TV + Series

Mακρόν: Το «Emily in Paris» πρέπει να επιστρέψει στο... Παρίσι

H σύζυγος του είχε κάνει cameo

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Mακρόν: Το «Emily in Paris» πρέπει να επιστρέψει στο... Παρίσι

Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν δήλωσε ότι θα αγωνιστεί για να διασφαλίσει ότι η Emily - η ηρωίδα της επιτυχημένης σειράς του Netflix «Emily in Paris» - θα επιστρέψει στη γαλλική πρωτεύουσα από την παραμονή της στη Ρώμη.

«Θα αγωνιστούμε σκληρά. Και θα τους ζητήσουμε να παραμείνουν στο Παρίσι! Το «Emily in Paris» στη Ρώμη δεν έχει νόημα», δήλωσε ο Μακρόν στο περιοδικό Variety, σε συνέντευξη που δημοσιεύθηκε την Τετάρτη.

Στην τέταρτη σεζόν της σειράς η Αμερικανίδα ομογενής Emily -την οποία υποδύεται η ηθοποιός Lily Collins- μετακόμισε από το Παρίσι στη Ρώμη για δουλειά.

Η επιτυχία της σειράς, η οποία απογειώθηκε μετά το ντεμπούτο της κατά τη διάρκεια του του COVID το 2020, ήταν τέτοια που η σύζυγος του Μακρόν Μπριζίτ είχε μια cameo εμφάνιση στην τελευταία σεζόν.

«Ήμουν σούπερ περήφανος και εκείνη ήταν πολύ χαρούμενη που το έκανε. Είναι μόνο λίγα λεπτά, αλλά νομίζω ότι ήταν μια πολύ καλή στιγμή γι' αυτήν», δήλωσε ο Μακρόν, σχετικά με το cameo της συζύγου του. «Νομίζω ότι είναι καλό για την εικόνα της Γαλλίας. Το 'Emily in Paris' είναι σούπερ θετικό όσον αφορά την ελκυστικότητα της χώρας», πρόσθεσε.

Το πρόγραμμα έχει κερδίσει θαυμαστές με την εξιδανικευμένη και ρομαντική εκδοχή της ζωής στο Παρίσι, αλλά έχει επίσης επικριθεί για το γεγονός ότι συχνά έχει μικρή ομοιότητα με την πραγματικότητα της ζωής στην πρωτεύουσα και ότι αποφεύγει τις φτωχότερες περιοχές του Παρισιού.

Πηγή: Reuters