TV + Series

Αρχελάου 5: Μια σύγχρονη σειρά που κοιτάει κατάματα την ελληνική πραγματικότητα

Βρεθήκαμε στα γυρίσματα της σειράς και μιλήσαμε με τους Εβελίνα Παπούλια, Νατάσα Εξηνταβελώνη, Ναταλία Δραγούμη, Γιάννη Στάνκογλου, Γιάννη Διακάκη, Χάρη Χιώτη, James Rodi

alexandra-mprountzaki.jpg
Αλεξάνδρα Μπρουντζάκη
11’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αρχελάου 5: Μια σύγχρονη σειρά που κοιτάει κατάματα την ελληνική πραγματικότητα

Αρχελάου 5 στην ΕΡΤ: Εβελίνα Παπούλια, Γιάννης Στάνκογλου, Ναταλία Δραγούμη, Νατάσα Εξηνταβελώνη, Χάρης Χιώτης και James Rodi μιλούν στην Athens Voice

Το 2012 γνώρισα τον Παναγιώτη Μαρκεζίνη σ’ ένα μαγαζί στην Πάτρα σε live της Μπέσσυς Αργυράκη που τραγουδούσε το «Κορμί κι αλάτι». Αυτό το τραγούδι είναι συνυφασμένο πλέον με τον Παναγιώτη με τον οποίο ήξερα ότι τον θέλω για φίλο μου. Έχουν περάσει 12 χρόνια από τότε, στο μεσοδιάστημα γνώρισα και τον Θάνο Νασόπουλο, και φτάσαμε στο σήμερα όπου τα παιδιά έφυγαν από την Πάτρα και μετακόμισαν στην κοιτίδα –πλέον– του αθηναϊκού going out, στο νέο Κολωνάκι: το Παγκράτι! 

Ο Θάνος και ο Παναγιώτης είναι κολλητοί φίλοι και δουλεύουν μαζί. Σε ένα επαγγελματικό τους ταξίδι στη Ρώμη, τα πράγματα πήραν άσχημη τροπή. Έφτασαν 11 το βράδυ στην ιταλική πρωτεύουσα για να ανακαλύψουν ότι έπεσαν θύματα απάτης και το AirBnB που είχαν πληρώσει δεν υπήρχε ενώ «δεν υπήρχε σάλιο» να νοικιάσουν άλλο. Κάπως έτσι αποφάσισαν να κοιμηθούν στο βανάκι που είχαν νοικιάσει για τη δουλειά τους και να πιουν μια μπίρα στο ισόγειο bar μιας πολυκατοικίας στο Trastevere.

Τότε, εκείνη τη μέρα στο Trastevere, μένοντας σε βανάκι και πίνοντας μπίρα, τους έσκασε η ιδέα του σεναρίου της Αρχελάου! Γυρνώντας στην Ελλάδα, άρχισαν να δίνουν ζωή στο διάσημο πλέον bar του Παγκρατίου και μαζί με την Μαργαρίτα Γερογιάννη, του έδωσαν τη μορφή που έχει σήμερα.

Η νεανική κωμική σειρά Αρχελάου 5 «προσγειώθηκε» στο prime time της ΕΡΤ και δίνει ραντεβού στην πιο πολυσύχναστη και νεανική γειτονιά της Αθήνας, το Παγκράτι. Μεγάλοι έρωτες, ισχυρές φιλίες, προδοσίες, ρήξεις και πολλές ακόμα απρόσμενες εξελίξεις θα αναστατώσουν τη ζωή πολλών και διαφορετικών ανθρώπων που ήρθαν κοντά με αφορμή ένα μπαρ στην Αρχελάου 5. Ένα μπαρ που, παρά το γεγονός ότι θα μπει στο στόχαστρο πολλών, θα συνεχίσει να λειτουργεί αδιάκοπα και να αλλάζει συνεχώς τη ζωή και την καθημερινότητα όλων.

Το cast των ηθοποιών είναι πολύ δυνατό. Ένα όμορφο κράμα «παλιών και νέων». Είχα τη χαρά να βρεθώ μια μέρα στα γυρίσματα και να μοιραστώ διάφορες ιστορίες μαζί τους.

