TV + Series

Το νέο τρέιλερ του Severance - Η τηλεοπτική σειρά του Apple TV+ επιστρέφει

Νέα επεισόδια για τη βραβευμένη με Emmy σειρά που φέρει την υπογραφή του Μπεν Στίλερ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Severance: Στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ της 2ης σεζόν - Η βραβευμένη τηλεοπτική σειρά του Apple TV+ επιστρέφει με νέα επεισόδια.
O Άνταμ Σκοτ στη 2η σεζόν του Severance © Apple TV+

Severance: Στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ της 2ης σεζόν - Η βραβευμένη τηλεοπτική σειρά του Apple TV+ επιστρέφει με νέα επεισόδια.

Μία πρώτη ματιά στη 2η σεζόν της τηλεοπτικής σειράς Severance είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι θεατές, με το πρώτο τρέιλερ να προετοιμάζει το κοινό για τη συνέχεια της ιστορίας.

Στο teaser βίντεο της τηλεοπτικής σειράς του Apple TV+, ο Μαρκ Σκάουτ του Άνταμ Σκοτ βρίσκεται παγιδευμένος σε έναν φαινομενικά ατελείωτο λευκό διάδρομο, πασχίζοντας να αποκαλύψει τα σκοτεινά μυστικά των Lumon Industries.

Severance — Season 2 Official Teaser | Apple TV+

Τον Ιανουάριο αναμένεται η 2η σεζόν του Severance

Η πρώτη σεζόν του Severance αποτέλεσε μία από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές εκπλήξεις του 2022, γοητεύοντας κοινό και κριτικούς και αποσπώντας πολυάριθμα βραβεία Emmy.

Η σειρά λαμβάνει χώρα σε ένα δυστοπικό γραφείο, όπου οι εργαζόμενοι υφίστανται διαγραφή μνήμης στην αρχή και το τέλος κάθε εργάσιμης ημέρας, έτσι ώστε η προσωπική τους ζωή να μην επηρεάζει την εργασία τους.

H σειρά φέρει την υπογραφή του Μπεν Στίλερ, ο οποίος μετά το εμβληματικό σερί που είχε στις αρχές του 21ου αιώνα ως κωμικός ηθοποιός, έχει τώρα αποκτήσει τον τίτλο ενός από τους πιο καταξιωμένους σκηνοθέτες της εποχής μας.

Με ταινίες όπως τα «Tropic Thunder», «Zoolander» και «Secret Life of Walter Mitty» στο ενεργητικό του, ο Στίλερ εξερευνά πολυάριθμα genre και αναμιγνύει ετερόκλητα στοιχεία, σε παραγωγές που σφύζουν από ιδιαιτερότητα.

Στην πρώτη σεζόν του Severance, ο Στίλερ μας προσέφερε έναν συνδυασμό κοινωνικού δράματος, επιστημονικής φαντασίας και μαύρης κωμωδίας, με τις ερμηνείες των Άνταμ Σκοτ, Τζον Τορτούρο και Πατρίσια Αρκέτ να αποσπούν διθυραμβικές κριτικές.

Πέρα από τη 2η σεζόν του Severance, ο Στίλερ έχει πολυάριθμα ακόμη πρότζεκτ στα σκαριά, μεταξύ των οποίων το «London», ένα αστυνομικό φιλμ βασισμένο στο ομώνυμο διήγημα του Τζο Νέσμπο, καθώς και ένα πολιτικό θρίλερ με επίκεντρο τον ελληνοαμερικανό αντιπρόεδρο του Ρίτσαρντ Νίξον, Σπύρο Άγκνιου.

Η δεύτερη σεζόν της σειράς, η οποία θα έχει 10 επεισόδια, αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο Apple TV+ στις 17 Ιανουαρίου.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αρχελάου 5: Μια σύγχρονη σειρά που κοιτάει κατάματα την ελληνική πραγματικότητα
Αρχελάου 5: Μια σύγχρονη σειρά που κοιτάει κατάματα την ελληνική πραγματικότητα

Βρεθήκαμε στα γυρίσματα της σειράς και μιλήσαμε με τους Εβελίνα Παπούλια, Νατάσα Εξηνταβελώνη, Ναταλία Δραγούμη, Γιάννη Στάνκογλου, Γιάννη Διακάκη, Χάρη Χιώτη, James Rodi

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.