Design & Αρχιτεκτονικη

Ελληνικά Βραβεία Γραφιστικής και Εικονογράφησης

Tο περιοδικό +design προκηρύσσει διαγωνισμό έργων γραφιστικής και εικονογράφησης

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
19443-48367.jpg

O μαζικότερος και καθιερωμένος πλέον θεσμός της επιβράβευσης της ελληνικής δημιουργίας ξεκινά και φέτος την πορεία του. Ο ενδέκατος χρόνος, σε πείσμα της περιρρέουσας ατμόσφαιρας, θα μας βρει να γιορτάζουμε με μεγαλύτερη ένταση και εξωστρέφεια ένα από τα καλύτερα ελληνικά προϊόντα: την οπτική επικοινωνία.

Ο στόχος παραμένει ο ίδιος από την πρώτη μας διοργάνωση: Η καταγραφή και αναγνώριση των καλύτερων έργων από το χώρο του σχεδιασμού στην Ελλάδα, αλλά και η προβολή της αξίας των εφαρμοσμένων τεχνών στο ευρύτερο κοινωνικό και οικονομικό περιβάλλον εν γένει.

H υποβολή συμμετοχών για την 11η ετήσια διοργάνωση των ΕΒΓΕ έχει ως καταληκτική ημερομηνία την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου του 2012.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το διαγωνισμό επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα των ΕΒΓΕ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

« The Orbit » Office Campus
LC ARCHITECTS: Υπερσύγχρονα αρχιτεκτονικά έργα που είναι present to the future

Μιλήσαμε με τους επικεφαλής του παγκοσμίου φήμης βραβευμένου αρχιτεκτονικού γραφείου, Νατάσα Λιανού και Ερμή Χαλβατζή. Έχουν σχεδιάσει το νέο κτίριο της COSMΟTE TV και το The Orbit

Little Athens
Little Athens: Πώς θα είναι η νέα γειτονιά που χτίζεται στο Ελληνικό

Οι αρχιτέκτονες πίσω από την πρώτη οικιστική γειτονιά που θα παραδοθεί στο Ελληνικό, περιγράφουν τις προτάσεις τους για τα πρωτοποριακά συγκροτήματα κατοικιών που σχεδιάζονται

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.