TV + Series

Netflix: Οι σειρές και ταινίες που έρχονται τον Οκτώβριο

Η επιστροφή της Σιμόν Μπάιλς, ο Μπάρακ Ομπάμα σε ρόλο παραγωγού και η σειρά που ξεπέρασε το «Squid Game» είναι μόνο μερικά απ' όσα θα δούμε στις οθόνες μας αυτό το φθινόπωρο

Ελένη Βαρδάκη
20’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Netflix: Όλες οι ταινίες, οι σειρές και τα ντοκιμαντέρ που αξίζουν μια θέση στη watchlist του 2024, από anime μέχρι αληθινές ιστορίες

Βρισκόμαστε επισήμως στην καρδιά του φθινοπώρου, η θερμοκρασία έχει αρχίσει να πέφτει αισθητά και είναι θέμα χρόνου να χουχουλιάσουμε στον καναπέ, παρέα με την αγαπημένη μας σειρά. Η περίοδος «Netflix and Chill» ξεκινάει δυναμικά, με την πλατφόρμα να φιλοξενεί νέες ταινίες, πρωτότυπες παραγωγές και αληθινές ιστορίες που υπόσχονται να μας καθηλώσουν. Σκηνές που θα μας ταξιδέψουν από την Ιταλία μέχρι την Αυστραλία, σχέσεις αγάπης αλλά και μίσους, ήρωες σε φυσική αλλά και animation μορφή. Αυτή τη σεζόν, το Netflix επιστρέφει με περιεχόμενο για μικρούς και μεγάλους.

Netflix: Οι σειρές που θα προβληθούν τον Οκτώβριο

02/10/2024
Ο Έρωτας Είναι Τυφλός: Σεζόν 7 - Love Is Blind: Season 7
Η σειρά «Love Is Blind» επιστρέφει, με νέα σεζόν, νέα πρόσωπα και παραγωγό τον Kinetic Content, τον «ειδικό» των συγκεκριμένων τηλεοπτικών προγραμμάτων, καθώς έχει ασχοληθεί με το «Perfect Match», «Married at First Sight» και «Love Without Borders». Μια έπαυλη και 29 αδέσμευτοι νέοι -από δικηγόρους μέχρι στρατιωτικούς- αναζητούν την αγάπη με φόντο τη Washinton D.C.. Θέματα δέσμευσης, εμπιστοσύνης, ακόμα και συζητήσεις γύρω από τις αμερικάνικες εκλογές έρχονται στην οθόνη του Netflix.

© Netflix / Ο Έρωτας Είναι Τυφλός: Σεζόν 7

03/10/2024
Heartstopper: Σεζόν 3
Μια σειρά για τον έρωτα, την αποδοχή, τη σημασία της φιλίας και το πόσο δύσκολη είναι η εφηβεία. Μια σειρά που ήδη από την πρώτη σεζόν υπήρξε στο επίκεντρο των συζητήσεων, χάρη στα θετικά σχόλια και κριτικές για την απεικόνιση της LGBTQ+ κοινότητας, λαμβάνοντας εννέα υποψηφιότητες και πέντε νίκες στην τελετή των Παιδικών και Οικογενειακών βραβείων Emmy. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο, ότι μέσα σε μόλις δύο ημέρες από την κυκλοφορία της βρέθηκε στο Top 10 των αγγλόφωνων σειρών στο Netflix. Η τρίτη σεζόν επιστρέφει με τον Τσάρλι και τον Νικ να έρχονται πιο κοντά, αφού παραδέχονται επιτέλους τα συναισθήματά τους και είναι έτοιμοι να πάνε τη σχέση τους στο επόμενο επίπεδο. Και στο επόμενο επεισόδιο. 

