Design & Αρχιτεκτονικη

Big moving photo bazaar στον "Εξερευνητή"

Από 16 έως 31 Μαρτίου

115142-643746.jpg
Home Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
20621-50506.jpg

Με αφορμή το κλείσιμο του "Εξερευνητή" διοργανώνεται, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το Big Moving Photo Bazaar. Μια κίνηση που δίνει τη δυνατότητα στο ευρύ κοινό να έρθει σε επαφή με γνωστούς Έλληνες δημιουργούς και να αποκτήσει φωτογραφίες τους σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές.

Κατά τη διάρκεια του bazaar θα διοργανωθούν διάφορες εκδηλώσεις, όπως παρουσιάσεις φωτογραφικών βιβλίων και συζητήσεις γύρω από τη φωτογραφία, οι οποίες θα είναι ανοιχτές στο κοινό. (Οι ακριβείς ημέρες και ώρες των συζητήσεων θα αναρτιόνται αναλυτικά στο facebook.

Με την οργάνωση αυτή, κλείνει προς το παρόν ο Εξερευνητής μετά από 20 χρόνια λειτουργίας.

Συμμετέχουν:

Διονυσία Αλεξιάδη, Τάσος Βενετσανόπουλος, Πάσκουα Βοργιά, Θεοδόσης Γιαννακίδης, Αθηνά Καζολέα, Αθηνά Καισαρίτη, Χάρης Κακαρούχας, Κατερίνα Καλούδη, Δημήτρης Κοιλαλούς, Ηλίας Κοσίντας, Ευγενία Κουμαντάρου, Λίζη Μανωλά, Στεφανία Μιζάρα, Ηλίας Μπουργιώτης, Δημήτρης Μυτάς, Κώστας Ορδόλης, Ιωάννα Ράλλη, Αγγελική Σβορώνου, Γιάννης Τζώρτζης, Τάκις Τσαντίλης, Παύλος Φυσάκης, Ηλίας Χατζάκης.


16-31 Μαρτίου 2012

Εγκαίνια: Παρασκευή 16 Μαρτίου • Ώρα 19.00

Ώρες Λειτουργίας: Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο: 11.00 με 15.30 • Τρίτη Πέμπτη, Παρασκευή: 11.00 με 19.00

Ηρακλείτου 6, Κολωνάκι, Αθήνα, 210 3627159

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

« The Orbit » Office Campus
LC ARCHITECTS: Υπερσύγχρονα αρχιτεκτονικά έργα που είναι present to the future

Μιλήσαμε με τους επικεφαλής του παγκοσμίου φήμης βραβευμένου αρχιτεκτονικού γραφείου, Νατάσα Λιανού και Ερμή Χαλβατζή. Έχουν σχεδιάσει το νέο κτίριο της COSMΟTE TV και το The Orbit

Little Athens
Little Athens: Πώς θα είναι η νέα γειτονιά που χτίζεται στο Ελληνικό

Οι αρχιτέκτονες πίσω από την πρώτη οικιστική γειτονιά που θα παραδοθεί στο Ελληνικό, περιγράφουν τις προτάσεις τους για τα πρωτοποριακά συγκροτήματα κατοικιών που σχεδιάζονται

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.