Πολιτισμος

Αναβάλλονται συναυλίες σε Τεχνόπολη και Ηρώδειο λόγω καύσωνα

Γίνονται επιστροφές χρημάτων

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
361609-748625.jpg
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI

Αναβάλλεται η συναυλία του Μπάμπη Στόκα που ήταν προγραμματισμένη για απόψε στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση η συναυλία του Μπάμπη Στόκα με τη Βίκυ Καρατζόγλου ακυρώνεται λόγω αντικειμενικών δυσκολιών και των ακραίων θερμοκρασιών. 

Η συναυλία θα μεταφερθεί σε νέα ημερομηνία τον Σεπτέμβριο που θα ανακοινωθεί άμεσα. 

Όσοι έχουν προαγοράσει εισιτήρια με κάρτα η επιστροφή χρημάτων θα φανεί άμεσα στο λογαριασμό τους και την κάρτα τους, ενώ όσοι έχουν αγοράσει εισιτήρια με μετρητά, παρακαλούνται να προσέλθουν - έχοντας μαζί τους το απόκομμα το εισιτηρίου τους -  στο Λογιστήριο της Τεχνόπολης καθημερινά Δευτέρα με Παρασκευή 9:00 με 14:30 έως τις 21 Ιουλίου.

Η δεύτερη ακύρωση αφορά την συναυλία-αφιέρωμα για τα «180 χρόνια Πανεπιστήμιο, 180 χρόνια τραγούδια» που είχε προγραμματιστεί το Σάββατο 1 Ιουλίου στο Ηρώδειο.  Λόγω των έκτακτων καιρικών συνθηκών και του καύσωνα, το Φεστιβάλ Αθηνών και το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ανακοινώνουν την αναβολή της συναυλίας, η οποία και θα πραγματοποιηθεί σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί σύντομα. 

Για τη διαδικασία επιστροφής χρημάτων, το κοινό θα πρέπει να ακολουθήσει την εξής διαδικασία:

Αγορές με μετρητά: επιστροφή χρημάτων από τα κεντρικά Εκδοτήρια του Φεστιβάλ (Πανεπιστημίου 39, εντός στοάς Πεσμαζόγλου καθημερινά 9.00-16.00 και Σάββατο 10.00-15.00).

Αγορές με πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες:  η επιστροφή των χρημάτων γίνεται αυτόματα με την ακύρωση των εισιτηρίων

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φώτης Πεχλιβανίδης - Ένα καινούργιο χθες
Φώτης Πεχλιβανίδης - Ένα καινούργιο χθες: Rock the Kasbah!

«Τότε έγραφα για πράγματα που δεν είχαμε βρει ακόμα λέξεις να τα περιγράψουν, όπως η τοξική αρρενωπότητα, τα fake news), η κουλτούρα της επαγρύπνησης εναντίον φυλετικών προκαταλήψεων και διακρίσεων»

Hit Man: Ο άλλος πληρωμένος εκτελεστής του Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ
Hit Man: Ο άλλος πληρωμένος εκτελεστής του Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ

Ένας καθηγητής δουλεύει κρυφά για την αστυνομία, υποδυόμενος τον πληρωμένο δολοφόνο, όταν μια γυναίκα του τηλεφωνεί για τον βίαιο σύζυγό της εκείνος δεν ξέρει τι πρέπει να κάνει

Λουκάς Καρυτινός: Συνέντευξη με τον καλλιτεχνικό διευθυντή της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών και διακεκριμένο μαέστρο.
Λουκάς Καρυτινός: Η όπερα είναι η καρδιά μου και η συμφωνική μουσική η σκέψη μου

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών, ο διακεκριμένος στην Ελλάδα και το εξωτερικό μαέστρος, μιλάει για τη μουσική αλλά και την εκτός μουσικής ζωή, με αφορμή τη συναυλία στο Ηρώδειο στις 12 Ιουλίου, όπου θα διευθύνει την ΚΟΑ με σολίστ την Κάτια Μπουνιτιασβίλι

Σέρχιο Πιτόλ: Η Τέχνη Της Γραφής
Σέρχιο Πιτόλ: Η Τέχνη Της Γραφής

Το βιβλίο του Σέρχιο Πιτόλ «Η τέχνη της φυγής» (Δώμα, μετ. Αγγελική Βασιλάκου) είναι ο πρώτος τόμος της «Τριλογίας της μνήμης» του Μεξικανού συγγραφέα. Το ξεκίνησα και δεν μπορούσα να το αφήσω από τα χέρια μου.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.