© Netflix / Heartstopper: Σεζόν 3

09/10/2024
Αρχική Πεντάδα - Starting 5
Λίγο πριν την αναχώρησή τους για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, ο Μπάρακ Ομπάμα συναντήθηκε με την ομάδα μπάσκετ ανδρών των ΗΠΑ, κάνοντας τη δημοφιλή Key & Peele χειραψία και τον κόσμο του διαδικτύου να παραμιλάει. Δεν βλέπουμε συχνά έναν πρώην πλανητάρχη να είναι τόσο προσιτός. Mήπως όλο αυτό υπήρξε ένα κρυφό μήνυμα για τη mini-σειρά δέκα επεισοδίων του Netflix; Μπάρακ Ομπάμα και Μισέλ εντάσσονται στην ομάδα παραγωγής για το «Starting 5» και εμείς μπαίνομε στη ζωή των θρύλων του NBA. Ο Τζίμι Μπάτλερ των Μαϊάμι Χιτ, ο Άντονι Έντουαρντς των Μινεσότα Τίμπεργουλβς, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς των Λος Άντζελες Λέικερς, ο Ντομάντας Σαμπόνις των Σακραμέντο Κινγκς και ο Τζέισον Τέιτουμ των Μπόστον Σέλτικς μας παίρνουν μαζί τους στη σεζόν 2023-24.

© Netflix / Starting 5

09/10/2024
Δόλιος Έρωτας - Deceitful Love
Όσοι ήσασταν φαν της σειράς «Grey’s Anatomy» ίσως κάτι σας θυμίζει ο πρωταγωνιστής του «Deceitful Love». Τον γνωρίσατε ως γιατρό Άντριου Ντε Λούκα, όμως τώρα επιστρέφει ως νεαρός ιταλός εραστής, τον οποίο έχει ερωτευτεί παράφορα η 60χρονη Γκαμπριέλα. Η πλούσια γυναίκα, την οποία η οικογένειά της προσπαθεί να πείσει ότι δεν πρόκειται για αγάπη αυτό που ζει αλλά για εκμετάλλευση. Τα γυρίσματα της σειράς ξεκίνησα τον Μάρτιο του 2023 και θα μας χαρίσουν πλάνα από το Ποζιτάνο και το Μιζένο της Νάπολης.

© Netflix / Deceitful Love

10/10/2024
Outer Banks: Σεζόν 4: Μέρος 1 
Θα πρέπει να αποχαιρετήσουμε την παρέα που εξερευνά παραλίες στην τέταρτη σεζόν ή θα υπάρξει και πέμπτη; Στις 20 Ιουνίου ο πρωταγωνιστής της σειράς, Τσέις Στόουκς, δημοσίευσε ένα βίντεο μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του καστ, προετοιμάζοντάς μας για τον νέο κύκλο και αφήνοντας ένα υπονοούμενο για έναν ακόμα. Ωστόσο, δεν έχει επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής κάτι επίσημα. Όσον αφορά στην τέταρτη σεζόν, η παρέα των Outer Banks προσπαθεί να εντοπίσει έναν θησαυρό, παίρνοντας το σκάφος και τρυπώνοντας σε σπίτια. Μηχανές, όπλα και εντάσεις με soundtrack τους ήχους της θάλασσας. 

© Netflix / Outer Banks: Σεζόν 4: Μέρος 1

10/10/2024
Tomb Raider: Ο Θρύλος της Λάρα Κροφτ - Tomb Raider: The Legend of Lara Croft
Το 1917 δημιουργήθηκε η πρώτη σειρά anime και από τότε οι φαν των ιαπωνικών κινουμένων σχεδίων αυξάνονται συνεχώς. Αν ανήκειτε σε έναν από αυτούς, πάρτε θέση για την τηλεοπτική σειρά «Tomb Raider: Ο Θρύλος της Λάρα Κροφτ», η οποία βασίζεται στο βιντεοπαιχνίδι των 90s, «Raider». Η σεναριογράφος Τάσα Χούο και η εταιρία βιντεοπαιχνιδιών, Crystal Dynamics, ενώνουν τις δυνάμεις τους και φέρνουν στην οθόνη του Netflix τη Λάρα Κροφτ με τη φωνή της Χέιλι Άτγουελ. Μέσα από ένα επικίνδυνο κυνήγι, η πρωταγωνίστρια έρχεται αντιμέτωπη με το παρελθόν της, ενώ παράλληλα ξετυλίγει ένα αρχαίο μυστήριο.

