Πολιτισμος

«Το Θείο Δράμα στον βυζαντινό πολιτισμό»

Πασχαλιάτικα μαθήματα στη Στοά του Βιβλίου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
64655-130232.jpg

Μαθήματα με θέμα «Το Θείο Δράμα στον βυζαντινό πολιτισμό» θα παραδώσουν έγκριτοι βυζαντινολόγοι, καθηγητές πανεπιστημίου και ερευνητές, στο Ελεύθερο Πανεπιστήμιο της Στοάς του Βιβλίου, σε ένα ειδικό αφιέρωμα για τις άγιες ημέρες τού Πάσχα.

Θα πραγματοποιηθούν σε συνοπτική σειρά πέντε μαθήματα, πριν από τη Μεγάλη Εβδομάδα των Παθών, καθημερινά, από τις 7 μέχρι και τις 11 Απριλίου, από τις 7.30 μ.μ. έως τις 9 μ.μ. Θα διδάξουν οι καθηγητές Θάνος Μαρκόπουλος, Νίκος Ζίας, Ιωσήφ Βιβιλάκης, η ερευνήτρια Νίκη Τσιρώνη, ενώ ο μουσικολόγος Καθηγητής Αχιλλέας Χαλδαϊάκης θα παρουσιάσει παραστατική δραματουργία με την ηθοποιό Μαρία Τζομπανάκη και τη συμμετοχή τού χορού ψαλτών «Οι Μαΐστορες της Ψαλτικής Τέχνης».

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 9.30 π.μ. με 3.30 μ.μ., στα γραφεία της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας στη Στοά του Βιβλίου: Αρσάκειο Μέγαρο, Πεσμαζόγλου 5 και Σταδίου, τηλ.: 210 3244538 και 210 3253989, καθώς και στην ιστοσελίδα της Στοάς του Βιβλίου www.stoabibliou.gr.

Γ.Σ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Park your Cinema 2024: Δωρεάν προβολές τον Ιούλιο στο ΚΠΙΣΝ
Park your Cinema: Τον Ιούλιο βλέπουμε ταινίες στο Ξέφωτο εντελώς δωρεάν

Ταινίες για μικρούς και μεγάλους, επιλεγμένες από το Παιδικό και Εφηβικό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας και από το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, έρχονται στο ΚΠΙΣΝ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.