• 47
  • 42
ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΩΜΙΚΑ

Θα βοηθήσεις ή θα τους χάσω και τους δυο;

41549-103931.jpg
Μυρτώ Κοντοβά
ΤΕΥΧΟΣ 719
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Μυρτώωω. Μυρτώ, λέω. Σου έχω στείλει 3 φορές κι απάντηση δεν πήρα. Από τη μια έχουμε τη σχέση την ιδανική με τον άντρα τον κλασικό που μάλιστα υπήρξε η μεγάλη καψούρα μου. Όλα τέλεια αν εξαιρέσεις μια ελαφριά ρουτινούλα, εντάξει, όχι τίποτα σοβαρό αλλά όπως και να το κάνουμε, έξι χρόνια είναι αυτά. Από την άλλη έχουμε φρέσκο πράγμα που σαλεύει. Και σαλεύει πολύ! Ψηλό, μελαχρινό, αγριωπό στην όψη αλλά βούτυρο στα πόδια μου, έτοιμο για τη μεγάλη τρέλα. Όπου μεγάλη τρέλα σημαίνει χωρίζω τον άλλο και μένουμε μαζί χωρίς πολλά πολλά σου μου του. Από τότε που σου έστειλα, το μόνο που έχει μεσολαβήσει είναι οι τέλειες διακοπές που πήγα με τον επίσημο κι ένας τρικούβερτος καβγάς με τον ανεπίσημο που παραλίγο να χωρίσουμε κιόλας. Τι δίλημμα είναι αυτό που ζω, Χριστέ μου; Θα βοηθήσεις ή θα τους χάσω και τους δυο; Μυρτούλα, σε προειδοποιώ αν μείνω μπουκάλα στο τέλος μάντεψε πού θα κλαίγομαι.

H Μυρτώ γράφει:

Here the world is burning and the pussy is combing. Ή αλλιώς: συμπληρώστε τη γνωστή λαϊκή φράση «εδώ ο κόσμος καίγεται και το μουνί…»

Α. Λούζεται

Β. Κουρδίζεται

Γ. Χτενίζεται

Δ. Απομαγνητίζεται

Υ.Γ. 1 Αφού είναι τόσο απλό γιατί δεν το παίζετε κορώνα γράμματα;

Υ.Γ. 2 Πολλά αυτοπεποιθησόνια, επαρσόνια, αλαζονειόνια, αναισθησιόνια, γαϊδουρόνια και κάπως μαλακισμενόνια εκπέμπει το γράμμα σας και γι’ αυτό δεν σας απάντησα τις άλλες δυο φορές.

Υ.Γ. 3 Αν εννοείτε ότι θα κλαίγεστε εδώ, μην το κάνετε να φαίνεται σαν απειλή, είμαστε στη διάθεσή σας εδώ και χρόνια. Αβάδιστα.

Υ.Γ. 4 Δεν θέλω καν να σκέφτομαι τη μοίρα της στήλης μου σε μια συνθήκη όπου όλοι ζουν ευτυχισμένοι και ταιριαστοί. Καλά χωρίσματα εύχομαι.

Ερωτικά αδιέξοδα και sexy απορίες της πόλης. Η Τζένη Μελιτά έχει τις απαντήσεις!