Design & Αρχιτεκτονικη

Ανοιξιάτικες προσφορές στην Coco-Mat

Από 2 έως 10 Μαΐου

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
66732-134584.jpg

Εν όψει εκπτώσεων η Coco-Mat ετοιμάζει πράματα και θάματα! Εκτός από τα καθιερωμένα πλέον προϊόντα ύπνου και έπιπλα θα έχεις την ευκαιρία να δεις και λευκά είδη σε σούπερ τιμές με εκπώση -20% έως -40%. Επιπλέον, με αγορές προϊόντων άνω των €200, λαμβάνεις άμεσα δωροεπιταγή ίση με το 15% της αξίας των αγορών σου την οποία μπορείς να εξαργυρώσεις με περισσότερα προϊόντα για το σπίτι.

Η δωροεπιταγή ισχύει για όλα τα καταστήματα Coco - Mat καθ’ όλη τη διάρκεια των ανοιξιάτικων εκπτώσεων, από 2 έως και 10 Μαΐου 2014 και μπορείς να την εξαργυρώσεις άμεσα ή για μελλοντικές αγορές μέχρι και τις 14 Ιουλίου 2014.

n

Σημείωση: Η δωροεπιταγή παρέχεται για συνολικές αγορές αξίας άνω των €200 και αφορά προϊόντα ύπνου (στρώματα, κρεβατοστρώματα, βάσεις, ανωστρώματα, μαξιλάρια, παπλώματα), επιλεγμένα έπιπλα (καναπέδες, επιλεγμένα κρεβάτια, πολυθρόνες, σκαμπό, παιδικά έπιπλα) καθώς και λευκά είδη. Η έκπτωση 15% υπολογίζεται ως ποσοστό επί της αξίας αγορών των ανωτέρω προϊόντων. Η δωροεπιταγή μπορεί να εξαργυρωθεί μόνο στο κατάστημα από το οποίο εκδόθηκε από την ημερομηνία της έκδοσής της έως την 14 Ιουλίου 2014. Η δωροεπιταγή είναι δυνατόν να χρησιμοποιηθεί και για αγορά άλλου προϊόντος, το οποίο είτε είναι εκπτωτικό, είτε δικαιούται δωροεπιταγής, με την προϋπόθεση ότι στο προϊόν αυτό δεν θα γίνεται πλέον η έκπτωση και δεν θα χορηγείται δωροεπιταγή.

n

www.coco-mat.com

www.facebook.com/cocomat.gr

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

« The Orbit » Office Campus
LC ARCHITECTS: Υπερσύγχρονα αρχιτεκτονικά έργα που είναι present to the future

Μιλήσαμε με τους επικεφαλής του παγκοσμίου φήμης βραβευμένου αρχιτεκτονικού γραφείου, Νατάσα Λιανού και Ερμή Χαλβατζή. Έχουν σχεδιάσει το νέο κτίριο της COSMΟTE TV και το The Orbit

Little Athens
Little Athens: Πώς θα είναι η νέα γειτονιά που χτίζεται στο Ελληνικό

Οι αρχιτέκτονες πίσω από την πρώτη οικιστική γειτονιά που θα παραδοθεί στο Ελληνικό, περιγράφουν τις προτάσεις τους για τα πρωτοποριακά συγκροτήματα κατοικιών που σχεδιάζονται

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.