© Netflix / Tomb Raider: Ο Θρύλος της Λάρα Κροφτ

10/10/2024
Ο Έρωτας Είναι Τυφλός: Χαμπίμπι - Love Is Blind: Habibi
Δεν πρόκειται για απλά ραντεβού, αλλά για γνωριμίες που θα καταλήξουν σε γάμο. Η σταρ του κινηματογράφου Έλχαμ Αλί από τη Σαουδική Αραβία και ο σύζυγός της Χάλεντ Σάκερ βρίσκονται στο Ντουμπάϊ, έτοιμοι για ένα κοινωνικό πείραμα. Η πρώτη σεζόν του «Ο Έρωτας Είναι Τυφλός: Χαμπίμπι» θα περιλαμβάνει εννέα επεισόδια, δίνοντας έμφαση στα έθιμα και τις αραβικές παραδόσεις, τόσο στον τρόπο γνωριμιών όσο και στη διαδικασία των αρραβώνων - κάτι που θα προκαλέσει μεγάλη συζήτηση σίγουρα. Ελεύθεροι άντρες και γυναίκες από τη Μέση Ανατολή παντρεύονται άτομα τα οποία δεν έχουν δει πότε (!), μια και όλα βασίζονται μόνο στην επικοινωνία (!). Η συγκεκριμένη σειρά είναι η αραβική εκδοχή του «Love Is Blind» που εμφανίστηκε στην οθόνη το 2020 και λόγω της απήχησής του προκλήθηκε μια σειρά από spin-offs -από τη Βραζιλία, την Ιαπωνία, μέχρι και την Αργεντινή.

© Netflix / Ο Έρωτας Είναι Τυφλός: Χαμπίμπι

23/10/2024
Car Masters: Από τη Μάντρα στη Χλιδή: Σεζόν 6 - Car Masters: Rust to Riches: Season 6
«Αν μπορείς να το ονειρευτείς, μπορώ να το κατασκευάσω», λέει ο Μαρκ Τάουλ. Πρόκειται για τον διάσημο μηχανικό αυτοκινήτων, ο οποίος έχει κατασκευάσει πολλά props για κινηματογραφικά στούντιο και πλέον είναι αφοσιωμένος στο να προσθέτει μοντέρνες αλλαγές σε κλασικά αυτοκίνητα, αυξάνοντας την αξία τους. Όλα αυτά συμβαίνουν στο συνεργείο «Γκόθαμ Γκαράζ», το οποίο πρωταγωνιστεί στην έκτη σεζόν του «Car Masters: Από τη Μάντρα στη Χλιδή», μπαίνοντας δυναμικά στον κόσμο των πολυτελών οχημάτων. Η σειρά ξεκίνησε το 2018, συνεχίζοντας μέχρι σήμερα να δείχνει τι σημαίνει δημιουργικότητα και υψηλές απαιτήσεις, στους λάτρεις της αυτοκίνησης. Εκεί που τα πάντα κρίνονται από τις επιδόσεις. 

© Netflix / Car Masters: Από τη Μάντρα στη Χλιδή: Σεζόν 6

24/10/2024
Επικράτεια - Territory
Έχει περιγραφεί ως η αυστραλιανή έκδοση της πιο δημοφιλής αμερικάνικης σειράς, «Yellowstone», πρώτη φορά κυκλοφόρησε με τον τίτλο «Desert King» και τώρα επιστρέφει ως «Territory». Πρόκειται για τη νεο-γουέστερν σειρά, έξι επεισοδίων, με θέμα τη μεγαλύτερη μονάδα κτηνοτροφίας στον κόσμο, η οποία καταλήγει χωρίς ξεκάθαρο διάδοχο. Κάπως έτσι, αντίπαλες φατρίες ξεκινούν να μάχονται μεταξύ τους. Για τις ανάγκες των γυρισμάτων η πλειοψηφία της ομάδας έζησε για ένα διάστημα στον κτηνοτροφικό σταθμό Tipperary, σε μια πολύ απομακρυσμένη τοποθεσία. Η σειρά «Territory» είναι μια από τις μεγαλύτερες τοπικές παραγωγές, αλλά και η μεγαλύτερη σειρά του Netflix που έγινε ποτέ στη νότια Αυστραλία. 

