Εικαστικα

Συντεταγμένες ΙΙ

Η δεύτερη έκθεση της Στέλλας Αλαφούζου

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

H έκθεση φωτογραφίας της δημοσιογράφου Στέλλας Αλαφούζου με τίτλο «Συντεταγμένες ΙΙ» θα πραγματοποιηθεί από τις 10 Ιουνίου 2013 στον Κοινωνικό Χώρο των Ιδρυμάτων Α. & Μ. Καλοκαιρινού.

Η ίδια αναφέρει: «Τα μεγέθη που ορίζουν τις συντεταγμένες είναι δύο: Ισημερινός και Μεσημβρινός, Μήκος και Πλάτος. Αφηρημένα ό,τι μπορεί να δώσει το στίγμα στις έννοιες, στα συναισθήματα, στις σκέψεις. Εδώ οι Συντεταγμένες είναι το κλείστρο της κάμερας και το τυχαίο. Το στίγμα των δύο: ο σκοπός της έκθεσης».

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013 στις 20:00 στον Κοινωνικό Χώρο των Ιδρυμάτων Α.& Μ. Καλοκαιρινού (Μονής Αγκαράθου 9). Οι φωτογραφίες της έκθεσης θα πωλούνται κατόπιν παραγγελίας και όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τις ανάγκες του Κοινωνικού Χώρου.

n

Η Στέλλα Αλαφούζου το Μάιο του 2012 πραγματοποίησε την πρώτη της έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Συντεταγμένες» στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας. 

Η έκθεση φωτογραφίας «Συντεταγμένες ΙΙ» συνδιοργανώνεται από την Εταιρία Κρητικών Ιστορικών Μελετών/Ιστορικό Μουσείο Κρήτης και τον Κοινωνικό Χώρο των Ιδρυμάτων στην αίθουσα Οδυσσέας Ελύτης του Κοινωνικού Χώρου.