Design & Αρχιτεκτονικη

Like στα νέα γραφεία του facebook (εικόνες)

Ο κύριος Ζούκερμπεργκ προσέχει πολύ το χώρο των εργαζομένων του

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
92953-187025.jpg

Εντυπωσιακές φωτογραφίες από τα νέα γραφεία του facebook μοιράστηκε η εταιρεία με επιλεγμένους χρήστες του Instagram. Πρόκειται για υπερλούξ γραφεία 40.000 τετραγωνικών μέτρων που στεγάζονται στο Μένλο Παρκ και είναι δημιούργημα του διάσημου 86χρονου Καναδού αρχιτέκτονα Φρανκ Γκέρι.

«Σχεδιάσαμε το μεγαλύτερο ενιαίο χώρο εργασίας στον κόσμο. Μια αίθουσα που χωρά χιλιάδες ανθρώπους με στόχο να δημιουργήσουμε τον ιδανικό χώρο συνεργασίας για τις ομάδες των μηχανικών μας», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Ζάκεμπεργκ και προσθέτει: «Θέλαμε ο χώρος να δημιουργεί την ίδια αίσθηση της κοινότητας και της σύνδεσης μεταξύ των ομάδων μας, όπως αυτή που θέλουμε να προσφέρουμε με τις υπηρεσίες μας σε όλο τον κόσμο. Για να το κάνουμε αυτό, σχεδιάσαμε τον μεγαλύτερο ενιαίο χώρο εργασίας στον κόσμο. Μια αίθουσα που χωρά χιλιάδες ανθρώπους. Έχει πολλούς ελεύθερους χώρους, όπου οι άνθρωποι μπορούν να εργαστούν μαζί και είναι εύκολο να μετακινούνται και να συνεργάζονται με τον καθένα».

Μάλιστα, στην οροφή των γραφείων, υπάρχει ένα πάρκο 36.421 τετραγωνικών μέτρων, με διαδρομές για περπάτημα και πολλούς χώρους για να καθίσει κάποιος. Άψογο design, τεράστιες τζαμαρίες, μεγάλος κήπος και διάδρομoι για τζόκιν. Ζηλέψτε.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

« The Orbit » Office Campus
LC ARCHITECTS: Υπερσύγχρονα αρχιτεκτονικά έργα που είναι present to the future

Μιλήσαμε με τους επικεφαλής του παγκοσμίου φήμης βραβευμένου αρχιτεκτονικού γραφείου, Νατάσα Λιανού και Ερμή Χαλβατζή. Έχουν σχεδιάσει το νέο κτίριο της COSMΟTE TV και το The Orbit

Little Athens
Little Athens: Πώς θα είναι η νέα γειτονιά που χτίζεται στο Ελληνικό

Οι αρχιτέκτονες πίσω από την πρώτη οικιστική γειτονιά που θα παραδοθεί στο Ελληνικό, περιγράφουν τις προτάσεις τους για τα πρωτοποριακά συγκροτήματα κατοικιών που σχεδιάζονται

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.