Design & Αρχιτεκτονικη

Gallery

«Η Τέχνη σαν διαδικασία – Art as a Process», ομαδική έκθεση στην Αθηναΐδα, 16-23 Δεκεμβρίου

115142-643746.jpg
Home Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
18804-46991.jpg

Την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011 εγκαινιάζεται στο Πολυχώρο Πολιτισμού Αθηναϊς (Καστοριάς 34-36, Βοτανικός) η ομαδική έκθεση κολλάζ με τίτλο «Η Τέχνη σαν διαδικασία – Art as a Process». Συμμετέχουν η Έλενα Αρσενίδου, Γρηγόρης Γεωργίου, Βίκη Ευθυμίου, Κατερίνα Ευθυμίου, Θοδωρής Θεοδωρόπουλος, Φέλλυ Ματζώρου, Christine Murphy, Μαρία Ρούσσου, Φωτεινή Τούντα.

Η έκθεση είναι το αποτέλεσμα της πορείας των παραπάνω καλλιτεχνών, που συμμετείχαν στο εργαστήρι κολλάζ της Ολλανδής καλλιτέχνιδας Αννέτ Λαουξ-Παπαδαντωνάκη «Η τέχνη σαν διαδικασία». Οι καλλιτέχνες επεξεργάστηκαν για ένα τρίμηνο ένα θέμα δική τους επιλογής, προσεγγίζοντάς το από διαφορετικές οπτικές γωνίες. Οι πτυχές αυτής της διανοητικής ενδοσκόπησης εξωτερικεύονται σε ένα οπτικό αποτέλεσμα που εντυπωσιάζει με την πολυσημία του και προβληματίζει με τις επίκαιρες κοινωνικά αιχμές του.

Την ημέρα των εγκαινίων θα γίνει εκδήλωση “Happening” από ομάδα μουσικών και ηθοποιών που θα αυτοσχεδιάσουν εμπνεόμενοι από κάποια έργα της έκθεσης.

INFO: Εγκαίνια: Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011, 20.00, Διάρκεια: 16 - 23 Δεκεμβρίου 2011

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

« The Orbit » Office Campus
LC ARCHITECTS: Υπερσύγχρονα αρχιτεκτονικά έργα που είναι present to the future

Μιλήσαμε με τους επικεφαλής του παγκοσμίου φήμης βραβευμένου αρχιτεκτονικού γραφείου, Νατάσα Λιανού και Ερμή Χαλβατζή. Έχουν σχεδιάσει το νέο κτίριο της COSMΟTE TV και το The Orbit

Little Athens
Little Athens: Πώς θα είναι η νέα γειτονιά που χτίζεται στο Ελληνικό

Οι αρχιτέκτονες πίσω από την πρώτη οικιστική γειτονιά που θα παραδοθεί στο Ελληνικό, περιγράφουν τις προτάσεις τους για τα πρωτοποριακά συγκροτήματα κατοικιών που σχεδιάζονται

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.