Design & Αρχιτεκτονικη

Συλλογή Everyday

Γνωρίστε τη νέα, μοντέρνα & προσιτή συλλογή της Άβαξ σε special τιμές 23 – 28 Ιουνίου

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
70929-142888.jpg

Η Άβαξ λανσάρει τη σειρά επίπλων Everyday και σας καλεί να τη γνωρίσετε σε special τιμές από τη Δευτέρα 23 έως και το Σάββατο 28 Ιουνίου. Η ολοκαίνουρια και φρέσκια συλλογή Everyday προτείνει ποικιλία μοντέρνων επίπλων αρμονικά συνδυασμένων μεταξύ τους, έχοντας ως κύριο χαρακτηριστικό το εξαιρετικό design, την άριστη ποιότητα υλικών και τις προσιτές τιμές.

n

Καναπέδες, διακοσμητικά φωτιστικά, μικροέπιπλα χρηστικά, τραπέζια κουζίνας και τραπεζαρίας, βιβλιοθήκες και μικρά λειτουργικά τραπεζάκια, κρεβάτια, όλα σχεδιασμένα να πλαισιώσουν το σύγχρονο σπίτι με καλαισθησία και αρμονία, οριοθετώντας έτσι την καινούρια διαχρονική αξία στην διακόσμηση και στην επίπλωση του σπιτιού.

n

Η φρέσκια συλλογή Everyday έχει σαν βάση κατασκευής το πιστοποιημένο οικολογικό ξύλο, δρυς και τικ, το οποίο μορφοποιείται μέσα από λιτά μοντέρνες γραμμές, με vintage επιρροές και ποικίλα χρώματα, ποιότητες υφασμάτων και δερμάτων. Όλα οικολογικά και φιλικά προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο.

n

Στις συλλογές Everyday μπορείτε να βρείτε μεμονωμένα έπιπλα ή ολοκληρωμένη σύνθεση επίπλων για να το χώρου σας, για να ζείτε την καθημερινότητά σας στο σπίτι με άποψη και στυλ. Διαπιστώστε το μόνοι σας με μία επίσκεψη στα Καταστήματα Άβαξ. Θα εκπλαγείτε!

n

www.avaxdeco.gr

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

« The Orbit » Office Campus
LC ARCHITECTS: Υπερσύγχρονα αρχιτεκτονικά έργα που είναι present to the future

Μιλήσαμε με τους επικεφαλής του παγκοσμίου φήμης βραβευμένου αρχιτεκτονικού γραφείου, Νατάσα Λιανού και Ερμή Χαλβατζή. Έχουν σχεδιάσει το νέο κτίριο της COSMΟTE TV και το The Orbit

Little Athens
Little Athens: Πώς θα είναι η νέα γειτονιά που χτίζεται στο Ελληνικό

Οι αρχιτέκτονες πίσω από την πρώτη οικιστική γειτονιά που θα παραδοθεί στο Ελληνικό, περιγράφουν τις προτάσεις τους για τα πρωτοποριακά συγκροτήματα κατοικιών που σχεδιάζονται

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.