TV + Series

Baywatch: Πέθανε ο μόνος πραγματικός ναυαγοσώστης της σειράς

Ο Μάικλ Νιούμαν έπασχε από πάρκινσον

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Baywatch: Πέθανε ο μόνος πραγματικός ναυαγοσώστης της σειράς
© Herb Ball/Getty Images/Ideal Image

Baywatch: Πέθανε ο μόνος πραγματικός ναυαγοσώστης της σειράς 

Ο ηθοποιός του Baywatch Μάικλ Νιούμαν πέθανε 18 χρόνια μετά τη διάγνωση της νόσου του Πάρκινσον το 2006, όπως επιβεβαιώνει το PEOPLE. Ήταν 68 ετών.

Ο στενός φίλος του Μάτ Φέλκερ- ο οποίος σκηνοθέτησε το πρόσφατο ντοκιμαντέρ του Hulu After Baywatch: Moment in the Sun - αποκάλυψε ότι ο εκλιπών ηθοποιός πέθανε «από επιπλοκές στην καρδιά» το βράδυ της Κυριακής 20 Οκτωβρίου «περιτριγυρισμένος από την οικογένεια και τους φίλους του».

«Κατάφερα να δω τον Μάικ την τελευταία φορά που είχε τις αισθήσεις του και με κοίταξε [σ.σ. με] και με τον τυπικό τρόπο του Μάικ είπε: «Ήρθες πάνω στην ώρα»», λέει ο Φέλκερ στο PEOPLE.

Ο γεννημένος στο Λος Άντζελες Newman έγινε διάσημος τη δεκαετία του '90 ως τηλεοπτικός ναυαγοσώστης στη μακροχρόνια σειρά και ήταν το μόνο μέλος του επιτυχημένου καστ που ήταν πραγματικά ναυαγοσώστης. Εμφανίστηκε σε 150 επεισόδια της σειράς, η οποία διήρκεσε από το 1989-2001 - περισσότερα από οποιονδήποτε άλλον εκτός από τον Ντέιβιντ Χάσελχοφ.

Ο Νιούμαν ήταν επίσης πυροσβέστης πλήρους απασχόλησης και διατηρούσε το πρόγραμμά του στην πυροσβεστική ενώ γύριζε τη σειρά. Όταν η σειρά τελείωσε την προβολή της, συνέχισε να είναι πυροσβέστης μέχρι που συνταξιοδοτήθηκε μετά από 25 χρόνια.

Ο Νιούμαν πέρασε τα τελευταία χρόνια συγκεντρώνοντας χρήματα με το Ίδρυμα Michael J. Fox Foundation για να βοηθήσει στην εξεύρεση θεραπείας για τη νόσο του Πάρκινσον.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αρχελάου 5: Μια σύγχρονη σειρά που κοιτάει κατάματα την ελληνική πραγματικότητα
Αρχελάου 5: Μια σύγχρονη σειρά που κοιτάει κατάματα την ελληνική πραγματικότητα

Βρεθήκαμε στα γυρίσματα της σειράς και μιλήσαμε με τους Εβελίνα Παπούλια, Νατάσα Εξηνταβελώνη, Ναταλία Δραγούμη, Γιάννη Στάνκογλου, Γιάννη Διακάκη, Χάρη Χιώτη, James Rodi

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.