© Netflix / Επικράτεια - Territory

25/10/2024
Η Σιμόν Μπάιλς Επιστρέφει: Μέρος 2 - Simone Biles Rising: Part 2
Το 2020 η Σιμόν Μπάιλς αποχωρεί από τους Ολυμπιακούς Αγώνες λόγω ενός επικίνδυνου επεισοδίου «the twisties», κατά το οποίο οι αθλήτριες χάνουν την αντίληψή τους για το σώμα τους στον αέρα. Ο κόσμος την αποκάλεσε δειλή, είπε ότι παραιτείται εύκολα και το όνομά της απασχόλησε έντονα το μίντια. Φέτος, επέστρεψε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού και στα 27 της γίνεται η μεγαλύτερη σε ηλικία Αμερικανίδα που αγωνίστηκε σε γυμναστικές επιδείξεις εδώ και 72 χρόνια. Αποτέλεσμα: τρία χρυσά μετάλλια, ένα ασημένιο και κατάκτηση τίτλου σε όλα τα επίπεδα. Αυτόν ακριβώς τον θρίαμβο παρουσιάζει το δεύτερο μέρος της σειράς «Η Σιμόν Μπάιλς Επιστρέφει», σε σκηνοθεσία Κέιτι Γουόλς. 

© Netflix / Η Σιμόν Μπάιλς Επιστρέφει: Μέρος 2

25/10/2024
Hellbound: Σεζόν 2
Η εφημερίδα The Guardian χαρακτήρισε τη σειρά ως «ένα πραγματικά εξαιρετικό δράμα, το οποίο θα συζητιέται για μια δεκαετία από τώρα». Το πιλοτικό επεισόδιο του «Hellbound» έκανε πρεμιέρα στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο, το 2021 και έγινε η πρώτη κορεάτικη συμμετοχή, ενώ κατάφερε να ξεπεράσει σε δημοφιλία το φαινόμενο «Squid Game». Πρόκειται για μία σειρά σκοτεινής φαντασίας, βασισμένη στο ομώνυμο webtoon -ψηφιακό κόμικ από τη Νότια Κορέα που διαβάζεται συνήθως στο κινητό. Στη δεύτερη σεζόν, εμφανίζονται νέες προσθήκες στο καστ και δίνεται φως σε θέματα γύρω από τη θρησκεία, της ηθική και την ανθρώπινη φύση.

© Netflix / Hellbound: Σεζόν 2

30/10/2024
Ο Νόμος της Λίντια Πόετ: Σεζόν 2 - The Law According to Lidia Poët: Season 2
Η Λίντια Πόετ ήταν η πρώτη σύγχρονη γυναίκα δικηγόρος της Ιταλίας, μαχόμενη με κάθε τρόπο για την ισότητα και τα ανθρώπινα δικαιώματα. Εγγράφηκε στον κατάλογο των δικηγόρων στις 9 Αυγούστου 1883, ωστόσο το Εφετείο έκρινε παράνομη την κίνηση αυτή. Το θέμα γνωστοποιήθηκε από τον ιταλικό τύπο, αναζωπυρώνοντας τις δημόσιες συζητήσεις για τον ρόλο της γυναίκας. Τελικά, σε ηλικία 65 ετών το 1920, η Λίντια Πόετ κατάφερε να αναγνωριστεί επίσημα ως δικηγόρος. Η σειρά «Ο Νόμος της Λίντια Πόετ» φέρνει στην οθόνη με έναν πιο ανάλαφρο αλλά συνάμα ενδιαφέροντα τρόπο τη ζωή της πρώτης ιταλίδας δικηγόρου, με τη δεύτερη σεζόν να εστιάζει στα εμπόδια που συνάντησε κατά την εγγραφή της στον κατάλογο του Τορίν.

