Design & Αρχιτεκτονικη

Εκπτώσεις -50% σε έπιπλα Ralph Lauren

Συνδύασε πολυτέλεια με καλές τιμές

115142-643746.jpg
Home Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
38524-82682.jpg

Η εταιρία Αβαξ σας προσκαλεί  να κάνετε τις αγορές σας διαλέγοντας έπιπλα από τη συλλογή του οίκου Ralph Lauren Home με έκπτωση -50% σε εκθεσιακά κομμάτια έως 30 Απριλίου.

Ξεκινώντας μία ολοκληρωμένη σειρά επίπλων και αξεσουάρ για το σπίτι το 1983, o Ralph Lauren είναι ο πρώτος αμερικάνος σχεδιαστής που κατάφερε να αιχμαλωτίσει την πολυτέλεια πολλών διαφορετικών τρόπων ζωής και να την μετουσιώσει σε όλες του τις συλλογές, από τις πιο μοντέρνες έως τις πιο διαχρονικές.

Όλες οι συλλογές του οίκου Ralph Lauren Home περιλαμβάνουν έπιπλα, φωτιστικά, είδη δώρων, αξεσουάρ, σεντόνια, πετσέτες, και υφάσματα και διατίθενται αποκλειστικά στο κατάστημα Αβαξ στην Κηφισιά.

Το κατάστημα διαθέτει parking για τους πελάτες και εξειδικευμένους interior designers που αναλαμβάνουν οικιακούς αλλά και επαγγελματικούς χώρους.

Λ. Κηφισίας 233, Κηφισιά, τηλ. 210 6236630, 210 6108840, www.avaxdeco.gr, facebook/avax

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

« The Orbit » Office Campus
LC ARCHITECTS: Υπερσύγχρονα αρχιτεκτονικά έργα που είναι present to the future

Μιλήσαμε με τους επικεφαλής του παγκοσμίου φήμης βραβευμένου αρχιτεκτονικού γραφείου, Νατάσα Λιανού και Ερμή Χαλβατζή. Έχουν σχεδιάσει το νέο κτίριο της COSMΟTE TV και το The Orbit

Little Athens
Little Athens: Πώς θα είναι η νέα γειτονιά που χτίζεται στο Ελληνικό

Οι αρχιτέκτονες πίσω από την πρώτη οικιστική γειτονιά που θα παραδοθεί στο Ελληνικό, περιγράφουν τις προτάσεις τους για τα πρωτοποριακά συγκροτήματα κατοικιών που σχεδιάζονται

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.