Πολιτικη & Οικονομια

Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: Ψηφοφορία με κάλπη για την εκλογή Προέδρου και Κεντρικής Επιτροπής

Στην τρίτη μέρα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
[352048] 3ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΥΡΙΖΑ / ΔΕΥΤΕΡΗ ΗΜΕΡΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)
3ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΥΡΙΖΑ / ΔΕΥΤΕΡΗ ΗΜΕΡΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)

Θα διεξαχθεί ψηφοφορία με κάλπη για τον τρόπο εκλογής Προέδρου και Κεντρικής Επιτροπής, επί των δύο προτάσεων που έχουν κατατεθεί.

Με ομιλίες συνέδρων και θεματικά τραπέζια συνεχίζεται η τρίτη ημέρα των εργασιών του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Παράλληλα, θα διεξαχθεί ψηφοφορία με κάλπη για τον τρόπο εκλογής Προέδρου και Κεντρικής Επιτροπής, επί των δύο προτάσεων που έχουν κατατεθεί. Η πρόταση του Αλέξη Τσίπρα για απευθείας εκλογή προέδρου και ΚΕ από τη βάση, και η πρόταση που κατέθεσαν 14 στελέχη που πρόσκεινται στην «Ομπρέλα» για εκλογή προέδρου και ΚΕ από το Συνέδριο.

Ως προς τις θεματικές συζητήσεις, το πρώτο τραπέζι αφορά στην Εργασία και συμμετέχουν η αρμόδια τομεάρχης Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, ο ομότιμος καθηγητής Εργατικού Δικαίου Άρις Καζάκος και ο Νίκος Παπαδάκης, διευθυντής του Κέντρου Πολιτικής Έρευνας και Τεκμηρίωσης του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Κρήτης. Συντονίζει ο Γιάννης Τοπαλιάν, από το τμήμα Εργατικής Πολιτικής του κόμματος.

Δεύτερο τραπέζι, για τους Θεσμούς και τη Δημοκρατία. Σε αυτό συζητούν η γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Όλγα Γεροβασίλη, ο Κωστής Παπαϊωάννου (πρώην πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου Κωστής Παπαϊωάννου) και ο κοσμήτορας της Σχολής Πολιτικών Επιστημών του Παντείου Δημήτρης Χριστόπουλος.

Το τρίτο θεματικό τραπέζι έχει αντικείμενο την Οικονομία, με τη συμμετοχή των τομεαρχών Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Έφης Αχτσιόγλου, και Ανάπτυξης & Επενδύσεων, Αλέξη Χαρίτση. Επίσης συμμετέχουν η Ζωρζέτα Λάλη, πρώην διευθύντρια της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, και ο Λόης Λαμπριανίδη, καθηγητής Οικονομικής Γεωγραφίας στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και πρώην γενικός γραμματέας Ιδιωτικών Επενδύσεων.

Συντονίζουν ο Μιχάλης Μυτιληνάκης, από το Τμήμα Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., και η Αναστασία Σαπουνά, από το Τμήμα Οικονομικής Πολιτικής.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Podcast Business & Marketing Tips - Θέμης Σαρανταένας
Podcast Business & Marketing Tips - Θέμης Σαρανταένας | Στρέψτε το πηδάλιο της επιχείρησής σας προς λογικές sustainability

Ικανοποιήστε τις ανάγκες του παρόντος χωρίς να διακινδυνεύσετε την ικανότητα των επόμενων γενεών να ικανοποιήσουν τις δικές τους ανάγκες

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.