© Netflix / Ο Νόμος της Λίντια Πόετ: Σεζόν 2

31/10/2024
Η Διπλωμάτισσα: Σεζόν 2 - The Diplomat: Season 2
Μετά από μια βομβιστική επίθεση στο Λονδίνο, η αμερικανίδα διπλωμάτισσα έχει μια δύσκολη αποστολή, καθώς οι υποψίες της φτάνουν στα ανώτατα κλιμάκια της Βρετανικής κυβέρνησης. Το αμερικανικό πολιτικό θρίλερ της Ντέμπορα Καν επιστρέφει, με την βραβευμένη με Όσκαρ, Άλισον Τζάνεϊ να εμφανίζεται στο καστ της δεύτερης σεζόν. Μια σειρά που αποτελείται από σπουδαίες γυναίκες, με την σκηνοθέτιδα να είναι απόφοιτη του Κολούμπια και με μεταπτυχιακό στην υποκριτική από το Ινστιτούτο Προηγμένης Εκπαίδευσης Θεάτρου του Χάρβαρντ. Όσον αφορά στην πρωταγωνίστρια του «The Diplomat», Κέρι Ράσελ, έχει λάβει τις περισσότερες υποψηφιότητες (έξι στο σύνολο) για το βραβείο καλύτερης ηθοποιού σε δραματική σειρά.

© Netflix / Η Διπλωμάτισσα: Σεζόν 2

Ταινίες του Netflix

04/10/2024
Η Πλατφόρμα 2 - The Platform 2
«Η Πλατφόρμα 2», ή αλλιώς ο κλειστοφοβικός πύργος-φυλακή στο Bilbao, είναι το μέρος όπου ο κόσμος του «Harry Potter» και του «La Case de Papel» συναντιούνται. Στη δεύτερη ταινία εμφανίζεται ως κρατούμενη η Ναταλία Τένα, την οποία γνωρίσαμε πριν χρόνια ως μάγισσα της ομάδας «Hufflepuff», ενώ στο καστ προστίθεται και ο Χόβικ Κουκέριαν, τον οποίο μάθαμε πρόσφατα ως «Μπογκοτά» στην τέλεια ληστεία. Η πρώτη ταινία γνώρισε μεγάλη επιτυχία, καθώς ήταν υποψήφια για τρία βραβεία Goya, και κερδίζοντας βραβείο για τα Καλύτερα Ειδικά Εφέ. Στο σίκουελ αναμένεται να δούμε έναν μυστηριώδη ηγέτη που επιβάλλει την κυριαρχία του στην Πλατφόρμα, ενώ ταυτόχρονα ένας νέος κρατούμενος εμπλέκεται στη μάχη εναντίον αυτής της μεθόδου σίτισης. Τι συμβαίνει όμως, όταν το φαγητό από το λάθος πιάτο γίνεται θανατική ποινή; Coming soon.

© Netflix / Η Πλατφόρμα 2

11/10/2024
Μοναχικός Πλανήτης - Lonely Planet
Λόρα Ντερν και Λίαμ Χέμσγουορθ σε ρομαντική διάθεση, με φόντο το Μαρόκο και σενάριο της Σούζαν Γκραντ. Η αμερικανίδα συγγραφέας και σκηνοθέτιδα έχει γράψει για πολλές ταινίες, με το σενάριο για την «Erin Brockovich» να έχει κερδίσει μία υποψηφιότητα για Όσκαρ. Όσον αφορά στην ταινία «Μοναχικός Πλανήτης», βλέπουμε τη σχέση που εξελίσσεται ανάμεσα σε μια πρόσφατα χωρισμένη συγγραφέα και έναν έναν νεότερο άντρα που ξανασκέφτεται τις επιλογές του στη ζωή. «Αυτό που με κέρδισε στον "Μοναχικό Πλανήτη" ήταν η εξερεύνηση της ταυτότητας και της αυτοεκτίμησης μέσα στις σχέσεις, κυρίως σε έναν κόσμο τόσο διανοητικά φορτισμένο, όσο η λογοτεχνική σκηνή», είχε δηλώσει η Λόρα Ντερν σε πρόσφατες συνεντεύξεις της. 

