Design & Αρχιτεκτονικη

Ραντεβού στο TR2

Το νέο concept store του Γ. Καράμπελλα είναι στο Θησείο

4168-35217.jpg
Λένα Χουρμούζη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
11301-35920.jpg

Ήρθε στο Θησείο ο κόσμος και η αισθητική του ντιζάιν  μέσα από τα μάτια και το προσωπικό γούστο του Έλληνα σχεδιαστή Γιώργου Καράμπελλα. Το πρότζεκτ TR2/Thission Revisited 2 είναι ένα concept store όπου θα βρεις μοναδικά έργα σχεδιασμένα από γνωστούς ντιζάινερς και εταιρείες.

Μαζί με αντικείμενα όπως φωτιστικά από την αγγλική Original BTC, έπιπλα από τους Βερολινέζους 11% και καινοτόμες ιδέες από τις VOIS Architects θα βρεις την πλήρη σειρά προϊόντων CIRCA 1920 του Γ. Καράμπελλα, αλλά και αντικείμενα που ο ίδιος έχει ξεχωρίσει στα ανά τον κόσμο ταξίδια του.

Η λέξη συνωστισμός είναι άγνωστη για το TR2, μια και το κατάστημα λειτουργεί κατόπιν ραντεβού κάθε Σάββατο και Κυριακή από τις 12.00 μέχρι τις 18.00.

Info: TR2/Thission Revisited 2, Βασίλης 16, Θησείο, 210 3460.096, www.thissionr2.com.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

« The Orbit » Office Campus
LC ARCHITECTS: Υπερσύγχρονα αρχιτεκτονικά έργα που είναι present to the future

Μιλήσαμε με τους επικεφαλής του παγκοσμίου φήμης βραβευμένου αρχιτεκτονικού γραφείου, Νατάσα Λιανού και Ερμή Χαλβατζή. Έχουν σχεδιάσει το νέο κτίριο της COSMΟTE TV και το The Orbit

Little Athens
Little Athens: Πώς θα είναι η νέα γειτονιά που χτίζεται στο Ελληνικό

Οι αρχιτέκτονες πίσω από την πρώτη οικιστική γειτονιά που θα παραδοθεί στο Ελληνικό, περιγράφουν τις προτάσεις τους για τα πρωτοποριακά συγκροτήματα κατοικιών που σχεδιάζονται

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.