Εικαστικα

«Ζω γραφικά σενάρια»

Η αναδρομική έκθεση του Αλέξανδρου Ανδρουλάκη στο Grecotel Pallas Athena Boutique Hotel

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Δουλεμένες πινελιές που αποδίδουν με σαφήνεια τα θέματά του πάνω στον καμβά ή το ξύλο, διασκεδαστικός βερισμός με έξυπνες αποδόσεις της σύγχρονης πραγματικότητας, λιτή αφηγηματικότητα, κολάζ που συμπληρώνουν τις συνθέσεις του, έκρηξη χρωματικού πλούτου και παιχνιδίσματος στον καμβά, διάσπαρτες αλληγορίες-μεταφορές, δεξιοτεχνικά ενσωματωμένα στοιχεία αγιογραφίας, εξπρεσιονιστική διάθεση και απελευθέρωση της ζωγραφικής μόνον με τη δύναμη της οπτικής απόδοσης χωρίς το βάρος της λεπτομέρειας, της πλαστικότητας και του χαρακτήρα μορφών.

Αυτά περιλαμβάνει η αναδρομική έκθεση του Αλέξανδρου Ανδρουλάκη στο Grecotel Pallas Athena Boutique Hotel, η οποία καλύπτει το διάστημα 2000-2015. Η έκθεση ζωγραφικής «Ζω γραφικά σενάρια» παρουσιάζεται στα πλαίσια των εικαστικών εκδηλώσεων «Art in the heart of Athens» που διοργανώνει το Grecotel Pallas Athena Boutique Hotel που αγαπά την τέχνη, σε επιμέλεια Ελένης Βελονά.

Ο Αλέξανδρος Ανδρουλάκης είναι ένας φιλόσοφος καλλιτέχνης, συχνά ανατρεπτικός στην πηγαιότητα της έμπνευσης, πολυτάλαντη έκφραση, ικανότατος αγιογράφος, χειριστής της ζωγραφικής ευαισθησίας και μεγάλη κρητική καρδιά στην αποτύπωση του τόπου του.

image

image

image

image

image

image

image

Info: Από 15/3 ως 8/5, Grecotel Pallas Athena Boutique Hotel, Αθηνάς 65 & Λυκούργου 1, 1ος όροφος, Πλατεία Κοτζιά, 08.00 -22.00 καθημερινά, ελεύθερη είσοδος