© Netflix / Μοναχικός Πλανήτης

23/10/2024
Λυκάνθρωποι - Family Pack
Η γαλλική ταινία «Family Pack» βασίζεται στο επιτραπέζιο παιχνίδι με κάρτες «The Werewolves of Miller's Hollow», το οποίο δημιουργήθηκε από τους γάλλους συγγραφείς Philippe des Pallières και Hervé Marly. Το «The Werewolves of Miller's Hollow» έχει προταθεί για το βραβείο «Spiel des Jahres» -παιχνίδι της χρονιάς- το 2023 και θα ζωντανέψει μέσα από την ταινία του Netflix. Η παραγωγή της ταινίας δήλωσε στη γαλλική εφημερίδα «Le Parisian», πως προτεραιότητά τους ήταν εξαρχής να σεβαστούν τη φιλοσοφία του παιχνιδιού. Ζαν Ρενό (Mission: Impossible) και Μπρούνο Γκούερι (Emily in Paris) εντάσσονται στο καστ και μας μεταφέρουν σε ένα μεσαιωνικό χωριό, όπου πρέπει να ξεσκεπάσουν λυκανθρώπους.

© Netflix / Λυκάνθρωποι - Family Pack

25/10/2024
Μην Κουνιέσαι - Don't Move
Το Netflix φέρνει στην οθόνη μια ταινία τρόμου, με πινελιά Σάμουελ Ρέιμι, του σκηνοθέτη, σεναριογράφου και παραγωγού, γνωστoύ για τη σκηνοθεσία του στην τριλογία «Spider-Man» (2002–2007) και των τριών πρώτων ταινιών στο franchise «Evil Dead». Οι ταινίες του χαρακτηρίζοντας από δυναμικό οπτικό στυλ, εμπνευσμένο από τα κόμικς και την κωμωδία slapstick. Το «Μην Κουνιέσαι» είναι ένα έργο τρόμου, στο οποίο βλέπουμε έναν έμπειρο κατά συρροή δολοφόνο να κάνει ένεση σε μια γυναίκα που θρηνεί, χρησιμοποιώντας μια ουσία που παραλύει το σώμα της. Κάπως έτσι, ξεκινάει ο αγώνας της για επιβίωση, προσπαθώντας να τρέξει, να κρυφτεί, να παλέψει για τη ζωή της πριν την εγκαταλείψει το νευρικό της σύστημα.

© Netflix / Μην Κουνιέσαι - Don't Move

25/10/2024
Hijack '93
Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 1993. Η πτήση Airbus A310 της Nigerian Airways από το Λάγος προς την Αμπούτζα δέχεται αεροπειρατεία από τέσσερις έφηβους, ηλικίας 16 και 18 ετών. Πίσω από την ενέργεια αυτή βρίσκεται το «Κίνημα για την Προώθηση της Δημοκρατίας στη Νιγηρία» με τους αεροπειρατές να απειλούν ότι θα βάλουν φωτιά στο αεροσκάφος εάν δεν οριστεί ως πρόεδρος ο Moshood Abiola. Οι διαπραγματεύσεις διήρκησαν δύο ώρες. Αυτή είναι μια αληθινή ιστορία, την οποία θα δούμε μέσα από την ταινία «Hijack '93», σε σκηνοθεσία Robert O. Peters. 

© Netflix / Hijack '93

Netflix Comedy Special

08/10/2024
Άλι Γουόνγκ: Μια Κυρία Πολύ Single - Ali Wong: Single Lady
Η Άλι Γουόνγκ είναι κωμικός, ηθοποιός, συγγραφέας, παραγωγός, σκηνοθέτης και σύμφωνα με το περιοδικό ΤΙΜΕ, ανήκει στη λίστα των ανθρώπων με τη μεγαλύτερη επιρροή. Την περασμένη χρονιά, έγινε η πρώτη Ασιάτισσα που κέρδισε βραβείο Emmy πρωταγωνιστικού ρόλου, για τη συμμετοχή της στην κωμική σειρά «Beef». Φέτος, επιστρέφει με το «Άλι Γουόνγκ: Μια Κυρία Πολύ Single», το τέταρτό της standup special στην πλατφόρμα του Netflix, στο οποίο θα μιλήσει ανοιχτά για τη ζωή της μετά το διαζύγιο και την αναζήτηση της αγάπης.

