Design & Αρχιτεκτονικη

Do It Yourself, η πιο hot τάση του design

Η Hand Made Revolution σε μαθαίνει τα μυστικά της

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ο βιομηχανικός σχεδιαστής Αλέξης Βασσάλος και ο παραγωγός Γιάννης Ακιόζογλου ένωσαν τις δυνάμεις τους σε ένα επαναστατικό project όπου όλα γίνονται με τα χέρια. Το Hand Made Revolution είναι η ομάδα τους και διοργανώνει workshops, events σε εταιρείες, εκδηλώσεις και οτιδήποτε άλλο μπορείς να φανταστείς φτάνει το χειροποίητο να πρωταγωνιστεί.

Μέσα από τα ειδικά σεμινάρια που παρέχουν μπορούν να σε μάθουν να φτιάχνεις μικρά αριστουργήματα για το σπίτι σου αξιοποιώντας παλιά υλικά και μετατρέποντάς τα σε μοντέρνες προτάσεις του σύγχρονου design. Το πλήρως ενημερωμένο site τους προσφέρει ιδέες, tutorials, projects, videos και πληροφορίες για το πώς θα φτιάξεις εύκολα και οικονομικά έπιπλα, διακοσμητικά, και χρηστικά αντικείμενα για το σπίτι.

n

Εύκολα και γρήγορα το παλιό λαμπατέρ μεταμορφώνεται σε χρηστικό αντικείμενο, η πολυθρόνα της γιαγιάς σε έργο τέχνης, ένα τρίποδο τραπέζι αποκτά τέταρτο πόδι και γίνεται εναλλακτική βιβλιοθήκη, ακόμα και τα άδεια κουτιά αναψυκτικών μετατρέπονται ωραιότατα σε πρωτότυπο coffee table.

Η Hand Made Revolution φιλοδοξεί να φέρει την επανάσταση στο χώρο του design. Ξεφεύγει από το βαρετό και το τυποποιημένο και δίνει νέα πνοή στο εναλλακτικό. Η Do it yourself εμπειρία πάιρνει σάρκα και οστά. Όρεξη να’χεις.

Πάρε μια ιδέα σου βίντεο που ακολουθεί:

Κι εδώ μια ιδέα από το εταιρικό τους workshop: