Design & Αρχιτεκτονικη

Μια ζωή design

Αρχιτέκτονες, σχεδιαστές και καλλιτέχνες στην 4η Design For Life

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
94929-190706.jpg

Το design σε όλες του τις διαστάσεις φέρνει η 4η διοργάνωση του Design for Life στο Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο Αθηνών. Σχεδιαστές, αρχιτέκτονες, καλλιτέχνες, δημιουργικές ομάδες και brands διεθνούς κύρους θα συναντηθούν σε ένα τριήμερο απόλυτης μύησης στο καλό design από τις 24 έως τις 26 Απριλίου. 

image

Η έκθεση θα σου μάθει ό,τι θέλεις να ξέρεις για το χώρο του design και ακόμα παραπάνω. Οι κεντρικοί άξονες στους οποίους θα κινηθεί η θεματολογία είναι: «Φιλοσοφία του Design», «Σχεδιάζοντας το Μέλλον», «Στην Εξερεύνηση του Design», και «DESIGN FOR ALL» που αφορά στην εκμάθηση του design σε παιδιά με διάχυτη αναπτυξιακή διαταραχή και νοητική καθυστέρηση ώστε να είναι προσβάσιμο σε όλους.

image

Η έκθεση στοχεύει στην ανάδειξη και προώθηση σχεδιαστών και αρχιτεκτόνων, δίνοντάς τους ιδέες και νέες πληροφορίες για να πραγματοποιήσουν το όραμά τους. Επιπλέον, θα παρουσιαστεί ένα σπέσιαλ αφιέρωμα στο ιταλικό design, ένα από τα καλύτερα και διεθνώς πρωτοποριακά design στον κόσμο.

image

Για πρώτη φορά στο πλαίσιο της έκθεσης θα παρουσιαστεί το καλλιτεχνικό κίνημα DESIGN & ARCHITECTURE HYBRID. Είναι το κίνημα που ασχολείται με το υβριδικό design, δημιουργήθηκε από την ομάδα AFDF και ουσιαστικά καταργεί πολλαπλά στοιχεία του interior design και των ενδιάμεσων μεθόδων σχεδιασμού και λειτουργίας. Είναι ένας πλήρης και προηγμένος σχεδιασμός με εξαιρετικές δυνατότητες που επιτυγχάνει κορυφαία αισθητική και περιβαλλοντική εφαρμογή.

image

Η RICHE D’ART  θα είναι εκεί.

 image

Την διοργάνωση & επιμέλεια της Έκθεσης έχει η Αγγελική Φιλανδριανού + AFDF δημιουργική ομάδα , αρχιτέκτονες-designers-γραφίστες.

Info: ΕΓΚΑΙΝΙΑ - Παρασκευή 24 Απριλίου 2015 - 20:00-22:00 

ΙΤΑΛΙΚΟ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΘΗΝΩΝ , ΠΑΤΗΣΙΩΝ 47 , ΕΝΑΝΤΙ ΕΠΜ

Παρασκευή 24 Απριλίου 2015 - 18:00-22:00

Σάββατο 25 Απριλίου 2015 - 10:00-21:00

Κυριακή 26 Απριλίου 2015 - 10:00-20:00

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ &

ΤΟΥ ΙΤΑΛΙΚΟΥ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

« The Orbit » Office Campus
LC ARCHITECTS: Υπερσύγχρονα αρχιτεκτονικά έργα που είναι present to the future

Μιλήσαμε με τους επικεφαλής του παγκοσμίου φήμης βραβευμένου αρχιτεκτονικού γραφείου, Νατάσα Λιανού και Ερμή Χαλβατζή. Έχουν σχεδιάσει το νέο κτίριο της COSMΟTE TV και το The Orbit

Little Athens
Little Athens: Πώς θα είναι η νέα γειτονιά που χτίζεται στο Ελληνικό

Οι αρχιτέκτονες πίσω από την πρώτη οικιστική γειτονιά που θα παραδοθεί στο Ελληνικό, περιγράφουν τις προτάσεις τους για τα πρωτοποριακά συγκροτήματα κατοικιών που σχεδιάζονται

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.