TV + Series

Τζίμι Κίμελ: «Δεν ξέρω αν θα υπάρχουν μεταμεσονύχτιες εκπομπές σε 10 χρόνια από τώρα»

«Θα δυσκολευτώ όταν τελειώσει το Jimmy Kimmel Live. Με ανησυχεί»

62224-137655.jpg
Newsroom
19’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Τζίμι Κίμελ
Ο Τζίμι Κίμελ ανησυχεί για το μέλλον των μεταμεσονύχτιων εκπομπών © ΕΡΑ/CAROLINE BREHMAN

Τζίμι Κίμελ: «Δεν ξέρω αν θα υπάρχουν μεταμεσονύχτιες εκπομπές σε 10 χρόνια από τώρα»

Ο Τζίμι Κίμελ είναι ο παρουσιαστής της εκπομπής «Jimmy Kimmel Live!» εδώ και 21 χρόνια, αλλά δεν είναι σίγουρος για πόσο ακόμη θα υπάρχουν μεταμεσονύχτιες εκπομπές.

Τζίμι Κίμελ: «Ίσως να υπάρχει μία εκπομπή, αλλά σίγουρα δεν θα είναι πολλές»

Στο τελευταίο επεισόδιο του podcast «Politickin» των Gavin Newsom, Marshawn Lynch και Doug Hendrickson, ο Τζίμι Κίμελ προσπάθησε να προφητέψει το μέλλον λέγοντας: «Δεν ξέρω αν θα υπάρχουν μεταμεσονύχτιες τηλεοπτικές εκπομπές στην τηλεόραση σε 10 χρόνια από τώρα».

«Ίσως να υπάρχει μία, αλλά σίγουρα δεν θα είναι πολλές», πρόσθεσε. «Υπάρχουν πολλά πράγματα για να παρακολουθήσουμε και τώρα οι άνθρωποι μπορούν να παρακολουθήσουν οτιδήποτε ανά πάσα στιγμή, έχουν όλες αυτές τις υπηρεσίες ροής. Κάποτε ήταν ο Τζόνι Κάρσον, ήταν το μόνο που εμφανιζόταν στις 11:30 μ.μ. και έτσι όλοι τον παρακολουθούσαν και μετά ο Ντέιβιντ Λέτερμαν μετά τον Τζόνι, έτσι ο κόσμος παρακολούθησε αυτές τις δύο εκπομπές, αλλά τώρα έχουν τόσες πολλές επιλογές».

Όχι μόνο υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές, αλλά ο Τζίμι Κίμελ υποστήριξε ότι οι πλατφόρμες ροής όπως το YouTube και τα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης που χωρίζουν τα επεισόδια σε πολλά μικρά κλιπ για παρακολούθηση μετά την προβολή του επεισοδίου, έχουν σχεδόν εξαφανίσει την αίσθηση του επείγοντος και δεν υπάρχει πραγματικά η ανάγκη να τα παρακολουθήσει κάνεις live.

«Ίσως το πιο σημαντικό είναι το γεγονός ότι οι άνθρωποι μπορούν εύκολα να παρακολουθήσουν τον μονόλογό σας στο διαδίκτυο την επόμενη μέρα, ακυρώνοντας πραγματικά την ανάγκη να τον παρακολουθήσετε όταν είναι στον αέρα», είπε. «Μόλις οι άνθρωποι σταματήσουν να το παρακολουθούν όταν είναι live, τα δίκτυα θα σταματήσουν να πληρώνουν για την δημιουργία του».

«Θα δυσκολευτώ όταν τελειώσει. Με ανησυχεί»

Όταν ο Τζίμι Κίμελ και η εκπομπή του «Jimmy Kimmel Live!» κάνει τον κύκλο του και σταματήσει τις προβολές, ξέρει πολύ καλά ότι θα δυσκολευτεί να ξεκινήσει κάτι καινούργιο.

«Θα δυσκολευτώ όταν τελειώσει. Με ανησυχεί», είπε. «Αυτός είναι και ένας λόγος που συνεχίζω. Κάθε φορά νομίζω ότι αυτό θα είναι το τελευταίο μου συμβόλαιο και μετά ολοκληρώνω την υπογραφή ενός άλλου συμβολαίου, είναι επειδή φοβάμαι εκείνη τη μέρα, εκείνη τη Δευτέρα μετά το τελευταίο μου σόου, όπου λέω από μέσα μου: Εντάξει, τώρα τι θα κάνω; Δεν υπάρχουν πολλές επιλογές για παρουσιαστές μεταμεσονύκτιων εκπομπών. Ο κόσμος σε σκέφτεται σαν παρουσιαστή τέτοιου είδους εκπομπής, δεν είναι ότι θα αρχίσεις ξαφνικά να πρωταγωνιστήσεις σε ταινίες».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.