© Netflix / Ali Wong: Single Lady

Ντοκιμαντέρ του Netflix

02/10/2024
Άλυτα Μυστήρια: Τόμος 5 - Unsolved Mysteries: Volume 5
Η σειρά ντοκιμαντέρ «Άλυτα Μυστήρια» από τους Τζον Κόσγκροουβ και Τέρρι Νταν Μάουερ, ξεκίνησε το 1987 στο NBC. Εμφανίστηκε και σε άλλα κανάλια, τελείωσε με 103 επεισόδια το 2002 και επέστρεψε το 2020 μέσω της πλατφόρμας του Netflix, με τον Τόμο 4. Δολοφονίες, αγνοούμενοι και παραφυσικές εμπειρίες, προσπαθούν να εξηγηθούν μέσω της σειράς. Η φετινή σεζόν υποδέχεται τον Τόμο 5, με μία περίεργη διπλή ανθρωποκτονία, μία μυστηριώδη έρευνα και μια δόση από UFO. «Ποτέ δεν σκεφτήκαμε τους εαυτούς μας ως μια αληθινή αστυνομική σειρά. Μας αρέσει να λέμε ότι είμαστε περισσότερο μια παράσταση μυστηρίου», είχε δηλώσει σε συνέντευξη της η Τέρρι Νταν Μάουερ. 

© Netflix / Άλυτα Μυστήρια: Τόμος 5

16/10/2024
Είμαι δολοφόνος: Σεζόν 5 - I Am A Killer: Season 5
Μία σειρά ντοκιμαντέρ που έχει πρόσβαση στις φύλακες, συζητάει με μάρτυρες, προσπαθεί να καταλάβει και να σκιαγραφήσει την ψυχοσύνθεση όλων όσων φτάνουν στο σημείο να διαπράξουν φόνο. Κάθε σεζόν επικεντρώνεται σε έξι κρατούμενους, εξετάζοντας με προσοχή ποια ήταν τελικά τα κίνητρά τους. «Πέντε χρόνια μετά την πρώτη σεζόν, εξακολουθούμε να έχουμε νέες ιστορίες που φωτίζουν σημαντικά ζητήματα γύρω από το ποινικό σύστημα», δήλωσε σε συνέντευξή του ο Ντάνι Τρίπινγκ, εκτελεστικός παραγωγός της σειράς. Στην σεζόν 5, θα γνωρίσουμε άτομα που σκότωσαν μέλη της οικογένειάς τους, μέχρι και έναν ληστή που ισχυρίζεται ότι δεν ήξερε πως το όπλο του ήταν γεμάτο.

© Netflix / Είμαι δολοφόνος: Σεζόν 5

30/10/2024
Μάρθα Στιούαρτ - Martha
Ξεκίνησε από μια εταιρεία τροφοδοσίας στο Κονέκτικατ και έφτασε στην κορυφή του lifestyle, δημιουργώντας το δικό της brand. Η Μάρθα Στιούαρτ εμφανίζεται σε τηλεοπτικές εκπομπές, βιβλία, περιοδικά ακόμα και σε podcast με τους πιο αναπάντεχους καλεσμένους -εγκαινίασε το πρώτο της επεισόδιο με καλεσμένο τον Snoop Dogg. Φέτος, η διάσημη κυρία της διακόσμησης και του γούστου έρχεται στο Netflix, μιλώντας για την εντυπωσιακή άνοδο και την ξαφνική πτώση της. Σύμφωνα με την σκηνοθέτιδα του ντοκιμαντέρ, R.J. Κάτλερ, στην ταινία εμφανίζεται μόνο το πρόσωπο της Μάρθα Στιούαρτ, ενώ οι φίλοι, συνεργάτες και συγγενείς υπάρχουν μόνο ως voice over. Να σημειωθεί, πως η R.J. Κάτλερ σκηνοθέτησε και το ντοκιμαντέρ για την Billie Eilish.

