχαιοελληνικής μυθολογίας, η bijoux de kant προσεγγίζει το ηρωικό δράμα μέσα από μια γλυκόπικρη αίσθηση αλλά και συγχρόνως κωμική και ανάλαφρη ματιά θίγοντας μερικά από τα βασικότερα ζητήματα της νεοελληνικής ιστορίας.
«Η πολιορκία της Κορίνθου» του Τζοακίνο Ροσσίνι
19 Οκτωβρίου στις 20:00
Η αριστουργηματική όπερα του Gioachino Rossini, παρουσιάζεται στην αρχική γαλλική εκδοχή της για πρώτη φορά στην Ελλάδα, με αφορμή την συμπλήρωση 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση. Το έργο αναφέρεται στον αγώνα των Ελλήνων κατά των Οθωμανών και κινητοποίησε το Φιλελληνικό κίνημα στο Παρίσι. Παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην όπερα του Παρισιού το 1826 με τεράστια επιτυχία, ενώ όλα τα έσοδα από τις πρώτες αυτές παραστάσεις διατέθηκαν στους Έλληνες επαναστάτες, που έδιναν τον Μεγάλο Αγώνα της ανεξαρτησίας. Ο μαέστρος Γιώργος Πέτρου καθοδηγεί μια λαμπερή διανομή που αποτελείται από σπουδαίους Έλληνες και ξένους σολίστ, την Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ και τη Χορωδία Δήμου Αθηναίων. Η σκηνοθέτις Ροδούλα Γαϊτάνου συμπράττει με επτά εικαστικούς καλλιτέχνες που επέλεξε η ιστορικός τέχνης Κατερίνα Κοσκινά, οι οποίοι εμπνέονται από την μουσική, ακολουθούν την πλοκή της όπερας και δημιουργούν σε πραγματικό χρόνο μια πρωτοποριακή θεαματική εικαστική πρόταση.
«Μάρκος Μπότσαρης» του Παύλου Καρρέρ
5 Νοεμβρίου στις 20:00
Το περίφημο «εθνικόν μελόδραμα» του Παύλου Καρρέρ είναι μια εξιστόρηση της πορείας και της δράσης του Μάρκου Μπότσαρη κατά την διάρκεια της Τουρκοκρατίας. Μια ελληνική εθνική όπερα, όπως έχει χαρακτηριστεί, ένας ύμνος στην ανδρεία και την αριστεία του σπουδαίου Στρατηγού. Μετά από πολλές περιπέτειες, ανέβηκε για πρώτη φορά στην Πάτρα το 1861. Έκτοτε διέγραψε μια εντυπωσιακή πορεία σε σημαντικά Λυρικά Θέατρα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Στην πορεία, για αδιευκρίνιστους λόγους το έργο χάθηκε και στα τέλη του 1950 διασωζόταν μόνο το σπαρτίτο. Τη νέα ενορχήστρωση πραγματοποίησε ο Βύρων Φιδετζής το 2013.
«U(R)TOPIAS» από την ομάδα σύγχρονου χορού Αερίτες
12, 13, 18, 19, 20 Νοεμβρίου, στις 21:00. 14, 21 Νοεμβρίου, στις 19:00 & 21:30
H ομάδα σύγχρονου χορού Αερίτες, παρουσιάζει, σε παγκόσμια πρεμιέρα, το καινούριο της έργο, με τίτλο U(R)TOPIAS. Με αφορμή την επέτειο για τα 200 χρόνια της Ελληνικής Επανάστασης, οι Αερίτες επιθυμούν να αναφερθούν στις σύγχρονες ουτοπίες. Η Ελληνική Επανάσταση ήταν μια ουτοπία που έγινε πραγματικότητα 200 χρόνια μετά. Σήμερα μας φαίνεται αδιανόητη. Έχοντας λοιπόν ως άξονα την ουτοπία και τα συστατικά της, το έργο επιδιώκει να ανακαλύψει τις ιδέες αυτές, βασιζόμενο όμως στην γνώση του παρελθόντος. Και σε αυτό το σημείο, η ουτοπία γίνεται Ur-topia. Το πρόθεμα -Ur που σημαίνει αρχαίο, πρωτόγονο, πρωτότυπο, συμβολίζει τον στόχο για τον ορισμό μιας νέας ουτοπίας, που όμως επισκέπτεται την ιστορία μας. Έτσι, στο έργο, οι Αερίτες, ανακαλύπτουν κομμάτια και θραύσματα του παλιού, και προβάλουν τις δικές τους ιδέες προκειμένου να επανεφεύρουν νέους τρόπους μάχης και αντίστασης. Για να φανταστούμε την ανεξαρτησία. Να αντιληφθούμε τη μάχη. Να αντέξουμε την πτώση. Είναι καιρός να πολεμήσουμε για ότι δεν προλάβαμε. Και ας πέσουμε. Σίγουρα πάντα θα υπάρχει κάποιος να φωνάξει: Πάμε!
