TV + Series

KAOS: Η σειρά του Netflix για τους θεούς του Ολύμπου

Πρωταγωνιστεί ο Τζεφ Γκολντμπλαμ

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

KAOS: Η σειρά του Netflix για τους θεούς του Ολύμπου

Από σήμερα (29 Αυγούστου) προβάλλεται στο Netflix μία νέα βρετανική σειρά φαντασίας με θέμα τους θεούς του Ολύμπου! Το KAOS, όπως λέγεται η σειρά, έχει έντονα στοιχεία κωμωδίας αλλά και δράματος, με τους θεούς να παρουσιάζονται σε… υπαρξιακή κρίση.

Ακολουθεί η επίσημη σύνοψη του Netflix για το KAOS: «Ο Δίας απολαμβάνει εδώ και καιρό την ιδιότητά του ως βασιλιάς των θεών. Μέχρι που ξυπνάει ένα πρωί και ανακαλύπτει μια ρυτίδα στο μέτωπό του. Η νεύρωση αρχίζει και τον βάζει σε μια επικίνδυνη, παρανοϊκή πορεία. Ο Δίας πείθεται ότι πλησιάζει η πτώση του - και αρχίζει να βλέπει παντού σημάδια αυτής».

«Σε αυτήν τη φανταστική Ελλάδα οι θεοί φαίνονται πιο κοντά στους ανθρώπους, έχουν παρόμοια ελαττώματα και επηρεάζουν τη μοίρα τους. Και όποιος λέει ή κάνει κάτι βλάσφημο, θα υποστεί τις συνέπειες στη Γη», γράφει για το KAOS η Frankfurter Allgemeine Zeitung.

«Στην ιστορία παρουσιάζονται πραγματικά σχεδόν όλα τα σημαντικά πρόσωπα της μυθολογίας – άλλες φορές με τρόπο αξιόλογο, άλλες πάλι με τέτοιον τρόπο ώστε να πρέπει κανείς να ανησυχεί πως το Netflix θα υποστεί και αυτό την οργή των θεών. […] Τα επεισόδια μοιάζουν με κόμικ με αιχμηρούς, εξυπνακίστικους διαλόγους. Οι πιο διασκεδαστικοί χαρακτήρες – ο Δίας (Τζεφ Γκόλντμπλαμ) και η Ήρα (Τζάνετ Μακτίρ) – δεν έχουν πολλά περιθώρια για τις μηχανορραφίες τους – όταν όμως τους δίνεται ο χώρος, τότε δείχνουν όλον τους τον κυνισμό».