Design & Αρχιτεκτονικη

Αυτά τα Χριστούγεννα το plexi θα φορεθεί πολύ

Η Ντέπη Σιγάλα προτείνει τα πιο γιορτινά plexi διακοσμητικά αντικείμενα

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
83513-168174.jpg

Διακοσμητικά αριστουργήματα για το σπίτι όλα εξ ολοκλήρου φτιαγμένα από plexi glass δίνουν άλλο αέρα στο χώρο σου. Η Ντέπη Σιγάλα είναι ειδική σε plexi καταστάσεις και μας προτείνει τα καλύτερα για τα Χριστούγεννα. Όλα τα προϊόντα φτάνουν συσκευασμένα και αμπαλαρισμένα, έτοιμα για δωράκια προς τους παραλήπτες τους. Ειδικά για τις γιορτινές μέρες που έρχονται είναι ό,τι πρέπει για δώρα στους αγαπημένους σου. Οι κορνίζες και τα κηροπήγια αποκτούν χρώμα, έμπνευση και φαντασία. Μικρά αριστουργήματα που θα ξετρελάνουν και τους μικρούς της οικογένειας. 

Χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά δεντράκια που κυκλοφορούν σε 3 διαφορετικά ύψη και σε 2 διαφορετικά χρώματα (πράσινο σκούρο και κόκκινο) και σε οποιοδήποτε άλλο χρώμα σκεφτείτε κατόπιν παραγγελίας. Ιδανικά για να φτιάξετε όμορφες γιορτινές συνθέσεις για το τραπέζι σας συνδυάζοντας διαφορετικά μεγέθη και χρώματα.

image

Χριστουγεννιάτικα Δεντράκια, €15, €20, €30, ανάλογα με τις διαστάσεις τους.


Πλακέτες με cut-out γράμματα/σχέδια. Το πίσω μέρος τους χρωματίζεται με αυτοκόλλητο σε ό,τι χρώμα θέλουμε. Μπορούν να γράφουν XMAS, LOVE, HOHO, 2015, αν θέλουμε να τους δώσουμε μια πιο γιορτινή διάθεση.Τοποθετούνται σε Coffee Table αλλά και σε κάθε είδους επιφάνεια. Το πίσω μέρος της πλακέτας χρωματίζεται με οποιοδήποτε χρώμα και δημιουργεί ονόματα για ονομαστικές εορτές ή για παιδικά πάρτι, τα μονογράμματα ενός ζευγαριού ή ότι άλλο επιθυμεί ο καθένας. Μπορούν ακόμα να χρησιμοποιηθούν σαν απλά διακοσμητικά, presse-papiers ή ακόμα και πάνω σε χαρτοπετσέτες. Μας λύνουν τα χέρια και για προτάσεις δώρων! 

image

Πλακέτες με cut/out γράμματα/σχέδια €15, €25, €30 ανάλογα με τις διαστάσεις


Χριστουγεννιάτικα sous-verres. Πωλούνται σε 4άδες με cut-out τις λέξεις XMAS, HOHO και σχέδια. Για παράδειγμα μια τετράδα μπορεί να περιέχει 2 έλατα και 2 αστέρια. Δίνουν χρώμα στο γιορτινό τραπέζι και είναι ιδανικά για να τα τοποθετήσουμε κάτω ή δίπλα από τα ποτήρια μας. Πρωτότυπη ιδέα: Θα μπορούσαν να είναι και ένα μικρό δωράκι για τους καλεσμένους σας, και φεύγοντας να πάρει ο καθένας μαζί του το δικό του.

image

Χριστουγεννιάτικα sous-verres, η τετράδα €16


Μονογράμματα σε οποιοδήποτε χρώμα επιθυμείτε ιδανικά για παιδικά δωμάτια αλλά και για ενήλικες, καθώς μπορούν να τοποθετηθούν σε γραφεία για χρήση presse papier. Στέκονται και όρθια σε βιβλιοθήκες ή και σε ράφια σαν διακοσμητικά. 

image

Μονογράμματα, €30


Κορνίζες plexi. Μπορείτε να στείλετε την αγαπημένη σας φωτογραφία σε υψηλή ανάλυση να ζητήσετε την επεξεργασία που θέλετε (πχ φίλτρα, γράμματα) και να τη δείτε να τυπώνεται πίσω από plexi. Στέκεται όρθια σε επίπεδη επιφάνεια και μπορεί να γίνει ακόμα και σαν εταιρική ταυτότητα για χρήση σε γραφεία. Οι αγαπημένες μας στιγμές και τα αγαπημένα μας πρόσωπα σε plexi διάσταση! 

image

image

Κορνίζες plexi, και επεξεργασία αυτής €40

Tips συντήρησης: Τα plexi δε θέλουν ιδιαίτερο κόπο, θέλουν απλώς τρόπο. Με ένα απλό πανάκι και λίγο νερό μπορούν να διατηρηθούν σε καλή κατάσταση σχεδόν για πάντα! Και φυσικά να αποφεύγονται ρητά τα πάσης φύσεως καθαριστικά εμπορίου.

Ό,τι επιλέξετε θα είναι έτοιμο σε 3-4 εργάσιμες μέρες από την ημέρα παραγγελίας.

Για παραγγελίες: deppysigala@gmail.com

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

« The Orbit » Office Campus
LC ARCHITECTS: Υπερσύγχρονα αρχιτεκτονικά έργα που είναι present to the future

Μιλήσαμε με τους επικεφαλής του παγκοσμίου φήμης βραβευμένου αρχιτεκτονικού γραφείου, Νατάσα Λιανού και Ερμή Χαλβατζή. Έχουν σχεδιάσει το νέο κτίριο της COSMΟTE TV και το The Orbit

Little Athens
Little Athens: Πώς θα είναι η νέα γειτονιά που χτίζεται στο Ελληνικό

Οι αρχιτέκτονες πίσω από την πρώτη οικιστική γειτονιά που θα παραδοθεί στο Ελληνικό, περιγράφουν τις προτάσεις τους για τα πρωτοποριακά συγκροτήματα κατοικιών που σχεδιάζονται

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.