Μίκης Θεοδωράκης… Αιώνιο φως
23 Νοεμβρίου στις 20:30
Το Εργαστήρι Ελληνικής Μουσικής Δήμου Αθηναίων με μία συναυλία-αφιέρωμα τιμά μια εμβληματική μορφή της σύγχρονης Ελληνικής ιστορίας τον συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη. Η Νένα Βενετσάνου, ο Κώστας Μακεδόνας, η Μαρία Σουλτάτου και ο Δώρος Δημοσθένους θα ερμηνεύσουν τραγούδια αγαπημένα, τραγούδια λατρεμένα, από την υπέροχη και απύθμενη δεξαμενή της πολύτιμης και ανυπολόγιστης προσφοράς του.
GOLDEN VOICES! Από την Athens Big Band με την Ειρήνη Κωνσταντινίδη και τον Alex Affolter
24 Νοεμβρίου στις 20:30
H Big Band Δήμου Αθηναίων παρουσιάζει δύο εξαιρετικούς ερμηνευτές της διεθνούς jazz σκηνής, την Ειρήνη Κωνσταντινίδη και τον Alex Affolter, σε μία βραδιά γεμάτη διαχρονικές και εκπληκτικές μελωδίες από όλο το φάσμα της φωνητικής μουσικής για big band, με επίκεντρο τη χρυσή εποχή της jazz. Δύο εκπληκτικές φωνές πλαισιωμένες από την κορυφαία Big Band στη χώρα με ενορχηστρώσεις από μερικούς από τους μεγαλύτερους ενορχηστρωτές στην ιστορία του είδους!
Ανδρονίκη του Αλέξανδρου Γκρεκ
28 Νοεμβρίου στις 20:00
Ο Αλέξανδρος Γκρεκ, νεότατος όταν έγραφε αυτή την όπερα, ήταν προφανώς ήδη άριστος γνώστης τόσο της ιταλικής μουσικής όσο και του έργου του Richard Wagner, ακολουθώντας από την μία πλευρά το στυλ των Ιταλών συνθετών της εποχής του και μιμούμενος παράλληλα την τεχνική του τελευταίου με την χρήση εξαγγελτικών μοτίβων (Leitmotive) για το χτίσιμο του έργου. Αναζητώντας – όπως ο ίδιος αναφέρει – να συνδυάσει την ελληνική μουσική παράδοση με τα επιτεύγματα της δυτικής ευρωπαϊκής μουσικής, δημιουργεί ένα έργο που διεκδικεί μία εξέχουσα θέση στην προσπάθεια για την δημιουργία μίας εθνικής μουσικής σχολής στις αρχές του 20ου αιώνα.
Η Κρητικοπούλα του Σπυρίδωνα-Φιλίσκου Σαμάρα
18, 21, 23, 25, 27 Δεκεμβρίου στις 20:00, 19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ στις 18:30
Η Κρητικοπούλα, το κύκνειο άσμα του Σπύρου Σαμάρα, θα ανέβει στη σκηνή του Ολύμπια σε συνεργασία με την Εθνική Λυρική Σκηνή, σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια και μουσική διεύθυνση Ανδρέα Τσελίκα. Η όπερα παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 1916 στο Δημοτικό Θέατρο του Φαλήρου και η τεράστια επιτυχία της αποτυπώνεται στα διθυραμβικά άρθρα του Τύπου της εποχής. Ο συνθέτης κλήθηκε επανειλημμένα στη σκηνή και καταχειροκροτήθηκε από τους ενθουσιώδεις θεατές. Η υπόθεση του έργου εκτυλίσσεται γύρω από την όμορφη Αρετή, η οποία μεταμφιεσμένη σε Μανωλιό, για τις ανάγκες του αγώνα, καταφέρνει να πείσει τον Ενετό Δούκα της Κρήτης να παραχωρήσει προνόμια στους συμπατριώτες της. Ερωτικές ανατροπές, τραγούδια, χορός και η φλόγα μιας ακόμα κρητικής επανάστασης, συμπλέκονται σε μια εξαιρετική κωμική όπερα.
Συναυλία με τη Φωτεινή Βελεσιώτου από το Εργαστήρι Ελληνικής Μουσικής του δήμου Αθηναίων
29 Δεκεμβρίου στις 20:30
Η Φωτεινή Βελεσιώτου συμπράττει με το Εργαστήρι Ελληνικής Μουσικής Δήμου Αθηναίων με τον μοναδικό ξεχωριστό της τρόπο σε μια μουσική περιπλάνηση με συναίσθημα και δυνατές ερμηνείες σε τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία καθώς επίσης και σε συνθέσεις των Β. Τσιτσάνη, Α. Καλδάρα, Μ. Χατζιδάκι, Μ. Θεοδωράκη κ.ά. Μαζί της η Ανατολή Μαργιολά.
Swinging Christmas με την Athens Big Band
30 Δεκεμβρίου στις 20:30
Λίγες μόνον μέρες πριν την αλλαγή του χρόνου, η Big Band Δήμου Αθηναίων υποδέχεται το κοινό της πόλης μας σε μία συναυλία αφιερωμένη στο πνεύμα των Χριστουγέννων, με τους εξαιρετικούς ερμηνευτές Σταύρο Ρωμανό και Τζένη Καπάδαη. Η μουσική της χρυσής εποχής της jazz με τραγούδια που έγιναν θρυλικά από τους Frank Sinatra και Ella Fitzgerald αλλά και έργα μεγάλων ενορχηστρωτών για την ίδια την ορχήστρα, θα σκορπίσει τη μαγεία της στις καρδιές μας και θα ζεστάνει τις φετινές γιορτές με κέφι και πανέμορφες μελωδίες!
