TV + Series

The Agency: Δείτε το τρέιλερ της νέας σειράς με τους Richard Gere και Michael Fassbender

Ένα all-star cast αναμένεται να απολαύσουμε στην επερχόμενη σειρά του Paramount+

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

The Agency: Δείτε το τρέιλερ της νέας σειράς με τους Richard Gere και Michael Fassbender - Ένα all-star cast αναμένεται να απολαύσουμε στην επερχόμενη σειρά του Paramount+

Ένα all-star cast αναμένεται να απολαύσουμε στην επερχόμενη σειρά του Paramount+ «The Agency», συμπεριλαμβανομένων των Michael Fassbender, Richard Gere και Katherine Waterson.

Όπως βλέπουμε στο ολόφρεσκο τρέιλερ της σειράς, ο Michael Fassbender ενσαρκώνει εδώ τον Martian -έναν πράκτορα της CIA σε undercover αποστολή, ο οποίος αναπτύσσει ερωτική σχέση με την πανέμορφη Sami. Όταν λάβει ξαφνικά την εντολή να εγκαταλείψει το πόστο του, ο Martian θα κληθεί να επανεκτιμήσει τι είναι σημαντικό στη ζωή του - και θα εμπλακεί, άθελά του, σε ένα ανελέητο κυνηγητό.

Πέρα από την σκληροτράχηλη ερμηνεία του Fassbender ως Martian, στο τρέιλερ βλέπουμε εικόνες από την καθημερινή ζωή ενός μυστικού πράκτορα: μία σειρά από σκηνές δράσης, εντυπωσιακές εκρήξεις, ανελέητες ανακρίσεις αλλά και εξωτικά τοπία μας συναρπάζουν, και μας προετοιμάζουν για μία κατασκοπευτική περιπέτεια υψηλών οκτανίων.

Ένα all-star cast αναμένεται να απολαύσουμε στην επερχόμενη σειρά του Paramount+

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Michael Fassbender αναλαμβάνει να ενσαρκώσει έναν ψυχρό και αδίστακτο πράκτορα: Το 2022, ο Βρετανός ηθοποιός πρωταγωνίστησε στο «The Killer» του David Fincher, όπου ενσάρκωσε έναν ανέκφραστο και μεθοδικό εκτελεστή. «Προσποιούμαστε ότι είμαστε κάτι διαφορετικό, βάζουμε σε κίνδυνο τη ζωή μας, και δεν έχουμε δόξα, ούτε εντυπωσιακά γκάτζετς. Υπάρχει μόνο ένας τύπος πράκτορα: ο φρενοβλαβής» λέει χαρακτηριστικά ο Martian στο τρέιλερ του «The Agency».

Ο Richard Gere από την άλλη έκανε προσφάτως ένα ολιγοετές «διάλειμμα» στην καριέρα του, έχοντας απομακρυνθεί από τη μεγάλη οθόνη για την περίοδο 2018-2022. Το 2024 συμμετείχε στην ταινία «Oh, Canada» του Paul Schrader, όπου ενσάρκωσε έναν φυγόστρατο του Βιετνάμ - ενώ το 2024 πρωταγωνίστησε στη δραμεντί «Longing» στο πλευρό της Diane Kruger.

Τα πρώτα δύο επεισόδια της σειράς θα κάνουν πρεμιέρα στις 29 Νοεμβρίου στο Paramount+ για λογαριασμό της SHOWTIME. Το περιεχόμενο της Paramount Global, συμπεριλαμβανομένου και του Paramount+, είναι διαθέσιμο από το CosmoteTV.