Εικαστικα

Σχεδίασε μια ευχή για την Ελλάδα

Μια πρωτοβουλία της Μπιενάλε Σαντορίνης για την προώθηση του σύγχρονου προσώπου της Ελλάδας

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
55444-111765.jpg

Έργα σε μορφή αφίσας με διαφορετική ματιά το καθένα τους για την Ελλάδα θα κάνουν τον γύρο του κόσμου στο πλαίσιο της Μπιενάλε Σαντορίνης, με στόχο την προώθηση του σύγχρονου προσώπου της Ελλάδας στο εξωτερικό.

Η έκθεση αρχίζει το ταξίδι της από την Τιφλίδα της Γεωργίας και θα συνεχίσει την περιήγησή της σε 25 μεγάλες πόλεις ανά τον κόσμο όπως: Μόσχα (Ιαν. 2014), Τόκυο & Οσάκα (Φεβ. 2014), Σίδνεϋ, Μελβούρνη (Φεβ & Μαρ 2014), Σανγκάη, Πεκίνο, Καλκούτα, Βομβάη, Κέιπ Τάουν, Σάο Πάολο, Ρίο ντε Τζανέϊρο, Νέα Υόρκη, Λος Άντζελες, Σικάγο, Μόντρεαλ, Τορόντο, Λονδίνο, Μαδρίτη, Παρίσι, Βερολίνο, Ρώμη, Βενετία, Θεσσαλονίκη, Αθήνα και τέλος θα φτάσει τον Σεπτέμβριο στην Σαντορίνη.

Ο χρόνος έκθεσης σε κάθε πόλη κυμαίνεται από 30 έως και 40 ημέρες και το πρόγραμμα των εκθέσεων καθώς και αυτό των παράλληλων προγραμμάτων που θα διοργανώνονται, θ'ανακοινώνονται στη σελίδα της δράσης.

Η 1η έκθεση διοργανώνεται στην Τιφλίδα το Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 18:00 στην αίθουσα της Ένωσης της Ελληνικής Νεολαίας της Γεωργίας, οδός Kiev 8, 3ος όροφος με την πολύ σημαντική συνεργασία και υποστήριξη της Προέδρου της Κυρίας Ευγενίας Κοτανίδη. Παράλληλα με την έκθεση, η Ένωση της Ελληνικής Νεολαίας της Γεωργίας, με πρωτοβουλία και με την επιμέλεια της κας Ε. Κοτανίδη, διενεργεί τον διαγωνισμό «Design a Wish for Greece - Youth» καλώντας νέους έως 17 ετών από όλη την Γεωργία να σχεδιάσουν την δική τους Ευχή για την Ελλάδα. Τα έργα που θα επιλεχθούν θα εκτεθούν κατά την διάρκεια της 2η Μπιενάλε Σαντορίνης στην Σαντορίνη.

Δείτε τη σελίδα της δράσης στο site της Μπιενάλε Σαντορίνης και τη σελίδα του Facebook.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.