TV + Series

Maestro: Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα στους Παξούς - Το βίντεο του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Τις αγαπημένες του στιγμές από το νησί του Ιονίου μοιράστηκε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης

Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Maestro: Το βίντεο από τους Παξούς - Τις αγαπημένες του στιγμές από το νησί του Ιονίου μοιράστηκε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης 

Τα γυρίσματα της σειράς «Maestro» στους Παξούς έφτασαν στο τέλος τους και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έφτιαξε ένα βίντεο με τις αγαπημένες του στιγμές και ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής της σειράς-φαινόμενο που σημειώνει τεράστια επιτυχία και στο Netflix συγκέντρωσε σε ένα σύντομο στιγμές από τα γυρσίματα στο νησί του Ιονίου και το μοιράστηκε με τους ακολουθούς του.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ένωσε πλάνα από το σετ, στιγμές που έζησε με τους ηθοποιούς εκτός κάμερας, ενώ έδειξε και τη συγκίνησή τους, σε κάθε αποχαιρετισμό.

Maestro: Το βίντεο του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Στη λεζάντα της ανάρτησής του, ο σκηνοθέτης αναφέρει αρχικά: «Επειδή όλοι μου λέγανε πόσο αναίσθητος και κυνικός είμαι που δεν συγκινήθηκα με το τέλος των Παξών, αποφάσισα να φτιάξω ένα βιντεάκι (με ό,τι είχα στο κινητό μου) από το νησί. Και καθώς το έφτιαχνα, θυμήθηκα πόσο τελικά μεγάλη πολυτέλεια είναι να περνάς έτσι ανθρώπινα και δημιουργικά μαζί με άλλους. Ειδικά σε αυτήν την εποχή της απόλυτης σκληρότητας. Και μόνο για αυτό θα είμαι ευγνώμων στο νησί και σε όλον αυτόν τον κόσμο που πέρασα μαζί τους τόσες εποχές».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Παγωτά, γενέθλια, αγωνίες, θεομηνίες, βάρκες, δάση, σπηλιές, παραλίες, ερείπια,εκκλησίες, καφενεία, χοροί, Marbella, ντόπιοι και μια ομάδα που αγάπησε αυτό το νησάκι όσο κανένας άλλος. Υ.Γ. Τελικά εκείνη η μουσική του Κώστα Χρηστίδη που είχε γράψει ένα πρωινό πριν 3 χρόνια εκφράζει απόλυτα ότι ζήσαμε στο Maestro (in blue)!!!».