Design & Αρχιτεκτονικη

Inart Design Cοmpetition

Έχεις ιδέα... από design;

Home Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Έχεις ιδέα... από design; Για 1η χρονιά φέτος, η inart διοργανώνει το διαδικτυακό Διαγωνισμό «inart Design Competition», με την υποστήριξη της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης. Σχεδίασε ένα πρωτότυπο, πρακτικό και καλαίσθητο αντικείμενο για το σπίτι, από διακοσμητικό και έπιπλο έως φωτιστικό, πίνακα, ρολόι κ.α. και ανέβασέ το στη σελίδα του διαγωνισμού. Εκτός από το χρηματικό έπαθλο που θα διατεθεί στους τρεις πρώτους σχεδιαστές, κάθε διαγωνιζόμενος αποτελεί υποψήφιο συνεργάτη της inart και μπορεί να δει το έργο του στην παραγωγή!

Η κριτική επιτροπή που θα αξιολογήσει τις συμμετοχές, αποτελείται από αναγνωρισμένους εκπροσώπους του χώρου της τέχνης, της αρχιτεκτονικής και του design, μεταξύ των οποίων είναι οι Ξενής Σαχίνης, Άρις Γεωργίου και Γιώργος Λιαμάδης.

Η έκθεση των 20 καλύτερων συμμετοχών και η βράβευση των τριών πρώτων νικητών θα πραγματοποιηθεί στη γκαλερί TSATSIS PROJECTS/ART FORUM στη Θεσσαλονίκη. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο www.inart-designcompetition.gr, έως και τις 30 Σεπτεμβρίου.

Δημιούργησε το δικό σου έργο και μπες στην παραγωγή!