- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου υπό τον πρωθυπουργό - Στις 11:00 μέσω τηλεδιάσκεψης.
Υπό την προεδρια του πρωθυπουργού, Κυριακου Μητσοτακη θα συνεδριάσει στις 11:00 μέσω τηλεδιάσκεψης, το Υπουργικό Συμβούλιο. Επισης, στις 19:30 ο πρωθυπουργός θα συμμετάσχει μέσω τηλεδιάσκεψης στην έκτακτη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για τον κορωνοϊό.
Συμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου Πρωθυπουργού, τα θέματα της συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου είναι τα εξής:
- Παρουσίαση από τους υπουργούς, Ανάπτυξης και Επενδύσεων 'Αδωνη Γεωργιάδη, Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή και Εθνικής Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο, του νομοσχεδίου για τον εκσυγχρονισμό, την απλοποίηση και την αναμόρφωση του ρυθμιστικού πλαισίου των δημοσίων συμβάσεων.
- Παρουσίαση από τον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Γιάννη Βρούτση των βασικών αξόνων του νομοσχεδίου «Ρύθμιση θεμάτων της αγοράς εργασίας».
- Παρουσίαση από τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάκη Βορίδη του νομοσχεδίου για την ενσωμάτωση της Οδηγίας (ΕΕ) 2019/633 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 17ης Απριλίου 2019 για τις αθέμιτες εμπορικές πρακτικές στον πρωτογενή τομέα.
- Παρουσίαση από τον υφυπουργό στον πρωθυπουργό Στέλιο Πέτσα του νομοσχεδίου για την ενσωμάτωση της Οδηγίας (ΕΕ) 2018/1808 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 14ης Νοεμβρίου 2018 για τις υπηρεσίες οπτικοακουστικών μέσων και άλλες ρυθμίσεις της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης.
- Παρουσίαση από τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια του νομοσχεδίου «Κύρωση του από 21.1.2020 Μνημονίου Συνεργασίας για τη δωρεά μεταξύ της Εταιρείας Κοινωνικής Προσφοράς του Ελληνικού Εφοπλισμού ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ και του Ελληνικού Δημοσίου για τη βελτίωση των προσφερόμενων υπηρεσιών υγείας στους Έλληνες πολίτες».
- Παρουσίαση από τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Θεόδωρο Σκυλακάκη της πορείας προετοιμασίας και βασικών παραμέτρων του ελληνικού σχεδίου για το Ταμείο Ανθεκτικότητας και Ανάκαμψης.
- Εισήγηση από τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή για την επιλογή μέλους της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων προτεινόμενου από τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών.
- Εισήγηση από τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή για την τροποποίηση Πράξης Υπουργικού Συμβουλίου ως προς τη σύσταση και συγκρότηση της Κυβερνητικής Επιτροπής Συντονισμού Μεγάλων Έργων Υποδομής.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ανάρτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου για τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός
«Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε αυτό που έγινε στη χώρα το 2015», τόνισε ο υπουργός Μετανάστευσης
Η αντιπολίτευση υπερψήφισε όλες τις άρσεις ασυλίας
«Θα είμαι εκεί έτσι κι αλλιώς», δηλώνει ο Ανδρέας Παναγιωτόπουλος
«Οι ευρωπαϊκοί κανόνες δεν επιτρέπουν παρεκκλίσεις», τόνισε ο υπουργός Οικονομίας
Τρία στοχευμένα μέτρα για ιδιωτικά χρέη ενεργοποιεί η κυβέρνηση με στόχο την ανακούφηση των οφειλετών
«Το πλεόνασμα επιστρέφει στην κοινωνία», δήλωσε η υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης
Σοβαρές ζημιές στο «EPAMINONDAS» – Διαψεύδει η Αθήνα τις ιρανικές αναφορές περί κατάσχεσης
«Κι όμως η Ελλάδα αλλάζει και μπορεί να αφήσει πίσω της τον κακό της εαυτό», δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας
Τα ονόματά τους περιλαμβάνονται στις δικογραφίες που έχουν διαβιβαστεί στη Βουλή
Σφοδρή κριτική για καθυστερημένα μέτρα - Επιδοματική πολιτική αντί ουσιαστικών λύσεων
«Η Ελλάδα αλλάζει - Από τα ελλείμματα στα πλεονάσματα», δήλωσε ο υπουργός Οικονομίας
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κήρυξε την έναρξη των εργασιών του 11ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών
«Δεν υπήρξε κανένα αδίκημα το οποίο τέλεσα», τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ
«Οι υπηρεσίες της ΕΛΑΣ παραμένουν στη διάθεση της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας», τόνισε ο Υπουργός
«Εάν ο λαός θέλει να φύγει η ΝΔ, επιλογή είναι το ΠΑΣΟΚ»
Το σχόλιο για τις ανακοινώσεις των μέτρων στήριξης από τον πρωθυπουργό
«Σας ζητώ να ψηφίσετε υπέρ της άρσης της βουλευτικής μου ασυλίας», τόνισε ο βουλευτής κατά την τοποθέτησή του στην Ολομέλεια
«Να μην υπάρξει καμία σκιά», δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ
«Σε αυτό το τοξικό περιβάλλον προέχει να προστατεύσω το όνομα μου», δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.