Design & Αρχιτεκτονικη

Hand Made Revolution (video)

Μεταμόρφωσε τα παλιά σου αντικείμενα

115142-643746.jpg
Home Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
70510-142082.jpg

Το αχτύπητο δίδυμο των Αλέξη Βασσάλου και Γιάννη Ακιόζογλου ενώνει τις δυνάμεις του και φέρνει την επανάσταση στο χώρο του εναλλακτικού design μέσα από το project Hand Made Revolution.

Ανατρεπτικά workshops, πρωτότυπα event σε εταιρείες, διοργάνωση εκδηλώσεων με κεντρικό άξονα την αξιοποίηση ετερόκλητων και αναπάντεχων υλικών, και ένα site σε δημιουργικό αναβρασμό που προσφέρει ιδέες, tutorials, projects, videos και πληροφορίες για τους απανταχού ανήσυχους λάτρεις του χειροποίητου, είναι μερικές μόνο από τις δραστηριότητες της ομάδας Hand Made Revolution.

Η ιδέα του Do it Yourself παίρνει σάρκα και οστά . Γρήγορα θα μάθεις πώς ένα παλιό λαμπατέρ μεταμορφώνεται σε χρηστικό αντικείμενο, η πολυθρόνα της γιαγιάς γίνεται χειροποίητο έργο τέχνης, ένα τρίποδο τραπέζι αποκτά τέταρτο πόδι και γίνεται εναλλακτική βιβλιοθήκη, και πώς τα άδεια κουτιά αναψυκτικών μπορούν να μετατραπούν σε πρωτότυπο coffee table! Το παραπάνω βίντεο είναι αρκετό για να σε πείσει. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

« The Orbit » Office Campus
LC ARCHITECTS: Υπερσύγχρονα αρχιτεκτονικά έργα που είναι present to the future

Μιλήσαμε με τους επικεφαλής του παγκοσμίου φήμης βραβευμένου αρχιτεκτονικού γραφείου, Νατάσα Λιανού και Ερμή Χαλβατζή. Έχουν σχεδιάσει το νέο κτίριο της COSMΟTE TV και το The Orbit

Little Athens
Little Athens: Πώς θα είναι η νέα γειτονιά που χτίζεται στο Ελληνικό

Οι αρχιτέκτονες πίσω από την πρώτη οικιστική γειτονιά που θα παραδοθεί στο Ελληνικό, περιγράφουν τις προτάσεις τους για τα πρωτοποριακά συγκροτήματα κατοικιών που σχεδιάζονται

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.