Design & Αρχιτεκτονικη

Ανοιξιάτικες προσφορές στην Coco-Mat

Από 2 έως 10 Μαΐου

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Εν όψει εκπτώσεων η Coco-Mat ετοιμάζει πράματα και θάματα! Εκτός από τα καθιερωμένα πλέον προϊόντα ύπνου και έπιπλα θα έχεις την ευκαιρία να δεις και λευκά είδη σε σούπερ τιμές με εκπώση -20% έως -40%. Επιπλέον, με αγορές προϊόντων άνω των €200, λαμβάνεις άμεσα δωροεπιταγή ίση με το 15% της αξίας των αγορών σου την οποία μπορείς να εξαργυρώσεις με περισσότερα προϊόντα για το σπίτι.

Η δωροεπιταγή ισχύει για όλα τα καταστήματα Coco - Mat καθ’ όλη τη διάρκεια των ανοιξιάτικων εκπτώσεων, από 2 έως και 10 Μαΐου 2014 και μπορείς να την εξαργυρώσεις άμεσα ή για μελλοντικές αγορές μέχρι και τις 14 Ιουλίου 2014.

n

Σημείωση: Η δωροεπιταγή παρέχεται για συνολικές αγορές αξίας άνω των €200 και αφορά προϊόντα ύπνου (στρώματα, κρεβατοστρώματα, βάσεις, ανωστρώματα, μαξιλάρια, παπλώματα), επιλεγμένα έπιπλα (καναπέδες, επιλεγμένα κρεβάτια, πολυθρόνες, σκαμπό, παιδικά έπιπλα) καθώς και λευκά είδη. Η έκπτωση 15% υπολογίζεται ως ποσοστό επί της αξίας αγορών των ανωτέρω προϊόντων. Η δωροεπιταγή μπορεί να εξαργυρωθεί μόνο στο κατάστημα από το οποίο εκδόθηκε από την ημερομηνία της έκδοσής της έως την 14 Ιουλίου 2014. Η δωροεπιταγή είναι δυνατόν να χρησιμοποιηθεί και για αγορά άλλου προϊόντος, το οποίο είτε είναι εκπτωτικό, είτε δικαιούται δωροεπιταγής, με την προϋπόθεση ότι στο προϊόν αυτό δεν θα γίνεται πλέον η έκπτωση και δεν θα χορηγείται δωροεπιταγή.

n

www.coco-mat.com

www.facebook.com/cocomat.gr