Design & Αρχιτεκτονικη

The one and only

Δεν είναι αντικερί και δεν είναι άλλο ένα μαγαζί με έπιπλα.

115142-643746.jpg
Home Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
15275-41765.jpg

Δεν είναι αντικερί και δεν είναι άλλο ένα μαγαζί με έπιπλα. Είναι η νέα πρόταση στο χώρο της διακόσμησης μέσα από το αισιόδοξο επιχειρηματικό εγχείρημα του Φίλιππου Βαρβέρη. Το νέο αρχιτεκτονικό στολίδι της Λεωφόρου Κηφισίας παντρεύει το δυναμικό βιομηχανικό στιλ και το παραδοσιακό βρετανικό ύφος, με κουμπάρα τη γνωστή Ιταλίδα designer Paola Navone, που επιμελείται την πρόσοψη και το εσωτερικό του κτιρίου.

Ο χώρος φιλοξενεί ένα mix’n’match στιλ χωρίς περιοριστικές ταμπέλες, μια και τα έπιπλα (που τα θέλεις όλα) δεν γνωρίζουν σύνορα και εποχή. Την αυθεντικότητα και τη μοναδικότητα των επίπλων εγγυάται η επιλογή τους από ιδιαίτερες διεθνείς αγορές με τα γνωστά υψηλά αισθητικά κριτήρια της ομάδας Moda Bagno.

Τα ετερόκλητα στοιχεία από κάθε γωνία της υφηλίου δένουν αρμονικά δίπλα σε καναπέδες από παλαιωμένα δέρματα και ξύλινα τραπέζια με χειροποίητα βερνίκια, που περιμένουν να μας υποδεχτούν στον εκλεπτυσμένο κόσμο τους.

Interni ONE, Λ. Κηφισίας 188, Χαλάνδρι

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

« The Orbit » Office Campus
LC ARCHITECTS: Υπερσύγχρονα αρχιτεκτονικά έργα που είναι present to the future

Μιλήσαμε με τους επικεφαλής του παγκοσμίου φήμης βραβευμένου αρχιτεκτονικού γραφείου, Νατάσα Λιανού και Ερμή Χαλβατζή. Έχουν σχεδιάσει το νέο κτίριο της COSMΟTE TV και το The Orbit

Little Athens
Little Athens: Πώς θα είναι η νέα γειτονιά που χτίζεται στο Ελληνικό

Οι αρχιτέκτονες πίσω από την πρώτη οικιστική γειτονιά που θα παραδοθεί στο Ελληνικό, περιγράφουν τις προτάσεις τους για τα πρωτοποριακά συγκροτήματα κατοικιών που σχεδιάζονται

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.