Εικαστικα

Τον Φεβρουάριο στρώστε το στρώμα σας διπλό

με καλή μουσική

4781-128427.jpg
Κατερίνα Παναγοπούλου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
59976-119784.jpg

Ξεφυλλίζεται το κεφάλαιο «έρωτας»; Με καλή μουσική ασφαλώς! Από τον Χατζιδάκι, τον Θεοδωράκη και τον Ξαρχάκο μέχρι τον Λοΐζο και τον Μικρούτσικο. Με ενδιάμεσες στάσεις στον Καλδάρα, τον Ζαμπέτα, τον Σπανό, τον Νικολόπουλο, τον Λειβαδά, τον Καραμουρατίδη. Ο Δημήτρης Χαλιώτης οργανώνει άλλη μία μουσική παράσταση με τον μαγικό τρόπο που μόνο ο ίδιος καταφέρνει κάθε χρόνο, για 4 Τρίτες παρέα με την Ελένη Καρακάση στο θέατρο Χυτήριο. Όσοι είχαμε δει πριν κάποια χρόνια το “The killer show” ακολουθούμε κάθε εγχείρημα του Δημήτρη Χαλιώτη πιστά κάθε χρόνο.

Λόγια και μουσικές, που όλοι έχουμε σιγομουρμουρίσει κεραυνοβολημένοι από έρωτα. Είτε πετώντας στα ουράνια είτε πεσμένοι στα πατώματα- και κυρίως το δεύτερο. Γιατί ο έρωτας- για όσους ξέρουν να τον ζουν παθιασμένα- είναι πάντα μάχη!

Με τον Δημήτρη Χρυσανθακόπουλο να τη συντροφεύει στο πιάνο και τον Δημήτρη Χαλιώτη να διαλέγει τα τραγούδια και να βάζει την πινελιά του στις ενδιάμεσες σύντομες πρόζες, η Ελένη Καρακάση μας προσκαλεί να γίνουμε όλοι μια παρέα, να τραγουδήσουμε, να ερωτευτούμε ή να ξεπεράσουμε μουσικά κάποιον μεγάλο έρωτα.

Κι επειδή… η αγάπη θέλει δύο, η Ελένη καλεί στη σκηνή μαζί της τέσσερις εκλεκτούς φίλους της. Έναν για κάθε παράσταση. Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης της κάνει ποδαρικό στις 4 Φεβρουαρίου και ακολουθούν ο Αντώνης Λουδάρος, o Μιχάλης Μαρίνος και ο Θανάσης Αλευράς.

Info:

«Είναι το στρώμα μου διπλό»

Τραγουδάει η Ελένη Καρακάση

Στο πιάνο ο Δημήτρης Χρυσανθακόπουλος

Επιμέλεια προγράμματος – Κείμενα: Δημήτρης Χαλιώτης

Special Guests: Αλέξανδρος Μπουρδούμης (4/2), Μιχάλης Μαρίνος (11/2), Αντώνης Λουδάρος (18/2) και Θανάσης Αλευράς (25/2)

Τις Τρίτες 4, 11, 18 και 25 Φεβρουαρίου στις 9 μ.μ.

Στο ΧΥΤΗΡΙΟ (Ιερά Οδός 44 – δίπλα στο μετρό Κεραμεικός)

Τηλ. κρατήσεων: 210 3412313

Είσοδος: 5 ευρώ

n

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άποψη της έκθεσης "Δημοκρατία" στην Εθνική Πινακοθήκη
«Δημοκρατία»: μια έκθεση για την πολιτική λειτουργία της τέχνης στον ευρωπαϊκό νότο

140 έργα από 55 δημιουργούς ανιχνεύουν τις καλλιτεχνικές πρακτικές που γεννήθηκαν μέσα από τον αγώνα για ελευθερία σε Ελλάδα, Ισπανία, Πορτογαλία τις δεκαετίες 1960-1970

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.