Design & Αρχιτεκτονικη

Αγγελόπουλος – Σαραντής: Η κατασκευαστική εταιρεία που πρωτοπορεί στα Ν. Προάστια

Ποια είναι η φιλοσοφία της εταιρείας που διανύει σχεδόν 4 δεκαετίες επιτυχημένης πορείας στον χώρο της κατασκευής ακινήτων

114868-649339.jpg
Μαρία Αλεξίου
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αγγελόπουλος- Σαραντής

Αγγελόπουλος – Σαραντής: Συνέντευξη με τον Δημήτρη Αγγελόπουλο για την φιλοσοφία της κατασκευαστικής εταιρείας

  • Advertorial

Για πολλούς η ανέγερση πολυκατοικιών καλλά και η κατασκευή κατοικιών κάθε είδους στο Π.Φάληρο ταυτίζεται με το όνομα Αγγελόπουλος – Σαραντής. Πρόκειται γιαμια από τις μακροβιότερες εταιρίες στα Νότια Προάστια με πάνω από 35 συνεχή έτη παρουσίας στον χώρο της κατασκευής ακινήτων, έχοντας ολοκληρώσει περισσότερες από 200 πολυκατοικίες σε Παλαιό Φάληρο, Γλυφάδα, Βούλα, Νέα Σμύρνη και Καλλιθέα. Μόλις μέσα στα τελευταία 4 χρόνια, μάλιστα, έχει αναλάβει την ανέγερση 50 νέων πολυκατοικιών.

Δημήτρης Αγγελόπουλος

Η ψυχή και  ο νους πίσω από την επιτυχημένη πορεία της εταιρείας, είναι ο κ. Δημήτρης Αγγελόπουλος. Πως ξεκίνησαν όλα; Τον ρωτάω.

«Από την πρώτη οικοδομή το 1987 στην οδό Ορφέως 3 στο Παλαιό Φάληρο. Ξεκίνησα από το μηδέν, και όπως καταλαβαίνετε είναι λογικό να υπάρχει μια δυσκολία, αλλά το πρότζεκτ βγήκε πολύ ωραίο.Περνάω μπροστά του ακόμα και σήμερα καμιά φορά και το θαυμάζω.Σήμερα αναλαμβάνουμε από μικρές ως μεγάλες πολυκατοικίες, μεζονέτες και υπάρχει μια τάση προς το luxuryhome.Επίσης έχουμε ειδίκευση στις πισίνες σε πολυκατοικίες από το 1988. Πρόσφατα ολοκληρώσαμε πολυκατοικία με 7 πισίνες, στο κοινόχρηστο χώρο και στο μπαλκόνι.Επιπλέον, όσον αφορά το αισθητικό κομμάτι, πολλοί πελάτες δείχνουν προτίμηση στα τζάμια στα μπαλκόνια.»

Κατασκευή Αγγελόπουλος - Σαραντής

Όπως μαθαίνω, το εργατικό δυναμικό της εταιρείας συγκροτούν διπλωματούχοι μηχανικοί όλων των ειδικοτήτων, σχεδιαστές, διακοσμητές και οικονομικοί - νομικοί σύμβουλοι. Έτσι, προσφέρονται ολοκληρωμένες και προσαρμοσμένες  λύσεις στις ανάγκες του κάθε ενδιαφερόμενου, και υπηρεσίες σε οτιδήποτε αφορά το σπίτι και το οικόπεδο.  Από αρχιτεκτονική και μηχανολογική μελέτη, κατασκευή, ανακαίνιση, διακόσμηση - ενεργειακά πιστοποιητικά , μέχρι συμβουλευτικές, φοροτεχνικές και νομικέςυπηρεσίες που αφορούν όλη τη γραφειοκρατική διεκπεραίωση με τις εμπλεκόμενες Δημόσιες Υπηρεσίες.

H AS Aggelopoulos Sarantis εφαρμόζει σε όλες της τις οικοδομές καινοτόμες τεχνολογίες, σύγχρονο εξοπλισμό και συστήματα.Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρία σεβόμενη το περιβάλλον και με ευαισθησία αναφορικά με το μέλλον του πλανήτη, φροντίζει να δημιουργεί κτήρια μηδενικής ενεργειακής απώλειας ενώ επιμελείται και τον σχεδιασμό για έξυπνα σπίτια, όπως εξηγεί ο συνιδρυτής και επικεφαλήςτης:

