Design & Αρχιτεκτονικη

Διαγωνισμός της neoset στο facebook

«Το neoset που αγαπάς!»

Home Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ένας πολύ φρέσκος διαγωνισμός τρέχει αυτές τις μέρες από τη neoset. Με την Άνοιξη προ των πυλών, η neoset ανταποδίδει την αγάπη που της δείχνουν εδώ και χρόνια οι πελάτες της και προσφέρει αγαπημένα προϊόντα μέσω του facebook.

Η neoset ενδυναμώνει την παρουσία της στα social media και καλεί τους φίλους της να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό «Το neoset που αγαπάς!». Μπείτε στην επίσημη σελίδα της neoset, κάντε “Like” και κερδίστε ένα από τα δώδεκα διαφορετικά προϊόντα που προσφέρονται, από την πλούσια συλλογή της.

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει ως τις 23 Μαρτίου 2012 και οι διαγωνιζόμενοι καλούνται να μπουν στην επίσημη σελίδα της neoset στο Facebook και στη συνέχεια να ψηφίσουν το αγαπημένο τους προϊόν μέσω της ειδικής εφαρμογής που έχει δημιουργηθεί.

Οι νικητές θα είναι τρεις και θα προκύψουν ύστερα από ηλεκτρονική κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 26 Μαρτίου. O κάθε ένας από τους τρεις νικητές θα κερδίσει το προϊόν που ψήφισε.

Πάρε κι εσύ μέρος μπαίνοντας στην επίσημη σελίδα στο facebook και κάνοντας απλά ένα like. Μπορείς και εσύ να κερδίσεις «To neoset που αγαπάς!».


NEOSET: Τηλ.: 210 66 01 100,