Design & Αρχιτεκτονικη

3D tόra, μια έκθεση από το μέλλον

Όλα τρισδιάστατα στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
84311-170259.jpg

Ένα σπίτι, μια καρέκλα, ένα καπέλο. Αντικείμενα που έχουμε χρησιμοποιήσει, φορέσει ή ζήσει μέσα σε αυτά. Μόνο που όσα παρουσιάζονται (περισσότερα από 100) στην έκθεση της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών είναι εκτυπωμένα σε... 3 διαστάσεις. Το μέλλον είναι παρόν και αυτά που δεν φανταζόμασταν έχουν ήδη γίνει. Μια ανατρεπτική έκθεση που αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε τον κόσμο.

image

Patrick Jouin_Solid Series C2 chair - photo credit Thomas Duval | τρισδιάστα εκτυπωμένη καρέκλα του Patrick Jouin (από την ενότητα Design της έκθεσης 3D tóra)

image

Foster+partners: Lunar 3D habitation | τρισδιάστατα εκτυπωμένη κατοικία στη Σελήνη (video still από την ενότητα Αρχιτεκτονική της έκθεσης 3D tóra)

Κεντρική φωτό: DUSArchitects: 3D printed Canal House | τρισδιάστατα εκτυπωμένο σπίτι (από την ενότητα Αρχιτεκτονική της έκθεσης 3D tóra)

Ως 31 Ιανουαρίου 2015, καθημερινά 12.00-21.00, στον εκθεσιακό χώρο –1 της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

« The Orbit » Office Campus
LC ARCHITECTS: Υπερσύγχρονα αρχιτεκτονικά έργα που είναι present to the future

Μιλήσαμε με τους επικεφαλής του παγκοσμίου φήμης βραβευμένου αρχιτεκτονικού γραφείου, Νατάσα Λιανού και Ερμή Χαλβατζή. Έχουν σχεδιάσει το νέο κτίριο της COSMΟTE TV και το The Orbit

Little Athens
Little Athens: Πώς θα είναι η νέα γειτονιά που χτίζεται στο Ελληνικό

Οι αρχιτέκτονες πίσω από την πρώτη οικιστική γειτονιά που θα παραδοθεί στο Ελληνικό, περιγράφουν τις προτάσεις τους για τα πρωτοποριακά συγκροτήματα κατοικιών που σχεδιάζονται

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.