Αρχελάου 5 | Πρεμιέρα Δευτέρα 9/9, στις 21:00 | ΕΡΤ1

Εβελίνα Παπούλια, Νατάσα Εξηνταβελώνη, Ναταλία Δραγούμη, Γιάννης Στάνκογλου, Γιάννης Διακάκης και Χάρης Χιώτης μιλούν για τη σειρά «Αρχελάου 5» στην ΕΡΤ

Η Κέλλυ είναι εκ των πρωταγωνιστικών χαρακτήρων. Έχει βιώσει την επιτυχία μέσω των άλλων, είναι πεισματάρα και ξέρει σίγουρα να επιβιώνει. Η Εβελίνα Παπούλια έχει εντοπίσει πολλά κοινά με τη δική της πορεία σε αυτόν τον χαρακτήρα: «Σίγουρα αγαπώ το ότι έχει σταθεί στη ζωή μόνη της. Δεν την έχει βοηθήσει κανένας παρά μόνο ο Κούπενος, αυτός που είχε το κανάλι, γιατί την πίστεψε. Και εμένα στο ξεκίνημά μου με πίστεψε ένας παραγωγός με τον οποίο κάναμε πολλές δουλειές μαζί, ο Γιώργος ο Λεμπέσης που ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος. Όλα αυτά ήταν ένα ξεκίνημα για μένα στο θέατρο και ίσως είναι κάτι κοινό που έχω με την Κέλλυ. Δεν έχω κανένα κοινό στοιχείο όσον αφορά στο εκδικητικό κομμάτι στη ζωή μου. Υπάρχει μια ηθική στην Κέλλυ που μου αρέσει και που έχει να κάνει με αξίες που κάποια στιγμή επειδή είναι συναισθηματικός άνθρωπος, της αφυπνίζονται. Όταν είναι στα ηθικά της πλαίσια είμαστε πολύ κοντά νομίζω».

Συγκινητική είναι επίσης η σχέση της Λυδίας με την Κέλλυ. Μια σχέση αγάπης που θυμίζει μαμά και κόρη: «Η Κέλλυ δεν κατάφερς ποτέ να κάνει παιδί και στη Λυδία βλέπει την κόρη που ποτέ δεν είχε. Έχει πολλή στοργή πολλή αγάπη και να τη βοηθήσει σε όποιο πρόβλημα της δημιουργείται. Κι εκείνη από την πλευρά της τη βλέπει πολλές φορές σαν παιδί και θέλει να τη φροντίσει. Είναι στιγμές που είναι πολύ κοντά κι άλλες που έχουν απόσταση. Είναι πραγματικά σαν μητέρα και κόρη η σχέση τους».

Το ίδιο μας λέει και η Νατάσα Εξηνταβελώνη, η τηλεοπτική Λυδία η οποία βλέπει στην Κέλλυ την οικογένεια που δεν είχε: «Αυτό είναι ένα κομμάτι άρρηκτα συνδεδεμένο με τη σχέση της με τη μητέρα της. Αποκαλύπτεται σταδιακά στα επόμενα επεισόδια. Αυτό που ξέρω με σιγουριά είναι ότι η Λυδία έχει χάσει τη μαμά της με έναν τρόπο που την έχει πληγώσει πάρα πολύ. Κατά τη γνώμη μου, αυτό το τραύμα μπορεί να ευθύνεται για πολλά από τα συμπλέγματά της. Η θεία της νομίζω παίρνει τον ρόλο της μαμάς. Είναι οικογένεια γι’ αυτήν, και σταθερότητα».

Προσωπικά, όταν έβλεπα τη σειρά δεν μπόρεσα να αποφύγω τη σκέψη πως η Κέλλυ άνετα θα μπορούσε να είναι η Μαρίνα Κουντουράτου σήμερα και προφανώς ως μεγάλη θαυμάστρια των «Δύο Ξένων», δεν γινόταν να μην την ρωτήσω! «Έχουν και οι δύο την εκδίκηση, έχουν το πάθος, έχουν τον αυθορμητισμό, έχουν πολλά στοιχεία κοινά», μου απάντησε η Εβελίνα Παπούλια.