© Netflix / Μάρθα Στιούαρτ

30/10/2024
Απαγωγή από Εξωγήινους στο Μανχάταν - The Manhattan Alien Abduction
Αληθινή ιστορία ή καλοσχεδιασμένη φάρσα; Το όνομα της Λίντα Ναπολιτάνο έγινε γνωστό πριν χρόνια και απασχόλησε τα μίντια, καθώς η ίδια ισχυρίστηκε ότι εξωγήινοι προσπάθησαν να την απαγάγουν όσο βρισκόταν στην κρεβατοκάμαρά της, στο Μανχάταν. Το 2022, κυκλοφόρησε το «Linda Napolitano: The Alien Abduction of the Century», ωστόσο, εκτός από μερικές συζητήσεις στην πλατφόρμα του Reddit, δεν υπάρχει κάτι άλλο που να επιβεβαιώνει την ύπαρξη αυτής της ιστορίας. Το ντοκιμαντέρ «Απαγωγή από Εξωγήινους στο Μανχάταν» προσπαθεί να εξετάσει με τον δικό του τρόπο την εμπειρία της Λίντα Ναπολιτάνο, του φαινομένου που μέχρι σήμερα αποτελεί πηγή διαμάχης στα social media αλλά και στα διαδικτυακά φόρουμ.

© Netflix / The Manhattan Alien Abduction

Netflix Κ&F

17/10/2024
Jurassic World: Η Θεωρία του Χάους: Σεζόν 2 - Jurassic World: Chaos Theory: Season 2
Από τους παραγωγούς του «Kung Fu Panda», Σκοτ Κρέμερ και Άαρον Χέμερσλι, έρχεται η δεύτερη σεζόν του «Jurassic World: Η Θεωρία του Χάους». Η πρεμιέρα του trailer έγινε κατά τη διάρκεια του Comic-Con στο Σαν Ντιέγκο, όπου το κοινό είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει το πρώτο επεισόδιο της νέας σεζόν. Αναμένεται να δούμε νέους δεινόσαυρους, νέους συμμάχους και να ζήσουμε καινούριες περιπέτειες. Η παρέα του Καμπ Φαμ ξεκινά ένα ταξίδι σε όλο τον κόσμο, αναζητώντας απαντήσεις και κυνηγώντας έναν μυστήριο εχθρό.

© Netflix / Jurassic World: Η Θεωρία του Χάους: Σεζόν 2

Μην χάσετε επίσης

01/10/2024

  • Dogtooth Κυνόδοντας
  • The Punisher Ο Τιμωρός
  • The Lobster Ο Αστακός
  • Skyscraper Ουρανοξύστης
  • Punisher: War Zone Ο Τιμωρός: Ζώνη Πολέμου
  • Company of Heroes Οι Ήρωες
  • Men in Black: International Οι Άνδρες με τα Μαύρα: Παγκόσμια Απειλή
  • Halloween Η Νύχτα με τις Μάσκες
  • The Mummy Η Μούμια
  • The Girl Next Door Το Κορίτσι της Διπλανής Πόρτας
  • Miss Peregrine's Home for Peculiar Children Μις Πέρεγκριν: Στέγη για Ασυνήθιστα Παιδιά
  • The Killing of a Sacred Deer Ο Θάνατος του Ιερού Ελαφιού
  • First Daughter Η Κόρη του Προέδρου
  • Saving Private Ryan Η Διάσωση του Στρατιώτη Ράιαν
  • Eternal Sunshine of the Spotless Mind Η Αιώνια Λιακάδα ενός Καθαρού Μυαλού

06/10/2024
Assassin's Creed Assassin's Creed

08/10/2024
The Addams Family - Οικογένεια Άνταμς
The Predator - Κυνηγός
Addams Family Values Η Οικογένεια Άνταμς Επιστρέφει

11/10/2024
The Resident: Season 6

15/10/2024
Chucky: Season 1

18/10/2024
Scream Κραυγή Αγωνίας

25/10/2024
Baywatch - Baywatch

26/10/2024
Inception