Εικαστικα

Χίμαιρα Art & Craft: Έργα τέχνης και άλλα μοναδικά αντικείμενα Ελλήνων δημιουργών

Ένα πραγματικό στολίδι στο κέντρο της Ερμούπολης

A.V. Team
ΤΕΥΧΟΣ 924
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Στο Χίμαιρα Art & Craft στη Σύρο θα ανακαλύψεις θησαυρούς της ελληνικής τέχνης. 

Ένα πραγματικό στολίδι στο κέντρο της Ερμούπολης, με μια πλούσια συλλογή από έργα τέχνης και χειροποίητα αντικείμενα, που το καθένα έχει τη δική του μοναδική ιστορία, αποκλειστικά Ελλήνων εικαστικών και χειροτεχνών, τα οποία έχει επιλέξει ένα προς ένα ο ιδιοκτήτης του Χίμαιρα Art & Craft, Μάνος Μαστοράκης.

© Vagelis Jannis

Εδώ, σε έναν χώρο φιλόξενο, φωτεινό, με έντονα χρώματα, θα ανακαλύψεις θησαυρούς της ελληνικής τέχνης. Χρηστικά αντικείμενα (όπως οι ιδιαίτερες κεραμικές κανάτες ή τα παραδοσιακά πιάτα και βάζα), μοναδικά έργα τέχνης ιδανικά για να κοσμήσουν τον χώρο σας, διακοσμητικά, δώρα για τους αγαπημένους σας, αλλά και εξαιρετικά κοσμήματα, όπως σκουλαρίκια, κολιέ, δαχτυλίδια και βραχιόλια.

Παράλληλα, στο εργαστήριο του Χίμαιρα Art & Craft φτιάχνονται και τα δικά τους µοναδικά κεραµικά αντικείµενα, με τον χώρο να φιλοξενεί συχνά εκθέσεις και άλλες πολιτιστικές και δημιουργικές δραστηριότητες. Θα το βρείτε πίσω από το θέατρο Απόλλων, αλλά ακόμη κι αν δεν πάτε στη Σύρο, μπορείτε να ανακαλύψετε όλη αυτήν την πλούσια συλλογή μέσα από το e-shop του.

 

INFO
Μάρτεν Νόρδεστροµ 10, Ερµούπολη, Σύρος, 2281301554
www.chimeracraft.gr
Facebook chimera art & craft
Instagram chimera_artandcraft