Γιάννης Στάνκογλου, Εβελίνα Παπούλια, Γεράσιμος Γεννατάς, Ναταλία Δραγούμη
Γιάννης Στάνκογλου, Εβελίνα Παπούλια, Γεράσιμος Γεννατάς, Ναταλία Δραγούμη

Η Αρχελάου 5 είναι μια «καινούργια κωμωδία», μια κωμωδία, φασαριόζικη και φαινομενικά υπερβολική. Όμως παρακολουθώντας 2-3 επεισόδια η σειρά «ησυχάζει», αρχίζει και σου δείχνει τον γείτονά σου, έναν τύπο ψιλοαπατεωνάκο που είχες συναντήσει κάποτε, σου θυμίζει τον φίλο σου ή μια bar woman. Μερικές φορές σίγουρα σου θυμίζει και εσένα.

«Μου άρεσε πάρα πολύ το σενάριο, γέλασα όταν το διάβασα. Μ’ άρεσε γιατί είναι σουρεαλιστικό, έχει μια τρέλα, είναι φρέσκο, διαφορετικό, είμαστε μια ομάδα ανθρώπων που υπηρετεί αυτού του είδους το χιούμορ, μ’ άρεσαν οι άνθρωποι που συμμετείχαν και μου δίνει τεράστια χαρά που γράφεται από νέους ανθρώπους γιατί ψάχνουν τους νέους τρόπους έκφρασης τους στην κωμωδία. Δεν είναι εύκολο πια να κάνεις κωμωδία έτσι όμως έκαναν οι παλιοί γιατί πλέον υπάρχει και η λογοκρισία και αυτό το κάνει πιο δύσκολο αλλά ταυτόχρονα βλέπουμε ότι βρίσκουν ένα δικό τους μονοπάτι που μέσα από τη δυσκολία βγάζουν κάτι πάρα πολύ ωραίο» λέει η Εβελίνα Παπούλια.

Μία εκ των πρωταγωνιστριών είναι και η τηλεοπτική Νάντια, πρώην κολλητή της Κέλλυς, που μπορεί να μην τη συμπαθήσεις αμέσως. Είναι υποκρίτρια, εγωκεντρική, χωρίς πολλούς ηθικούς φραγμούς, δεν έχει πρόβλημα να πει ψέματα που όμως πίσω από αυτό το τείχος «αρνητικών χαρακτηριστικών» υπάρχει μια γυναίκα που προσπαθεί να σπάσει τον χαρακτήρα που έχει υιοθετήσει για να επιβιώσει στον δύσκολο χώρο των πρωινάδικων. Η Ναταλία Δραγούμη βρήκε τη χρυσή τομή όπου ο ηθοποιός καταφέρνει να κάνει τον χαρακτήρα του πολυδιάστατο και τελικά βαθιά ανθρώπινο.

«Θεωρώ ότι είναι ένας αρνητικός χαρακτήρας αλλά είναι συμπαθητική, έτσι πιστεύω.», μας λέει. «Δεν βγαίνει κακιά. Είναι δύσκολο να θαυμάσω κάτι σε αυτά που κάνει. Αν θαύμαζα κάτι είναι η δυναμικότητά της και η επιμονή της να μην το βάζει κάτω. Πέφτει και σηκώνεται – αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό. Γιατί βλέπουμε πολύ συχνά, επειδή ας πούμε εμπλέκεται στο star system, της βάζουν άλλοι τρικλοποδιές και της κάνουν πολύ άσχημα πράγματα, οπότε πιστεύω ότι ναι μεν είναι αντιπαθητικός χαρακτήρας αλλά την συμπαθείς στο τέλος γιατί βλέπεις ότι πέφτει αλλά πάντα σηκώνεται».

