Design & Αρχιτεκτονικη

Σαν στο σπίτι σου

Home project space-Το πρώτο showroom επίπλων με σπιτίσιο χαρακτήρα

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

«Από εδώ το σαλόνι, δίπλα η τραπεζαρία και στο βάθος το υπνοδωμάτιο». Όχι δεν είμαστε σε κάποιο σπίτι φιλικό, αλλά σε ένα μαγαζί επίπλων. Το «home project space» είναι ένα πρωτότυπο showroom σχεδιασμένο από την εταιρεία σχεδιασμού και κατασκευής επίπλων «The Design group- Furniture ideas» (επιχειρηματική ενότητα της ΚΑΛΟΤΕΡΑΚΗΣ Α.Ε.).

n

Πρόκειται για το πρώτο κατάστημα επίπλων που έχει διαμορφωθεί για να μοιάζει ακριβώς όπως μια σύγχρονη αστική κατοικία. Όλοι οι χώροι είναι διακοσμημένοι με έπιπλα και ειδικές κατασκευές από την ομάδα The Design group και σε κάνουν να νιώθεις σαν στο σπίτι σου.

Χαλάρωσε στο σαλόνι, βρες λειτουργικές λύσεις για την κουζίνα σου, διάλεξε τους πίνακες και τα φωτιστικά από την τραπεζαρία, τα μαξιλάρια από το υπνοδωμάτιο. Εμπνεύσου, πάρε ιδέες και λύσεις για διακόσμηση και όταν σκεφτείς κάτι, οι άνθρωποι του home project space θα σε βοηθήσουν να το υλοποιήσεις, αφού όχι μόνο δίνουν συμβουλές, αλλά αναλαμβάνουν την κατασκευή customized επίπλων και την εξολοκλήρου δημιουργία μιας κατοικίας.

n

Η ιδέα του The Design group ήταν η δημιουργία ενός χώρου με προσωπικό άγγιγμα, όπου ο καθένας θα νιώθει άνετα και οικεία. Μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα πως το έχει καταφέρει: Εκτός από την πρωτότυπη ιδέα του Showroom, σημαντικοί Έλληνες σχεδιαστές και νέοι καλλιτέχνες, καθώς και επιλεγμένες εταιρείες του εξωτερικού, έχουν παραχωρήσει μοντέρνα και καλαίσθητα αντικείμενα, φωτιστικά και έργα τέχνης.

Τέλος μαθαίνουμε ότι το home project space πρόκειται να φιλοξενήσει ακόμα workshops, events και creative projects. Ανυπομονούμε και μέχρι τότε κόβουμε βόλτες στο σαλόνι.

Λουκιανού 21, Κολωνάκι, 210 7231594 

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

Φωτογραφίες: Home project space