Εικαστικα

Design στον Παπασωτηρίου

Μια σειρά εκδηλώσεων

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ο Απρίλιος στο βιβλιοπωλείο Παπασωτηρίου (Πανεπιστημίου) είναι αφιερωμένος στο design, με μια σειρά εκδηλώσεων γύρω από τους ελληνικούς τίτλους βιβλίων γραφιστικής-design και τους δημιουργούς τους, καθώς και τις νέες εκδόσεις από το εξωτερικό (σε μόνιμη έκθεση). Η σειρά εκδηλώσεων περιλαμβάνει και ένα πρόγραμμα παρουσιάσεων και διαλέξεων, ενώ συλλεκτικές αφίσες με έργα θα διατίθενται ειδικά για το κοινό της έκθεσης. Επιπλέον, θα παρουσιαστεί το νέο ελληνικό περιοδικό γραφιστικής «gr design», που ασχολείται και προβάλλει τη δράση καταξιωμένων δημιουργών αλλά και σπουδαστών και προσφέρει καινοτόμο ενημέρωση για το συγκεκριμένο χώρο.

Τέλος, ο Παπασωτηρίου θέλοντας να απευθυνθεί στους σπουδαστές των σχολών design διαμορφώνει ειδικούς χώρους εντός του βιβλιοπωλείου, όπου αυτοί θα ενημερώνονται για ειδικές εκτυπώσεις και ειδικά χαρτιά και προτρέπει τις σχολές γραφιστικής να πραγματοποιήσουν μαθήματα στο εσωτερικό του βιβλιοπωλείου.

Εκθέτουν οι: Δημήτρης Αρβανίτης, Beetroot, Desigmers United, Πάνος Κωνσταντόπουλος, Ζωή Κατσιγιάννη, Παναγιώτης Χαρατζόπουλος, Φώτης Πεχλιβανίδης.

Info: Έως 30 Απριλίου, Παπασωτηρίου, Πανεπιστημίου 37, 210 3253232

n


n


n


n


n


n


n


n


n


n