 «Χτίζουμε κατοικίες πρωτοποριακέςκαι βιώσιμες. Δημιουργούμε πράσινες ταράτσες και δώματα με φυτεύσεις, χρησιμοποιούμε αντλίες θερμότητας, σύγχρονα ηλεκτρονικά συστήματα και οικολογικά ασανσέρ. Καινοτομούμε μάλιστα καθώς είμαστε οι πρώτοι που σε πολυκατοικία χρησιμοποιούμε ανεμογεννήτρια καθέτουάξονα, για την παραγωγή ενέργειας. Ιδιαίτερη ζήτηση έχουν τα ενεργειακά σπίτια, αυτά με την χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση δηλαδή. Διαθέτουν συστήματα θέρμανσης, ψύξης και ειδικών μονώσεων που πετυχαίνουν ελάχιστη κατανάλωση ενώ αν  συνδυαστούν με φωτοβολταϊκά μπορεί να επιτευχτεί ακόμα και μηδενική κατανάλωση. Επιμελούμαστε και έξυπνα σπίτια. Αυτό σημαίνει ότι διενεργούμε μια ηλεκτρολογική μελέτη κατά την οποία μπορεί κανείς να χειριστεί τις ηλεκτρικές συσκευές του σπιτιού από απόσταση.»

Κατασκευή Αγγελόπουλος - Σαραντής
Κατασκευή Αγγελόπουλος- Σαραντής

Η επιτυχημένη πορεία της AS Aggelopoulos Sarantis στηρίζεται στη ικανότητα και την εμπειρία των στελεχών της, αλλά και τη στενή σχέση εμπιστοσύνης που διατηρεί με τους πελάτες της όλα αυτά τα χρόνια. Σε μια ανταγωνιστική εποχή, οικιστικής ανάπτυξης και όπου πληθαίνουν οι επιχειρηματικές δραστηριότητες, ιδίως στην ευρύτερη περιοχή γύρω από το Ελληνικό, η εταιρεία αναπτύσσει το φάσμα των παρεχόμενων υπηρεσιών της και των συνεργασιών της, διατηρώντας τα εχέγγυα για υπεύθυνες, οικονομικές, γρήγορα υλοποιήσιμες λύσεις, με το υψηλότερο επίπεδο ποιότητας και ασφάλειας.Τα έργα ωστόσο σε κάποιες περιπτώσεις έχουν επηρεαστεί εξαιτίας του νέο οικοδομικού κανονισμού, σύμφωνα με τον κ.Αγγελόπουλο:

«Υπάρχει κινητικότητα και ανάπτυξη  στην περιοχή αλλά και σε όλη την Αθήνα. Η εταιρία «τρέχει» διάφορες κατασκευές στην περιοχή του Αλίμου, όμως λόγω του νέου οικοδομικού κανονισμού, δύο από αυτές έχουν «παγώσει», με τις εργασίες να έχουν σταματήσει, στις οποίες μάλιστα έχουμε πουλήσει αρκετά διαμερίσματα και άνθρωποι κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους. Έχουμε προσφύγει στο Κεντρικό Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής και αναμένουμε την απάντησή του, ενώ έχουμε κάνει και παρέμβαση στις προσφυγές του δήμου Αλίμου στο ΣτΕ. Η εκδίκαση για τη δική μας περίπτωση είναι στις 21 Φεβρουαρίου.»

Κατασκευή Αγγελόπουλος - Σαραντής

Η αναζήτηση νέων ιδεών, η δημιουργικότητα και η εφαρμογή σύγχρονων τεχνολογιών είναι οι λόγοι που έχουν οδηγήσει την Αγγελόπουλος – Σαραντής στην κορυφή της κατασκευαστικής αγοράς, που συνεχίζει να πορεύεται με όραμα την διαρκή εξέλιξη για το μέλλον.

A&S Aggelopoulos & Sarantis

Λεωφόρος Αμφιθέας 167 & Μετσόβου 2, Παλαιό Φάληρο

210 9852220

https://www.aggelopoulos-sarantis.com

Facebook

Instagram

    ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

    Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ

    ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

    ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

    « The Orbit » Office Campus
    LC ARCHITECTS: Υπερσύγχρονα αρχιτεκτονικά έργα που είναι present to the future

    Μιλήσαμε με τους επικεφαλής του παγκοσμίου φήμης βραβευμένου αρχιτεκτονικού γραφείου, Νατάσα Λιανού και Ερμή Χαλβατζή. Έχουν σχεδιάσει το νέο κτίριο της COSMΟTE TV και το The Orbit

    Little Athens
    Little Athens: Πώς θα είναι η νέα γειτονιά που χτίζεται στο Ελληνικό

    Οι αρχιτέκτονες πίσω από την πρώτη οικιστική γειτονιά που θα παραδοθεί στο Ελληνικό, περιγράφουν τις προτάσεις τους για τα πρωτοποριακά συγκροτήματα κατοικιών που σχεδιάζονται

    Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.