Κι η ίδια όμως η Ναταλία Δραγούμη έχει μάθει να μάχεται στη ζωή και να αντιμετωπίζει δυναμικά τα σκοτάδια και τις ανησυχίες της - και μέσα από αυτά να δημιουργεί την καλλιτεχνική της υπόσταση: «Θεωρώ ότι ο καλλιτέχνης χτίζει το δημιούργημά του, είτε είναι ρόλος είτε είναι πίνακας ζωγραφικής, είτε είναι μια μουσική σύνθεση, είτε είναι ένα ποίημα, από ό,τι υπάρχει μέσα στον μικρόκοσμο της ψυχής του. Από μικρόκοσμο μέχρι υπαρξιακές αναζητήσεις. Δηλαδή όλο μας το μέσα είναι το υλικό για να το πλάσεις και να το κάνεις τέχνη. Συνήθως, τα σκοτάδια μας αποτελούν πιο συχνά υλικά για την τέχνη. Από εκεί και πέρα, τα στοιχεία της προσωπικότητας ενός ανθρώπου είναι και αυτά που χρησιμοποιούνται για να φτιάξεις έναν ρόλο. Από την άλλη, χρειάζεται «το κέφι», «το μπρίο» για να φτιάξεις μια εξωστρεφή προσωπικότητα και αυτά χρειάζονται για να σταθείς. Η ενέργεια εννοώ που έχεις σαν άνθρωπος είναι ένα μεγάλο κομμάτι του ρόλου. Αν δεν αφήσεις την προσωπικότητά σου να βγει προς τα έξω, είναι δύσκολο να επιβληθείς ως ηρωίδα».

Γιατί η Ναταλία Δραγούμη επέλεξε κωμωδία και συγκεκριμένα την Αρχελάου 5; «Μου άρεσε πάρα πολύ το ότι είναι κωμωδία, το ότι είναι στην ΕΡΤ, μου άρεσε πολύ το σενάριο που είναι κάτι διαφορετικό από τις κωμωδίες που έχουμε συνηθίσει, γι αυτό κι έχει διχάσει - γιατί είναι μια καινούργια πρόταση κωμωδίας, πολύ νεανική αλλά με ένα έντονο στοιχείο vintage. Με ένα στοιχείο της «παλιομοδίτικο», με την έννοια της γειτονιάς. Έχουν παντρευτεί δυο κόσμοι. Επειδή στο θέατρο είμαι σε κάτι τελείως αντίθετο, είμαι σε θρίλερ μεταφυσικό, μου άρεσε πάρα πολύ αυτή η αντίθεση».

Κάπου εδώ ήθελα να ρωτήσω και τις δύο ηθοποιούς πώς αντιδρούν στα hate comments… Η Εβελίνα Παπούλια δεν επηρεάζεται από τα σχόλια: «Και αυτό για έναν λόγο: Θέλω να ξέρω ποιος μου κάνει αυτόν τον σχολιασμό. Αν εγώ αυτό το πρόσωπο το εκτιμώ και το σέβομαι, έχει αξία για εμένα η κριτική του. Διαφορετικά δεν μπορώ να δώσω βάση σε κάτι αρνητικό γιατί δεν ξέρω τον άλλον. Δεν ξέρω υπό ποια συνθήκη έχει μιλήσει έτσι. Κάποια σχόλια μπορεί να έχουν για τον συντάκτη τους ψυχοθεραπευτικό ρόλο καθώς ο άλλος βγάζει τα νεύρα του και μετά είναι πιο ήρεμος». Η Ναταλία Δραγούμη παραδέχεται ότι μικρή ήθελε να δει μετά την παράσταση στα πρόσωπα των θεατών αν τους άρεσε, αλλά όχι πια: «Δεν ψάχνομαι και δεν τα διαβάζω. Από εκεί και πέρα, έχω κάποια άτομα που δεν είναι στον χώρο και λαμβάνω πολύ υπόψη μου την κριτική τους. Θεωρώ ότι είμαι πάρα πολλά χρόνια στον χώρο ώστε να ψάχνομαι στα σχόλια κάτω από τα ποστ για να πάρω κάποιες πληροφορίες ώστε να γίνω καλύτερη. Έχω ενσυναίσθηση, και έχω κάποιους ανθρώπους που εμπιστεύομαι πάρα πολύ τη γνώμη τους».

