Design & Αρχιτεκτονικη

Milanode

Νέες συλλογές σε μοντέρνα έπιπλα και φωτιστικά

115142-643746.jpg
Home Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
44245-92739.jpg

Τη μεγάλη της αγάπη για το χώρο του επίπλου και τη σύγχρονη διακόσμηση , δηλώνει για ακόμη μία φορά η εταιρεία milanode. Ένας εντυπωσιακός πολυχώρος τριών επιπέδων, σας περιμένει στο ολοκαίνουργιο κατάστημα επί της λεωφόρου Κηφισίας 189, όπου προτείνει δυναμικές ιδέες αγοράς σε μοντέρνα έπιπλα και αξεσουάρ για όλους τους χώρους του σπιτιού (σαλόνι, τραπεζαρία, κρεβατοκάμαρα).

n

Το νέο κατάστημα που βρίσκεται ήδη στη διάθεση του κοινού, προσφέρει στην αγορά τη γνωστή ποιότητα και τον εξαιρετικό σχεδιασμό των προϊόντων milanode. Στο νέο αυτό χώρο, φιλοξενείται μία μεγάλη συλλογή επίπλων, φωτιστικών και διακοσμητικών αντικειμένων, σε σχέδια που ανταποκρίνονται σε όλα τα γούστα, διασφαλίζοντας στο ακέραιο, υψηλή ποιότητα σε ανταγωνιστικές τιμές.

n

Επιπλέον, στη διάθεση του κοινού μέσω του νέου αυτού καταστήματος βρίσκεται και η κατασκευαστική σειρά επίπλων της milanode. Μία μοναδικά σχεδιασμένη σειρά επίπλων από εξαιρετικούς επαγγελματίες στο χώρο της κατασκευής, με έμφαση στην ακρίβεια και το δυναμικό design, ώστε να εξυπηρετεί τις ανάγκες κάθε ενδιαφερόμενου που θέλει να μετατρέψει το σπίτι του σε έναν άνετο χώρο έκφρασης, χαλάρωσης και αισθητικής.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

« The Orbit » Office Campus
LC ARCHITECTS: Υπερσύγχρονα αρχιτεκτονικά έργα που είναι present to the future

Μιλήσαμε με τους επικεφαλής του παγκοσμίου φήμης βραβευμένου αρχιτεκτονικού γραφείου, Νατάσα Λιανού και Ερμή Χαλβατζή. Έχουν σχεδιάσει το νέο κτίριο της COSMΟTE TV και το The Orbit

Little Athens
Little Athens: Πώς θα είναι η νέα γειτονιά που χτίζεται στο Ελληνικό

Οι αρχιτέκτονες πίσω από την πρώτη οικιστική γειτονιά που θα παραδοθεί στο Ελληνικό, περιγράφουν τις προτάσεις τους για τα πρωτοποριακά συγκροτήματα κατοικιών που σχεδιάζονται

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.