Εικαστικα

Η Νύχτα Μέρα στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος

Σκέψου προγράμματα και υπαίθριες προβολές σ’ ένα τεράστιο εργοστάσιο. Στις τετραήμερες εκδηλώσεις θα πάρουμε μια ωραία δόση από την εξέλιξη του έργου «Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος»

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Σκέψου προγράμματα και υπαίθριες προβολές σ’ ένα τεράστιο εργοστάσιο. Έτσι θα είναι το πρόγραμμα «Η Νύχτα μέρα στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος», που θα μας δώσει μία ωραία δόση από την εξέλιξη του έργου «Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος».

image

Το ΚΠΙΣΝ μεταμορφώνεται σε μία ζωντανή σκηνή για να χορέψουν, να τραγουδήσουν και να δώσουν πρωτοποριακές παραστάσεις καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, αλλά και σ’ ένα υπαίθριο σινεμά με προβολές video art, σε ένα επιδαπέδιο σκάκι, σε ένα πολυμορφικό γήπεδο άθλησης και σε ένα δημιουργικό πεδίο, όπου δεκάδες εργαστήρια θα ενεργοποιήσουν όλες τις αισθήσεις.

image

50 εκδηλώσεις θα φέρουν μία εικόνα από το μέλλον, καθώς όλες οι εκδηλώσεις αποτελούν μικρογραφία των δραστηριοτήτων που θα μπορούν να πραγματοποιούνται στο ΚΠΙΣΝ μόλις λειτουργήσει. Επιπλέον, θα δούμε το πρώτο κομμάτι του έργου, η διαμόρφωση του οποίου έχει κατά ένα πολύ μεγάλο βαθμό ολοκληρωθεί.

image

Οι τετραήμερες εκδηλώσεις εστιάζουν σε τέσσερις βασικές θεματικές ενότητες (Τέχνες, Άθληση, Εκπαίδευση, Βιωσιμότητα), μέσα από τις οποίες αντανακλάται η φιλοσοφία ολόκληρου του έργου, θα ξεκινούν νωρίς το απόγευμα, θα διαρκούν ως το ξημέρωμα της επόμενης ημέρας και θα είναι ανοιχτές για όλο τον κόσμο και τις ηλικίες.

image

image

Φωτογραφίες: Γιώργης Γερόλυμπος