Νατάσα Εξηνταβελώνη, Χάρης Χιώτης,  Άλκηστις Ζιρώ, Χρήστος Κοντογεώργης
Νατάσα Εξηνταβελώνη, Χάρης Χιώτης, Άλκηστις Ζιρώ, Χρήστος Κοντογεώργης

Τον Γιάννη Στάνκογλου τον έχω στο μυαλό μου σαν αμιγώς θεατρικό ηθοποιό και τώρα τον γνώρισα και ως τηλεοπτικό σε έναν χαρακτήρα που, εάν τον συναντούσα στην πραγματική μου ζωή, ίσως να τον απέφευγα! Όμως ο «Ματθαίος» δουλεύει μέσα σου και στο τέλος της ημέρας είναι αναπόσπαστο μέρος της Αρχελάου. «Μιλάμε για έναν χαρακτήρα, μέρος μιας κωμωδίας.», μας λέει ο Γιάννης Στάνκογλου. «Όλα είναι τραβηγμένα από τα μαλλιά. Αυτό που θαυμάζω είναι η αγάπη προς την κόρη του, άσχετα που την πνίγει πάρα πολύ με την υπερπροστατευτικότητά του. Είναι ένας άνθρωπος της νύχτας, είναι μαφία. Είναι όμως ταυτόχρονα ένας πολύ ευαίσθητος και πολύ καθαρός χαρακτήρας. Δεν έχει διπλές σκέψεις, ειδικά με τους ανθρώπους που αγαπάει».

Θεατρικά τον έχουμε αγαπήσει κι ο ίδιος αγαπά πολύ το σανίδι: «Το θέατρο το θεωρώ σπίτι μου. Το σινεμά το αγαπάω πάρα πολύ επίσης. Η πρώτη μου δουλειά ήταν στο θέατρο και το σινεμά! Και την τηλεόραση την αγάπησα ύστερα από τόσα χρόνια, αλλά η αλήθεια είναι ότι αυτό το διάστημα, επειδή πέρσι ήταν η πρώτη φορά που δεν έκανα θέατρο μετά από 20 χρόνια και έχω να κάνω γύρω στα 4 με 5 χρόνια κινηματογράφο, μου έχουν λείψει και τα δυο πάρα πολύ.

Επιτυχημένος ηθοποιός θεωρούμε ότι είσαι όταν σε ξέρει ο κόσμος. Επιτυχία για εμένα είναι όταν συνεργάζεσαι με ανθρώπους που αγαπάς, με ανθρώπους που σέβεσαι, με ανθρώπους που δεν τους ξέρεις αλλά την ίδια στιγμή έχεις αποκτήσει με τη συνεργασία δυο τρεις φίλους που θες να ξαναδουλέψεις μαζί. Αυτό είναι για μένα επιτυχία.

Αγαπάω πάρα πολύ αυτήν τη δουλειά μου και την κάνω ανελλιπώς 25 χρόνια, 26 βασικά γιατί το 1999 ο Κοριολανός ήταν η πρώτη μου δουλειά και ήμουν στο δεύτερο έτος της σχολής. Αυτό έχει να κάνει κυρίως με τον τρόπο δουλειάς, με το πόσο διαφορετική μπορεί να είναι μια δουλειά από την άλλη. Γι’ αυτόν το λόγο έχω δουλέψει τόσο πολύ, έχω περάσει και από όλα τα είδη στο θέατρο και έχω συμμετάσχει σε πολύ διαφορετικές ταινίες στον κινηματογράφο. Έχω παίξει σε πολλές ταινίες μικρού μήκους νέων παιδιών χωρίς χρήματα. Και στην τηλεόραση προσπαθώ όσο γίνεται οι επιλογές μου να είναι διαφορετικές η μία από την άλλη. Είναι ένα ρίσκο αυτό που παίρνεις, όμως εάν κάνεις τη δουλειά σου σωστά, νομίζω ότι αυτό περνάει στον κόσμο και καταλαβαίνει ότι “αυτός δουλεύει”».

