Πολιτισμος

Πέθανε ο ράπερ Κρις «Mac Daddy» Κέλι

Πιθανότατα από υπερβολική δόση ναρκωτικών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
40411-86068.jpg

Σε ηλικία 34 ετών πέθανε σε νοσοκομείο της Ατλάντα των ΗΠΑ ο ράπερ Κρις «Mac Daddy» Κέλι. Επισήμως δεν υπάρχει ανακοίνωση για τα αίτια του αιφνίδιου θανάτου, αλλά σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της αστυνομίας ο θάνατός του αποδίδεται σε υπερβολική δόση ναρκωτικών. Εκπρόσωπος της αστυνομίας της Ατλάντα δήλωσε ότι τα στοιχεία από το σπίτι του ράπερ οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο θάνατός του προκλήθηκε από χρήση ναρκωτικών ουσιών ωστόσο θα γίνει αυτοψία ώστε να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια.

 

Το δίδυμο των ράπερ Kelly έγινε γνωστό στη μουσική βιομηχανία το 1992 και με το τραγούδι "Jump" έκανε παγκόσμια επιτυχία με αποτέλεσμα να κάνει περιοδεία με τον Μάικλ Τζάκσον, να εμφανίζεται σε τηλεοπτικές εκπομπές και να αποκτήσει το δικό του βιντεοπαιχνίδι. Το συγκρότημα δεν κατάφερε να επαναλάβει τη μεγάλη επιτυχία του ντεμπούτου αλλά παρέμεινε στη μουσική σκηνή.

Λ.Χ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Park your Cinema 2024: Δωρεάν προβολές τον Ιούλιο στο ΚΠΙΣΝ
Park your Cinema: Τον Ιούλιο βλέπουμε ταινίες στο Ξέφωτο εντελώς δωρεάν

Ταινίες για μικρούς και μεγάλους, επιλεγμένες από το Παιδικό και Εφηβικό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας και από το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, έρχονται στο ΚΠΙΣΝ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.