Πολιτισμος

Εξάχρονο κωφάλαλο κοριτσάκι πάει στα Όσκαρ (video)

Είχε παίξει εξαιρετικά στην ταινία «Το σιωπηλό παιδί»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
meizi_sly.jpg
s.w.n.s.com

Στην επίσημη τελετή απονομής των Όσκαρ προσκλήθηκε η εξάχρονη κωφάλαλη Βρετανίδα Μέιζι Σλάι, μετά την εντυπωσιακή της ερμηνεία  στην ταινία μικρού μήκους «The Silent Child» («Το σιωπηλό παιδί»).

Λεπτομερέστερα,  η μικρή Μέιζι από το Σουίντον, που προέρχεται από οικογένεια κληρονομικών κωφαλάλων, θα περπατήσει στο κόκκινο χαλί της τελετής, στις 4 Μαρτίου, φορώντας το απαραίτητο επίσημο ρούχο, για το οποίο αποκαλύπτει μόνο ότι «είναι πράσινο, στο χρώμα της μέντας». Η μικρή θα  συνοδεύεται από την 31άχρονη μητέρα της, την κ. Ελίζαμπεθ Σλάι.

Η Mέιζι είχε κερδίσει το ρόλο όταν ο κ. Γκίλσον Σλάι, ο πατέρας της, είχε δει μια διαφήμιση στο  Facebook που έψαχνε κωφάλαλα παιδάκια για να δκιμαστούν, ώστε να παίξουν στο σινεμά.

Στην ταινία η μικρή παίζει τη Λίμπι, ένα κωφάλαλο παιδί με ακούοντες γονείς. Τώρα το 20άλεπτο φιλμ του κ. Κρις  Όβερτον, είναι υποψήφιο για Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας Μικρού Μήκους.

Το κοριτσάκι λέει:  «Όλοι μου οι φίλοι μού λένε ότι με είδαν στην τηλεόραση και στο ίντερνετ. Σίγουρα θα πάω στο Χόλιγουντ».  Και ο πατέρας: «Η Μέιζι έπαιξε με απίστευτο συναισθηματισμό. Και οι δυο μας αισθανόμαστε περήφανοι για τη Μέιζι, το πώς ανταποκρίθηκε στο ρόλο της. Η Μέιζι νιώθει πολύ ωραία. Δεν είναι πολύ σίγουρη ότι υπάρχουν πολλά κορίτσια έξι ετών που καταλαβαίνουν πλήρως το μέγεθος των Όσκαρ».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.