Design & Αρχιτεκτονικη

Το νέο σπίτι των Κλούνεϊ - Αλαμουντίν

Ένα πολυτελέστατο μέγαρο θα στεγάσει τον έρωτά τους

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
79333-160282.gif

Μια έπαυλη στο Μπέρκσαϊρ της Αγγλίας διάλεξαν ο Τζόρτζ Κλούνεϊ και η Αμάλ Αλαμουντίν για να περάσουν το υπόλοιπο του συζυγικού τους βίου. Το πολυτελές σπίτι που επέλεξε το νιόπαντρο ζευγάρι βρίσκεται στο χωριό και λέγεται πως η αξία του ανέρχεται στις 10 εκατομμύρια λίρες. 

Πρόκειται για ένα πραγματικό μέγαρο που διαθέτει βιβλιοθήκη, γυμναστήριο, σάουνα, αλλά και κελλάρι, ειδικό χώρο για βάρκες για το ποτάμι και διαμερίσματα για καλεσμένους. Στην ίδια «γειτονιά» διαθέτουν σπίτι και οι επίσης διάσημοι Γιούρι Γκέλερ, Τερέζα Μέι, Πολ Ντάνιελς και άλλοι, κάτι που επίσης ίσως έπαιξε ρόλο στην επιλογή τους. 

Πληροφορίες αναφέρουν πως έχει ήδη γίνει γνωστή η αγορά στους κατοίκους της περιοχής οι οποίοι δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν είδαν μπροστά τους το διάσημο ζευγάρι. «Μου το είπε και ο αιδεσιμώτατος, αλλά πραγματικά δεν το πιστεύω, πώς θα μείνουν εδώ με τόσες υποχρεώσεις», δήλωσε στην εφημερίδα Telegraph ένας 78χρονος, μόνιμος κάτοικος στο χωριό.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες του δημοφιλούς σπιτιού: 

image

image

image

image

image

image

image

image

image

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

« The Orbit » Office Campus
LC ARCHITECTS: Υπερσύγχρονα αρχιτεκτονικά έργα που είναι present to the future

Μιλήσαμε με τους επικεφαλής του παγκοσμίου φήμης βραβευμένου αρχιτεκτονικού γραφείου, Νατάσα Λιανού και Ερμή Χαλβατζή. Έχουν σχεδιάσει το νέο κτίριο της COSMΟTE TV και το The Orbit

Little Athens
Little Athens: Πώς θα είναι η νέα γειτονιά που χτίζεται στο Ελληνικό

Οι αρχιτέκτονες πίσω από την πρώτη οικιστική γειτονιά που θα παραδοθεί στο Ελληνικό, περιγράφουν τις προτάσεις τους για τα πρωτοποριακά συγκροτήματα κατοικιών που σχεδιάζονται

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.