TV + Series

Η Marvel έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο «μαγικό» τρέιλερ της σειράς «Agatha All Along»

Πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο από το Disney+ - Η Κάθριν Χαν στον πρωταγωνιστικό ρόλο

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
  • Newsroom
  • 1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

H Marvel παρουσίασε το πρώτο τρέιλερ για το «Agatha All Along», το επερχόμενο spin-off της επιτυχημένης σειράς «WandaVision», του Disney+.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός Κάθριν Χαν επιστρέφει στο σύμπαν της Marvel και στον ρόλο της ως Agatha Harkness, με τη δημιουργό της σειράς Τζακ Σέιφερ να υπογράφει το σενάριο και να είναι μεταξύ των εκτελεστικών παραγωγών.

«Agatha All Along»: Πρώτο τρέιλερ της σειράς του Marvel Cinematic Universe

«Η διαβόητη Agatha Harkness βρίσκεται καθηλωμένη και αποδυναμωμένη, αφού ένας ύποπτος γκοθ έφηβος τη βοηθά να απελευθερωθεί από ένα διαστρεβλωμένο ξόρκι.

Το ενδιαφέρον της κεντρίζεται όταν εκείνος την παρακαλεί να τον πάρει μαζί του στον θρυλικό Δρόμο των Μαγισσών, μια σειρά μαγικών δοκιμασιών που, αν επιβιώσει, ανταμείβει μια μάγισσα με αυτό που της λείπει. Μαζί, η Αγκάθα και αυτός ο μυστηριώδης έφηβος συσπειρώνουν μια απελπισμένη συμμορία και ξεκινούν να κατεβαίνουν, να κατεβαίνουν τον Δρόμο...», αναφέρει η επίσημη σύνοψη της σειράς.

Στο πλευρό της η Πάτι ΛουΠον και ο Τζο Λοκ, μαζί με τους Σασίρ Ζαμάτα, Αλί Αν, Μαρία Ντίζια και Ντέμπρα Τζο Ραπ.

Τη σκηνοθεσία της σειράς υπογράφουν η Ρέιτσελ Γκόλντμπεργκ και η Γκάντζα Μοντέιρο, μαζί με την Σέιφερ, που ανέλαβε το πρώτο επεισόδιο.

Να σημειωθεί ότι είναι η προτελευταία σειρά του MCU για το 2024, η οποία έχει ανακοινωθεί από το 2021.

Σύμφωνα με το Variety, το «Agatha All Along» θα κάνει ντεμπούτο στις 18 Σεπτεμβρίου μέσα από το Disney Plus, με διπλό επεισόδιο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου