Εικαστικα

Είσαι στο Instagram; Σε ψάχνει το TIME!

Στείλε εικόνα σου διεκδικώντας δημοσίευση στο αμερικάνικο περιοδικό

karathanos.jpg
Δημήτρης Καραθάνος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
24411-57304.JPG

Nα η ευκαιρία να περάσεις στο βιογραφικό σου μια συνεργασία ύψιστου πρεστίζ: το TIME ανακοίνωσε ότι δέχεται υποβολή αιτήσεων για συμμετοχή σε θέμα αφιερωμένο στις εικαστικές εφαρμογές της κινητής τεχνολογίας, το οποίο θα δημοσιευτεί σε προσεχές τεύχος του περιοδικού.

Όλοι όσοι διαθέτουν λοιπόν συσκευή iPhone, iPad, iPod touch ή Android και διαθέτουν προφίλ στο Instagram μπορούν να επισημαίνουν τις φωτογραφίες τους με το tag #TIMEwireless ώστε να διοχετεύονται στο group pool του TIME και να βρίσκονται στη διάθεση του περιοδικού.

n

Οι φωτογραφίες θα πρέπει επίσης να διαθέτουν γεωγραφική τοποθεσία, πράγμα που σημαίνει ότι ο διαγωνιζόμενος επιβάλλεται να συμπεριλάβει στην ανάρτησή του τη λειτουργία include location, ο αριθμός των υποψηφιοτήτων δε θα πρέπει να ξεπερνά συνολικά τις τρεις, ενώ θα πρέπει να είναι τραβηγμένες από τις 18 Ιουλίου και έπειτα.

Προτεινόμενες θεματικές από το περιοδικό είναι τα πορτρέτα, τα τοπία, οι γειτονιές και οι τοπικές κουζίνες. Καλή επιτυχία, και μην αποπειραθείτε να στείλετε εικόνες από μηχανή DSLR. Θα το καταλάβουν!

 n

φωτο: Δημήτρης Καραθάνος

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άποψη της έκθεσης "Δημοκρατία" στην Εθνική Πινακοθήκη
«Δημοκρατία»: μια έκθεση για την πολιτική λειτουργία της τέχνης στον ευρωπαϊκό νότο

140 έργα από 55 δημιουργούς ανιχνεύουν τις καλλιτεχνικές πρακτικές που γεννήθηκαν μέσα από τον αγώνα για ελευθερία σε Ελλάδα, Ισπανία, Πορτογαλία τις δεκαετίες 1960-1970

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.