Την Αρχελάου την επέλεξε για πολλούς λόγους. Ο βασικός είναι ότι περνάει πολύ καλά! «Ήθελα πάρα πολύ να κάνω κωμωδία γιατί τα τελευταία 4 χρόνια έχω κάνει μόνο δράμα και μάλιστα πολύ δράμα κι εποχής και αυτό με κούρασε. Ήθελα κάτι πιο φρέσκο, πιο νεανικό κι όταν ήρθαν τα παιδιά με την πρόταση, ενθουσιάστηκα. Όταν είδα και τους συνεργάτες που συμμετέχουν στη σειρά αυτή, από τους πιο μεγάλους και τους πιο έμπειρους μέχρι τα νέα παιδιά, τα οποία ξέρω και βλέπω ότι είναι πολύ καλοί ηθοποιοί και πολύ καλοί επαγγελματίες, είπα κατευθείαν ναι - κι ήμουν και πολύ χαρούμενος και ακόμα είμαι. Χαίρομαι πάρα πολύ να έρχομαι στο γύρισμα, ενώ μπορεί να είμαι πολύ κουρασμένος, γιατί περνάω πολύ ωραία. Είναι πολύ σημαντικό να σου αρέσει η δουλειά σου.

Η σειρά είναι κάτι που έλειπε από την ελληνική τηλεοπτική πραγματικότητα: «συμπεριληπτικοί» αστυνομικοί, δυνατές φιλίες, σχέσεις αγάπης, gay ζευγάρια που δεν αναπαρίστανται ως καρικατούρες όπως ο Ευριπίδης και ο Βύρωνας (Σαμουήλ Ακινόλα). Ο James Rodi αναφέρει «Ο Ευριπίδης είναι ένας κλασικός ερωτευμένος άνθρωπος με πάθη. Ζηλεύει, αγαπάει και συγχωρεί τον σύντροφό του ξανά και ξανά όπως συμβαίνει και στην πραγματική ζωή. Οι σεναριογράφοι έχουν αντιμετωπίσει αυτόν τον γκέι χαρακτήρα ανθρώπινα και όχι διεκπεραιωτικά ή σαν καρικατούρα, απλά και μόνο για να υπάρχει ένα γκέι ζευγάρι στο σενάριο».

Ο politically correct αστυνομικός Οδυσσέας aka Γιάννης Διακάκης δεν είναι ο κλασικός μάτσο αστυνομικός, όμως είναι πολύ πιο δίκαιος: «Για να σου πω την αλήθεια, μου αρέσει γιατί είναι λίγο ελπιδοφόρο να βλέπεις τον Οδυσσέα, έναν άνθρωπο με στολή, να μην είναι εκφοβιστικός. Θέλει να προστατεύει τους ανθρώπους, να είναι φίλος μαζί τους. Είναι δίκαιος. Σου δίνει ελπίδα. Είχαμε μείνει για πολλά χρόνια κολλημένοι και δεν βγαίναμε λίγο παραπέρα σε ανθρώπους που υπάρχουν γύρω μας αλλά δεν υπήρχε αντιπροσώπευση στην ελληνική μυθοπλασία».

Ο Χάρης Χιώτης, ο ερωτευμένος σκηνοθέτης Ορφέας, μας μίλησε για το bromance μεταξύ δύο αντρών που δεν ντρέπονται να παραδεχτούν ότι αγαπούν ο ένας τον άλλο «Η σχέση τους περιέχει πολλή αγάπη, αλλά οι σχέσεις που περιέχουν αγάπη μπορεί να οδηγηθούν σε ακρότητες, να υποστούν μεγάλες ίντριγκες και μεγάλα σπασίματα, τα οποία όμως ξανακολλάνε. Αυτά οδηγούν σε μεγάλα χάσματα. Και τα χάσματα όταν προκύπτουν στους πολύ φίλους και στις πολύ στενές επαφές, μπορεί να ναι τεράστια. Αλλά κι η αγάπη είναι τεράστια, τα υπερνικά όλα και προχωράνε μαζί οι άνθρωποι, όμορφα κι ωραία». 