The twelve days of Christmas από τη Χορωδία του Δήμου Αθηναίων
31 Δεκεμβρίου στις 12:00
Εορταστική Συναυλία της Χορωδίας Δήμου Αθηναίων με τραγούδια και ύμνους από όλον τον κόσμο, σε συνθέσεις και επεξεργασίες για χορωδία των Benjamin Britten, John Rutter, Bob Chilcott, Adolphe Adam, Ralph Vaughan Williams, Jester Hairston, Franz Gruber, Μιχάλη Αδάμη.
Amore, opera gala από τη Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Αθηναίων
13 Ιανουαρίου 2022, στις 20:30
Η Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Αθηναίων, υπό τον Nikolas Nägele, υποδέχεται τη Νέα Χρονιά με ένα μοναδικό Πρωτοχρονιάτικο Gala Όπερας με τους διεθνούς φήμης ερμηνευτές Μυρτώ Παπαθανασίου, Pietro Adaíni και Δημήτρη Τηλιακό. Διάσημες άριες και ντουέτα από τον Ντον Τζιοβάνι, τους Γάμους του Φίγκαρο, την Τραβιάτα, την Τόσκα και άλλες δημοφιλείς όπερες θα μας συντροφέψουν στο ξεκίνημα του 2022! Το ωραιότερο μουσικό «ποδαρικό» για τη καινούργια χρονιά, με μια συναυλία αφιερωμένη στον Έρωτα και ένα διεθνές καστ που έρχεται για να μας ταξιδέψει με τις πιο αγαπημένες μελωδίες του κόσμου της όπερας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μιλήσαμε με τη χορογράφο για τη νέα παράσταση χορού «Veritas» στο Πλύφα
Πολυβραβευμένη καλλιτεχνική διευθύντρια του Alvin Ailey
Ένα μιούζικαλ για όλη την οικογένεια, εμπνευσμένο από τη ζωή της σπουδαίας χορογράφου και χορεύτριας Ιζαντόρας Ντάνκαν
Σε πανελλήνια πρεμιέρα θα παρουσιαστεί το νέο έργο του χορογράφου Χρήστου Παπαδόπουλου
Το χορευτικό κομμάτι που πυροδότησε μαζική τρέλα
Όσα είδαμε και μάθαμε για τη διοργάνωση που «τρέχει» έως τις 31 Ιουλίου από την καλλιτεχνική της διευθύντρια Σοφία Φαλιέρου
Οι παραστάσεις και τα μεγάλα ονόματα της φετινής διοργάνωσης, τα σεμινάρια και οι προβολές του προγράμματος video dance
Είδαμε την παράσταση και χορέψαμε στη σκηνή της Πειραιώς 260
Οι δύο χορογράφοι μιλούν για τις παραστάσεις τους, «Bless this Mess» και «Borborygmi», στο πλαίσιο του Grape του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου
Η επετειακή παράσταση της Σχολής Χορού, που συμπληρώνει 20 χρόνια λειτουργίας
Η διάσημη Βελγίδα χορογράφος και η ομάδα Rosas επιστρέφουν στο Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου με το «EXIT ABOVE – after the tempest»
Σεμινάρια, παραστάσεις και ινδική κουζίνα στο Θέατρο Δόρα Στράτου
«C la vie» από τον Serge Aimé Coulibaly, «À la Carte» από τον Γιάννη Μανταφούνη, «4 + ΕΝΑ» της Κυριακής Νασιούλα και άλλες περφόρμανς αυτή την εβδομάδα
Η χορευτική ομάδα Artius Dance Theatre παρουσιάζει μια χορευτική παράσταση με φιλοσοφικό βάθος
Το Κρατικό Μπαλέτο της Έσσης και οι χορογράφοι Botis Seva, Josef Nadj, Imre & Marne van Opstal, Lali Ayguade και Χάρης Γκέκας έρχονται στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα
29 Απριλίου, η ημέρα που γιορτάζει ο χορός
Ένας υπερταλαντούχος περφόρμερ που δικαιολογημένα έχει κατακτήσει τη θέση του στο διεθνές θεατρικό στερέωμα
Μιλήσαμε με τον χορογράφο Ηλία Χατζηγεωργίου και τον συνθέτη Αλέξη Φάλαντα για τις περφόρμανς που θα συνοδεύσουν την Ολυμπιακή Φλόγα από την Αρχαία Ολυμπία στην Αθήνα
Το γκροτέσκο, το κωμικό και το τρομακτικό συνυπάρχουν σε ένα έργο στα όρια της περφόρμανς, του χορού και των εικαστικών τεχνών.
5 ραντεβού που δεν χάνουμε στη δημοφιλή γιορτή των τεχνών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.