TV + Series

Πέθανε o Νίκος Κυριακίδης γνωστός ως Νιόνιος από το «Κωνσταντίνου και Ελένης»

Είχε «δώσει» τη φωνή του σε ήρωες των αγαπημένων κινουμένων σχεδίων «Μπομπ Σφουγγαράκης»

62224-137655.jpg
Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Νίκος Κυριακίδης
Ο Νίκος Κυριακίδης έχασε τη μάχη με τον καρκίνο σε ηλικία 54 ετών © Instagram/spyrosmpimpilas

Πέθανε Νίκος Κυριακίδης γνωστός ως Νιόνιος από το «Κωνσταντίνου και Ελένης» - Ήταν η φωνή του αγαπημένου ήρωα των παιδιών Μπομπ Σφουγγαράκη

Ο Νίκος Κυριακίδης πέθανε σε ηλικία 54 ετών μετά από μια σκληρή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Την είδηση για τον ηθοποιό, που το τηλεοπτικό κοινό θυμάται από τον ρόλο του Νιόνιου στη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης», μετέφερε ο Σπύρος Μπιμπίλας με ανάρτηση στο Instagram.

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα για τον θάνατο του Νίκου Κυριακίδη

Επιθυμία του ηθοποιού φαίνεται πως ήταν να αποτεφρωθεί και όχι να ταφεί, όπως ανακοίνωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας. Το τελευταίο αντίο θα του πουν συγγενείς, φίλοι και άνθρωποι από τον χώρο της υποκριτικής, το πρωί του Σαββάτου 3 Αυγούστου, στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας.

«Πόσο άδικο! Ο αγαπημένος μας συνάδελφος και καλός φίλος Νίκος Κυριακίδης έφυγε τόσο νωρίς από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών, χτυπημένος μέσα σε 6 μήνες από τον καρκίνο και θα τον αποχαιρετήσουμε το Σάββατο το πρωί από το αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας. Γνωστός από την σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης και η εμβληματική φωνή του αγαπημένου ήρωα των παιδιών Μπομπ Σφουγγαράκη! Καλό ταξίδι Νίκο…» έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο «Νιόνιος ο Σπιντ» όπως έμεινε ο ηθοποιός χαραγμένος στη μνήμη του κοινού της επιτυχημένης σειράς, ήταν ο κομπιναδόρος φίλος της Ελένης Βλαχάκη, (Ελένης Ράντου) και της υπόλοιπης παρέας του μπαρ, Νικόλα και Πέγκυ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.