Στη Λυδία πολλοί αναγνωρίσαμε τον εαυτό μας. Μια κοπέλα με OCDs που ψιλοντρέπεται γι’ αυτά, όμως έχει μάθει να είναι άνετη και να αισθάνεται αποδεκτή από τους αγαπημένους της. «Το κομμάτι με τα OCDs και των εμμονών που έχει ο χαρακτήρας ή κάποιων κολλημάτων που τρώει, είναι ένα κομμάτι που αγαπώ πάρα πολύ σε αυτόν τον χαρακτήρα γιατί πολύ απλά είναι τα τρωτά του σημεία που για μένα τον κάνουν πιο ευαίσθητο και πιο αστείο. Άλλωστε αυτό που μας προκαλεί το γέλιο, είναι αυτό που ταλαιπωρεί τον χαρακτήρα. Οπότε αυτό με έχει κάνει να αγαπήσω πολύ τη Λυδία γιατί είναι ένα κορίτσι που εκ πρώτοις φαίνεται απόλυτη, συντηρητική και σε κουτάκια, αλλά δεν είναι».

James Rodi, Σαμουήλ Ακινόλα, Άλκηστις Ζιρώ, Χάρης Χιώτης, Γιάννης Καράμπαμπας, Χρήστος Κοντογεώργης
James Rodi, Σαμουήλ Ακινόλα, Άλκηστις Ζιρώ, Χάρης Χιώτης, Γιάννης Καράμπαμπας, Χρήστος Κοντογεώργης

Μιλήσαμε πολλές ώρες με τους ηθοποιούς και είπαμε πάρα πολλά που δυστυχώς δεν «χωρούν» όλα σε μια συνέντευξη! Δεν περίμενα ότι ελληνική σειρά θα μπει στο binge watching list μου. Η «Αρχελάου 5» είναι μια σύγχρονη σειρά που κοιτάει κατάματα την ελληνική πραγματικότητα – είτε μας αρέσει είτε όχι.

Info
Πρωταγωνιστούν:
Γιάννης Στάνκογλου, Εβελίνα Παπούλια, Γεράσιμος Γεννατάς, Ναταλία Δραγούμη, Νατάσσα Εξηνταβελώνη, Άλκηστις Ζιρώ, Βάσω Καβαλιεράτου, Γιάννης Καράμπαμπας, Χρήστος Κοντογεώργης, Χάρης Χιώτης, Μαίρη Σταυρακέλλη, Δημήτρης Πιατάς, Σαμουήλ Ακίνολα, Γιάννης Διακάκης, Μυρτώ Γκόνη, Λυγερή Μητροπούλου, Δημήτρης Χατζημιχαηλίδης, Δανάη Μικέδη Προδρόμου, Τζέιμς Ρόντι
Σκηνοθεσία: Φωτεινή Κοτρώτση, Δημήτρης Τσακαλέας, Λήδα Βαρτζιώτη
Σενάριο: Μαργαρίτα Γερογιάννη, Παναγιώτης Μαρκεζίνης, Θάνος Νασόπουλος, Αντώνης Ανδρής, Άννα Βασιλείου, Άρτεμις Γρύμπλα, Γιώργος Καστέλλης, Ιωάννα Φωτοπούλου, Σελήνη Παπαγεωργίου

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αρχελάου 5: Μια σύγχρονη σειρά που κοιτάει κατάματα την ελληνική πραγματικότητα
Αρχελάου 5: Μια σύγχρονη σειρά που κοιτάει κατάματα την ελληνική πραγματικότητα

Βρεθήκαμε στα γυρίσματα της σειράς και μιλήσαμε με τους Εβελίνα Παπούλια, Νατάσα Εξηνταβελώνη, Ναταλία Δραγούμη, Γιάννη Στάνκογλου, Γιάννη Διακάκη, Χάρη Χιώτη, James Rodi

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.