Design & Αρχιτεκτονικη

Thessaloniki’s Design Spot

Η καρδιά του design χτυπάει και στη Θεσσαλονίκη

115142-643746.jpg
Home Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
20163-49790.jpg

Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης δημιουργήθηκε ένας νέος τόπος για το design. Το Thessaloniki’s Design Spot, είναι το κατάστημα που επιμελήθηκε ο βιομηχανικός σχεδιαστής Τόμμυ Παπαϊωάννου και παρουσιάζει δουλειές Ελλήνων σχεδιαστών, φιλοδοξώντας να αποτελέσει ένα πυρήνα για τους ανθρώπους που συμμετέχουν ή θέλουν να διατηρούν την επαφή τους με τις τελευταίες εξελίξεις στο συγκεκριμένο χώρο. Εκεί θα βρει κανείς συγκεντρωμένο ό,τι καλύτερο έχει να παρουσιάσει η «ελληνική σκηνή» από τον χώρο του product και του graphic design. Δουλειές μεμονωμένων σχεδιαστών, αλλά και ομάδων, όπως οι Greece is for Lovers, Αθανάσιος Μπάμπαλης, Χριστίνα Σκουλούδη, 157+173 designers, Beetroot, Designers United, Red Creative αποδεικνύουν περίτρανα πως το “made in Greece” μπορεί να είναι ταυτόχρονα ποιοτικό, πρωτοπόρο και μοναδικό.

Αντικείμενα και έντυπες εκδόσεις υψηλής αισθητικής και ποιότητας, σχεδιασμένα και κατασκευασμένα στην Ελλάδα συνθέτουν μια πολύ καλά ενημερωμένη συλλογή.

Πρόκειται για ένα σημείο επικοινωνίας και προβολής των ελλήνων δημιουργών με το κοινό. Με μια επίσκεψη μπορεί κανείς, να αγοράσει ή απλώς να αποκτήσει μια καλή εικόνα για τις τελευταίες δημιουργίες του ελληνικού design.

Δείτε τo πολύ καλά ενημερωμένo blog του Thessaloniki’s Design Spot.

n

 

n

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

« The Orbit » Office Campus
LC ARCHITECTS: Υπερσύγχρονα αρχιτεκτονικά έργα που είναι present to the future

Μιλήσαμε με τους επικεφαλής του παγκοσμίου φήμης βραβευμένου αρχιτεκτονικού γραφείου, Νατάσα Λιανού και Ερμή Χαλβατζή. Έχουν σχεδιάσει το νέο κτίριο της COSMΟTE TV και το The Orbit

Little Athens
Little Athens: Πώς θα είναι η νέα γειτονιά που χτίζεται στο Ελληνικό

Οι αρχιτέκτονες πίσω από την πρώτη οικιστική γειτονιά που θα παραδοθεί στο Ελληνικό, περιγράφουν τις προτάσεις τους για τα πρωτοποριακά συγκροτήματα κατοικιών που σχεδιάζονται

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.