TV + Series

Η Μπριζίτ Μακρόν θα κάνει guest εμφάνιση στη σειρά «Emily in Paris»

Έρχονται τα νέα επεισόδια της 4ης σεζόν στο Netflix

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Η Μπριζίτ Μακρόν θα κάνει guest εμφάνιση στη σειρά «Emily in Paris» - Όσα είπε η Λίλι Κόλινς - Έρχονται τα νέα επεισόδια στο Netflix

Η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, Μπριζίτ Μακρόν, θα κάνει μία guest εμφάνιση στη σειρά του Netflix «Emily in Paris» και δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν έναν ακόμη λόγο για να περιμένουν με ανυπομονησία τα νέα επεισόδια που θα ανέβουν αύριο Πέμπτη (12.9) στην πλατφόρμα. 

Όπως αποκαλύπτει το περιοδικό Elle, η Μπριζίτ Μακρόν θα φορά δικά της ρούχα κατά την έκτακτη συμμετοχή της στη σειρά. Μάλιστα, ο Ντάρεν Σταρ αποκάλυψε στο περιοδικό ότι η «κ. Μακρόν έχει μεγάλο ταλέντο». «Η ιδέα… μας ήρθε όταν ο Ντάρεν Σταρ και εγώ τη συναντήσαμε στο παλάτι των Ηλυσίων τον Δεκέμβριο του 2022», είπε η πρωταγωνίστρια Λίλι Κόλινς για το cameo της Μπριζίτ Μακρόν.

«Είναι μεγάλη θαυμάστρια της σειρά και εξέλαβε την αναφορά που έγινε στο πρόσωπό της στην πρώτη σεζόν με πολύ χιούμορ. Αυτή η σκηνή στην τέταρτη σεζόν είναι ένα κλείσιμο του ματιού και το να γυρίσω μαζί της σκηνή ήταν τιμή και πραγματική χαρά», είπε η πρωταγωνίστρια του «Emily in Paris». 

Η δεύτερη φορά που η Μπριζίτ Μακρόν υποδύεται τον ... εαυτό της

Όπως αναφέρει ο Guardian, αυτή είναι η δεύτερη φορά που η Μπριζίτ Μακρόν παίζει τον εαυτό της στην οθόνη. Το 2018, εμφανίστηκε στο Vestiaires, μια γαλλική κωμική σειρά που ακολουθεί δύο κολυμβητές με ειδικές ανάγκες. Νωρίτερα φέτος, ανακοινώθηκε ότι μια βιογραφική ταινία έξι μερών με τίτλο Brigitte, une femme libre (Brigitte, μια ελεύθερη γυναίκα) βρίσκεται στο στάδιο της παραγωγής. 

Το δεύτερο μισό της τέταρτης σεζόν του Emily in Paris κυκλοφορεί την Πέμπτη στο Netflix. Από την κυκλοφορία της το 2020, η σειρά έχει προσελκύσει σημαντικό κοινό. Το πρώτο μισό της τέταρτης σεζόν έκανε το ντεμπούτο του με σχεδόν 20 εκατομμύρια προβολές και η σειρά εμφανίζεται σταθερά στο τοπ 10 του Netflix, παρόλο που έχει γίνει πρωτοσέλιδο για τις παράλογες ιστορίες της και τη γλυκιά απεικόνιση του Παρισιού. Η σειρά έχει επικριθεί στη Γαλλία ιδιαίτερα για τη στερεότυπη, φανταστική απεικόνιση της ζωής στην πόλη του φωτός.